Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

jojokka
tag
Nem tudom, hogy vagytok vele, de kíváncsiságból végigtoltam egy alkatrészt a lambómon... Az, hogy 420.000 a sárgáról feketére váltás, még földhöz sem ver, drága, oszt jóvan... De hogy utána, hogy kimaxold a feketét, 16 db olyan alkatrész kell, amiből heti 2 az alapon elérhető maximum, viszont akkor heti 4 alkalommal nincs meg a napi 2 tuner trial, hát azért az eléggé pofátlan... Tehát ha minden jól megy, 8 hét alatt felhúzod az autód sárgából feketére. 1 autót. És közben az alaphelyzet az, hogy minden egyéb alkatrész megvan máshonnan, mert ugye nem lesz esélyed a tunerből szedni, meg a többi doboz is felejtő... Mondjuk így is hetek óta csak a viperrel mentem a TT-n, de azt legalább 2-2 alkalommal/nap...
A camaro event meg szintén húzós, hiszen szintenként egyel több alkatrész kell mindenhova... Vagy csak rosszul emlékszem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Horgász topik
 - Futás, futópályák
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
 - 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest