Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HalasKYO

aktív tag

Akkor a kérdés, már csak az hogy hogy fog a FreeNAS (FreeBSD) viszonyulni a HPRR-hez. Az oldalán fel van tüntetve a FreeBSD támogatás, de amitől tartok, hogy megveszem a 3Tb os HDD-ket és nem fogja kezelni. Akkor ott leszek ahol a part szakad.
    Ez az amit nem szeretnék. Utána, ha már "látja" a renszer a HPRR et és az a HDD ket valószínűleg ZFS lesz, még utánanézek, de amit eddig hallottam róla az csak pozitív.

HPRR Drivers

A lapot direkt úgy választottam hogy annak 10/100/1000 es LAN portja legyen, hogy a hálón mozgatásnál ne az legyen a szűk keresztmetszet.
    Viszont jelenleg még se a vinyók nincsenek meg, se a Giga Router, de szeretném előre kigondolni mit hogyan szeretnék. valószínűleg az asztali PC-n csinálok néhány virtuális gépet és megnézem hogy ott hogy muzsikál. Tapasztalatnak úgy gondolom mindenképpen jó lesz.

Sajnos 3 pendrive-om sincs. csak 1 4Gb os és egy régi 128MB os :).

Van nagy cégnél dolgozó ismerős, megkérdem nincs e vélelen pár darab pl 1 GB os promo pen ;] :P

Mégegy kérdés.
    Jelenleg egy régi ATX es tápegységről megy az Atomos gép, de ha teletömöm vinyókkal el fog fogyni a Molex csatlakozó, de egy 300W os táp szerintem gond nélkül elvisz 5-6 HDD-t, csak sata csatikat kell a megfelelő ágra aplikálni. Volt valakinek ilyen problémája ?

Új hozzászólás Aktív témák