Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
zsolthee #4144 üzenetére
Nem tudom, mennyire vagyok fasza gyerek, de tény, hogy tavaly január óta folyamatosan játszom, talán csak 2 autó nincs meg az eventesek közül, az egyiket 99%-nál buktam el a munkahelyi óra miatt. Késik 4 percet, végetért az event. Nagyjából az utolsó 6-7 eventen már nem kellett extra benzint sem vegyek aranyért, de korábban is csak max erre fizettem. Az is igaz, hogy már jó régen van 1000PR feletti autóm, és ahogy írtam korábban, máshogy kell vezetni a super és felette kocsikat, mint a gyengébbeket... A drift kimondottan lassít, a Nitro-s pályákon meg nem kell mindegyik csíkba belemenni, egyet-kettőt ki lehet hagyni, ha a nitro kitart a következőig. Így nem vesztesz annyi időt...
Szóval akkor lennék fasza gyerek, ha 2 hét után kitöröltem volna a picsába ezt az időrabló szart, de nem tettem, és azóta is játszom. Idióta, mániákus játékbolond vagyok... Kell valami öröm az öregembernek is...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- Yettel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest