Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Még annyi észrevételem/tapasztalatom lenne, hogy csak akkor költsél goldot egy eseményen (Event), ha biztos leszel benne, hogy a kocsid meg lesz! Mert én a Lambo Huracan-nál buktam sok goldot és a kocsit is mert nem tudtam végig csinálni!
Ami viszont bosszantó, amit ráköltesz és fejleszted később nem kapod meg mint az RR3-ban! Tehát ha sikerül pl. a Nissan Silvia-t a későbbi BP-s időszakban összegyűjteni, akkor nem kapod meg az addigi kifejlesztett szinttel, mivel az csak egy kölcsönbe kapott kocsi, ezért vigyázz mire költesz és mennyit!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest