Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Gebriel #53949 üzenetére
Még nem hívtam az ügyfélszolgálatot, de fogom. mert, hogy megvan a probléma. Az előző előfizetésemhez kapott R218Z routerben (láss csodát) működik , de a saját Tp-Link megosztómban már nem. Tehát, ahogy sejtettem, a Homenet+ csak Vodafone eszközben működik, ahogy a honlapon is van.
Valószínűleg az előző előfizetésen lévő eszközhöz "társította" a rendszer a mostani 1 éves hűséget. Hívom az ügyfélszolgálatot, aztán kiderül mi lesz.
A problémám ezzel csak az, hogy az ügyintézőnek/értékesítőnek direkt felhívtam a figyelmét arra, hogy saját routerem van, abban használtam eddig is és abban is akarom. Homenet+ pedig kivételes tarifa, mivel csak az általuk adott eszközben használható (2 éves hűség + készülék esetén). Csodálkoztam is, hogy van 1 év hűség készülék nélküli verzió is belőle.
Az eladó szerint csak annyi a lényeg, hogy mobilnet eszközben használható, másban (pl telefon) nem. Hamarosan írom, mire jutottam.
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Oposzumtoszó #53943 üzenetére
Havonta x összeget levonnak a számla végösszegéből.
A szolgáltatások különböző áfa-ja miatt nem a teljes havidíjat.
Egy-két D. Feri legyen nálad szerződéskötéskor biztos ami biztos. -
-
válasz
Oposzumtoszó #53941 üzenetére
Természetesen kaphatsz, csak szamits egy nagyobb elolegre. Ha vmi alacsonyabb havidíju csomagot választasz, akkor kb kifizeted elore 2 evre😅
-
Sziasztok!
Egy multi cégnél dolgozom, amelynek van Vodafone flottája. Megkaptam az engedélyt és a szükséges igazolást a belépéshez, ami nagyon jól hangzik és lehet, hogy élnék a lehetőséggel.
Anno volt már egy előfizetésem a szolgáltatónál, de sajnos nem váltunk el szépen, ha fogalmazhatok így. Öt éves az ügy, természetesen kifizettem a tartozást, ami anno át lett adva behajtó cégnek. Utána kaptam egy levelet a szolgáltatótól, hogy levettek a telekommunikációs fekete listáról.A kérdésem az lenne, hogy kaphatok e a szolgáltatónál előfizetést? Azt sejtem, hogy ha csak egy sim kártyát vásárolok, akkor is előleget fog kérni, ha engedi egyáltalán.
Előre is köszönöm!
-
yanna
addikt
Üdv!
Kicsi gondom akadt, néhány hete nem kapok hívásértesítő sms-t. Most direkt kipróbáltam, vezetékesről felhívtam repülőmódban magam és megerősített, nem jött sms. 1270-et próbáltam már hívni, de nem győztem kivárni az ügyintézőt. MyVodafone-ben leellenőriztem, aktív a szolgáltatás.
Mi lehet a baj? -
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Infinity Pro előfizetéssel, ha hotspot-olok a telefonommal és a család többi tagja más eszközökkel (tablet, telefon) használja a netemet, az engedélyezett? -
pjen
félisten
ÁMa találtam egy hirdetést a Vodánál.A kettős előfizetőknek járó kedvezményekről.Az egyik kedvezmény a kettős előfizetőknek 2 giga ingyenes net visszavonásig.Felhívtam az ügyintézőt,hogy kettös ügyfél vagyok,és mért nem kapom a 2 giga netet?Válasz, flottás vagyok már igy is sok kedvezményt kapok.A reklámban szó sincs arról,hogy flottás nem kapja.Szerintetek jogos,hogy nem kapom?
-
-
MCs88
aktív tag
Csak szerintem furcsa az a policy, hogy amikor felhívott az ügyfélszolgálat, hogy lejárt a hűség és hosszabítsak (céges előfizetés), akkor telefonon símán tudtam hosszabítani az ügyfélbiztonsági kód tudatában, de most amikor személyesen szeretnék SIM-et cseréltetni, mert óránként a pin-kód bekérő screen-re kerül a telefonom, akkor nem elég, hogy tudom a PIN kódot és az ügyf.bizt.kódot és kell minden céges papír is
-
Diák66
őstag
válasz
#72445440 #53907 üzenetére
Mobilnet szempontból lehet hátránya, mert nem tudod, hogy a minibázist milyen sávszélességű internethez csatlakoztatták. Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ez mostanság nem egy "érdekes jelenség" a Vodafone hálózatában. Nincs olyan nagy lefedettsége egy ilyen eszköznek, érdemes körbe kérdezni a szomszédokat, hátha kiderül ki használja.
-
zmtTom
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni. Egyetlen egy VODAFONE mobil előfizetésem van itthon, semmi más. A közelben sincs másnak sem semmi Vodafone. Viszont a mai naptól a szolgáltató helyén nem Vodafone felirat van hanem VF Mini Bazis. Ez mitől van??? De működik minden rendesen??
-
w.miki
veterán
válasz
gabor9991 #53897 üzenetére
Átküldöd nekem, a telenoros flotta linkjét?
Illetve, megírod, pontosan mit kapott 2990 ftért? csak kíváncsiság(#53898) asdf_ : ha ezt tudom, én is maradok a HTFSZ flottámban, és megpróbálok több netet, havidíj kedvezményt, és perceket kiharcolni
Csak féltem, hogy kicsúszok az időből, és gyorsan akartam lépni.
Meg a többi ismerősöm sem tudott olyan jó kedvezményeket kiharcolni, mint 2 évvel ezelőtt
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest