- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
A Go Basic miben különbözik az új Go Mini díjcsomagtól? +1GB net, de azonkívül minden azonos?
-
Beniii06
addikt
-
>Deego..
senior tag
-
Nikaré
őstag
válasz
RoyalAirForc #58391 üzenetére
Most próbáltam, mobilról és weben. Sikerült belépnem.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de a vodával lehet alkudozni? Tőlük vannak a vezetékes dolgaink is (UPC...), Velük anno ha valaki akart alkudozni elég sokat el lehetett érni telefonban, főleg ha a területen tudták, hogy van alternatíva.
A Vodánál van erre lehetőség mobilos csomagokat tekintve? Tehát ha én be tudnék lépni egy flottába, ami nagyjából korlátlan, és 7500Ft havonta, akkor reménykedhetek benne, hogy a Red Free-t ideadják annyiért, vagy esélytelen?
-
pjen
félisten
válasz
RoyalAirForc #58387 üzenetére
Nekem működik.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Üdv! Semmilyen felületen nem tudok bejelentkezni a fiókomba. Ezt csak én tapasztalom?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kérdezném,hogy a Voda mobil app-ban hogyan lehet törölni a nem élő számokat? Már négy van benne,de csak kettő forgalma lényeges. Szerkeszteni tudom,semmi mást. Ha törlöm az appot,és utána újra telepítem,megoldódik,vagy nem változik?
-
Diák66
őstag
Hát nem vagyok továbbra sem megelégedve a Vodafone hálózatával. Pl.: Kőszeg csak B20? Mikor a Telekom B7, Telenor B3 a B20 mellett? Mondjuk éppen nem volt bedugulva, mert 16/11 Mbit/s jött rajta.De hát Bükfürdő is csak B20-at érdemel, többieknél B3
-
Årpi
őstag
válasz
4Grider #58383 üzenetére
Korán kel, így az email, facebook, youtube stb-stb csekkolgatások 4-6 között történnének a szokásos esti szeánszon kívül , illetve az appok/ OS frissítését is erre az időpontra lőném be
Régen olvastam, hogy csak saját (vodás) készülékbe mehet a Homenetes SIM, de most már ilyen kikötést nem találok a weboldalon.
Eléggé lightos felhasználónak mondanám, okostelefonja sem olyan régóta van. Viszont akárhogy nézegettem jobban megéri egy 2. dedikált mobilnetes SIM-et berakni erre a célra, mint a saját szolgáltatójánál variálni a dolgokat, mert ugyanannyi pénzért 10x kevesebb netet kapna. Az otthoni net hiánya miatt viszont olyan adatmennyiségeket is bele kell kalkulálni mint rendszerfrissítés, applikáció frissítés etc-etc. Ahhoz meg már egy 4-5 GB nem lenne elég.
Így kötöttem végül ki a Homenet 50+150GB-nál, mint a legjobb(?) opció. -
Årpi
őstag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek keresek viszonylag korrekt áron mobilnet csomagot. A Homenet 50GB + 150GB csomagot néztem ki potenciális jelöltnek (nincs otthoni net), általában hajnalban 0-6 között netezgetne, de igazából egy telefonba lenne 2. SIMként elhelyezve a kártya mint mobilnet. Ahogy néztem 5330 lenne, meg 1ft a SIM. Mennyire vállalható ez a csomag? Lefedettség szép piros 4G-n beltéren is, egy vas megyei faluról lenne szó, így olyan hatalmas embertömeg sincs egyszerre a hálózaton.
Szerintetek megfelelő lehetne arra, amire gondolom?
-
törölt tag
válasz
eddieke666 #58378 üzenetére
Nem csak elméletileg. Gyakorlatilag is. 42 000 Ft.
-
wzsolti94
friss újonc
Üdv! 4éve vagyok vodafone RED-es előfizető, hosszabbíthatom már a hűségem, viszont ha belépek az oldalon, senmivel sem ad jobb ajánlatokat készülékekre, ugyanazokat az árakat írja a hosszabbítás mellé mint amikor bejelentkezés nelkül "idegenként" nézem az oldalt. Vagy esetleg meg kell várjam míg teljesen lejár a hűségidő és csak akkor lesznek jó ajánlatok?
-
MadMancs
veterán
-
TomMusic
őstag
Vodafone mobilnet telekomhoz képest tényleg sokkal rosszabb?
-
törölt tag
válasz
DevKiller #58357 üzenetére
Nincs 30 napos elbírálás.
Csak 1 dolog van: tudomásul kell venniük a kérésetek, és 14 napjuk van visszaállítani azt a régire.
Amennyiben 30 napot emlegetnek, úgy nem a 14 napos elállást rögzítették, hanem "panaszt" vettek fel.
Írtam, hogy nagyon fontos az, hogy milyen címszóval rögzítették az ügyet.
És igen, a "panaszt" vegyünk fel című trükköt gyakran alkalmazzák.
Szerintem hívd újra a 1270-et, és kérdezz rá, hogy mi lett rögzítve.
Illetve nyomatékosan az alábbiakat kell mondani: "élek a távollévők között kötött xy napon szerződésem indoklás nélküli felmondásával, és kérem az eredeti állapot visszaállítását" Ennyi. Akármit kérdeznek, úgy kell tenni, mint a politikusok: ismételni kell ezt az egy mondtatot. -
4Grider
félisten
válasz
DevKiller #58350 üzenetére
Ha nem kértetek hozzá eszközt (pl. telefont) és 14 napon belül írásban jeleztétek az elállási szándékot, akkor a jogszabály alapján nincs más lehetőségük, mint hogy a szerződéskötés előtti állapotot visszaállítsák. Ezt elméletileg 14 napon belül kell megtegyék, de természetesen lezárt, így csak adott háttércsoport számára elérhető díjcsomagba való visszatétel általában nem egy kattintás, tehát legyél türelemmel. (Telenornál jellemzően csak hónapfordulóval megy.)
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- VR topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest