Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Az egész "történet" is már nagyon erőltetett, verd meg a f*xa gyerekeket, akik csúnyán néznek rád, és majd egy csinibaba segít.
Nem hiszem, hogy egy autós játéknál a történet lenne a legfontosabb dolog, ami miatt valaki játszik vele, vagy nem. Az NFS sorozatban a Porsche Unleashed-el bezárólag nem volt semmiféle kerettörténete a játéknak, sőt tekeregni sem lehetett a terepen, mint ma. Mégis azok voltak a meghatározó részek.
De ennek a résznek se a kerettörténet bugyutasága a problémája, hanem a mai vasaknak absz. nem megfelelő igénye úgy, hogy látványban se nyújt igazán újat az elődjeinél.De, ha az FPS-hiányt bármilyen módon befoltozzák - akár patch-el, akár az idő majd megteszi magától /bár ez utóbbi már gáz.../ -, egyet kapunk a sok újabb NFS közül.
-
feka007
veterán
Én csak a freeroamban szaladgaltam meg letoltam par versenyt aszt csa, szval a nagyszerű storylineból nem sokat kaptam... Verseny közben a forgalom veszettül valtogatja előttem a savokat, sokszor amokfutasba kezdenek es atmennek a szembesavba, vagy szarnyakat növesztenek es 2-3 m-rel a föld felett úsznak, míg vegül beadjak magukat a gravitacionak, es lehuppanak a földre. Ezek ilyen aprosagok.Igaz, ilyen mar a Midtown Madnessbe se volt 99-ben, am klafa game...
Azzal még nem lenne akkora baj, ha csak siman nem lenne kiemelkedő a grafika, de hogy ilyen összetakolt szarral kepesek voltak eloallni... Arra se vettek a faradtsagot, hogy a fak ne teljesen egyszinuek legyenek... Kocsikkal foglalkoztak egyedülNa mind1, en se irom le többször a véleményem, mert mindjart jon majd a matyi aki jol kioszt ezert

Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 8/128 - szürke
- iMac 21,5" 4K 2019 A2116 i7 3.2/16/512/RP555X + Apple Bill/Trackpad (Dobozos)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest