Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #144 üzenetére
Jaaa, hogy te a Snoop Dogg-os ládákról beszélsz!
Azokat érdemes nyitogatni persze, azokat a fajta "pénzeket" én sem annyira sajnálom. Azok jelen helyzet szerint úgyis csak erre és minták alkatrészbe szerelésére költhetők.Egyébként egyre erősebb a gyanúm, hogy stock állapotban kapjuk a Mustang-ot, mert különben pár hétig különösen nem lennének nehezek az átlag Underground versenyek, olyan állapotban van már az én Mustang-om.
Gratula amúgy, nekem 4,6"-on már kifolyt volna a szemem.
Más: közben sikerült képet lőnöm a Black Market-emről. Másnak is ezek az item-ek érhetőek el?
Ja és úgy alakult, hogy jelenleg 78. vagyok Tournament-ben. Eddig 2x60 aranyat költöttem jegyekre és még bőven 100 méterekre hagyom le a legnehezebb ellenfeleket.
Szerintem ilyen lehetőségem nem nagyon lesz egyhamar, hogy így ki tudok használni egy Tournament-et, szóval megpróbálok bejutni a top 50 vagy 25-be, mert onnantól már durva Tournament pontok járnak, amiket gondolom szép cuccokra fel lehet majd még használni.Ez azt fogja majd követelni, hogy éjszaka is belépegessek a játékba (legalábbis zárás előtti percekben feltétlen), közben hajnalban menni kell dolgozni, lehet nem a legfittebb leszek holnap, de Suprám legalább már biztosított lesz a játékban kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest