Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Toka_

senior tag

válasz keIdor #1321 üzenetére

Az egész "történet" is már nagyon erőltetett, verd meg a f*xa gyerekeket, akik csúnyán néznek rád, és majd egy csinibaba segít.
    Nem hiszem, hogy egy autós játéknál a történet lenne a legfontosabb dolog, ami miatt valaki játszik vele, vagy nem. Az NFS sorozatban a Porsche Unleashed-el bezárólag nem volt semmiféle kerettörténete a játéknak, sőt tekeregni sem lehetett a terepen, mint ma. Mégis azok voltak a meghatározó részek.
    De ennek a résznek se a kerettörténet bugyutasága a problémája, hanem a mai vasaknak absz. nem megfelelő igénye úgy, hogy látványban se nyújt igazán újat az elődjeinél.

De, ha az FPS-hiányt bármilyen módon befoltozzák - akár patch-el, akár az idő majd megteszi magától /bár ez utóbbi már gáz.../ -, egyet kapunk a sok újabb NFS közül.

• feka007

veterán

válasz keIdor #1321 üzenetére

Én csak a freeroamban szaladgaltam meg letoltam par versenyt aszt csa, szval a nagyszerű storylineból nem sokat kaptam... Verseny közben a forgalom veszettül valtogatja előttem a savokat, sokszor amokfutasba kezdenek es atmennek a szembesavba, vagy szarnyakat növesztenek es 2-3 m-rel a föld felett úsznak, míg vegül beadjak magukat a gravitacionak, es lehuppanak a földre. Ezek ilyen aprosagok.Igaz, ilyen mar a Midtown Madnessbe se volt 99-ben, am klafa game...
    Azzal még nem lenne akkora baj, ha csak siman nem lenne kiemelkedő a grafika, de hogy ilyen összetakolt szarral kepesek voltak eloallni... Arra se vettek a faradtsagot, hogy a fak ne teljesen egyszinuek legyenek... Kocsikkal foglalkoztak egyedül

Na mind1, en se irom le többször a véleményem, mert mindjart jon majd a matyi aki jol kioszt ezert :D

Új hozzászólás Aktív témák