- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dedike #25184 üzenetére
Szimplán azért, mert magamból kiindulva mástól is azt várom el, hogy elsőre érthetően, körültekintően írja le ami történt. Viszont amit olvastam, abból nekem az jött le, hogy a szolgáltatás hasonló, de lényegesen primitívebb megoldással. Azt hiszem, ez nem az én hibám.
-
Daffni2
addikt
válasz
zoli62 #25195 üzenetére
Ezért kár a szolgáltatót hibáztatni, mert Te vagy a hibás.
Ez készülék beállítás kérdése.
Konkrétan Galaxy S Advance Voda függő készülékem van, lépj be az üzenetekhez, majd bal alsó "gomb" Beállítások-Általános beállítások: Régi üzenetek törlése-vedd ki a pipát.
Szöveges üzenetek korlátja:állítsd be a Neked megfelelő számot.
-
zoli62
addikt
válasz
Zoli133 #25189 üzenetére
Ez az, hogy benne van a memóriában. Csak az nem mindefy, hogy régebbi SMS-ek felülíródnak, vagy nem. Mint korábbiakból látod a Vodafone szoftveres androidos telefonokon igen, a gyári független verziókat futtatókon nem. Ez utóbbi a normális működés, ahogy a T-Mobile-os készülékeken is megy a hívásértesítő szolgáltatás. Csak ezt a Vodafone eleinte nehezen akarta elismerni, mondván, ez a normális. Hát nem.
-
zoli62
addikt
Köszi. Pont az as lényeg, hogy Vodefone szoftveres androidos telefonokon nem így működik, tehát törlődnek az SMS-ek Azaz csökkentett funkcionaltású telefont forgalmaznak. Pont ezen ment velük a vitám egy hónapig kiemelt ügyféléként, be akarták bizonyítani, hogy az SMS-ek felülírása normális működés, de nem hagytam magam.. Mivel ez nagyon zavar, és csökkentett ár/érték arányú telefont adtak el nekem, így némi kompenzációra tartottam igényt. Ma végre sikerült kivasalni belőlük.
.
-
Mr.Grincs
veterán
Miért ilyen gyér a választék a vodánál és miért ilyen gyíkul van megoldva az információs rendszer? A telefon értesítéses rendszerre gondolok.
-
Rick4
félisten
válasz
dedike #25181 üzenetére
Pont úgy írtam, mint akinek 2005 óta nem volt t-mobile-os telefonja. Leírva így konkrétan nem lett, engedd meg, hogy visszakérdezés helyett az általam ismert verziót körültekintően és elsőre érthetően írjam le...
Pont nem érdekel, hogy a t-mobile hogy csinálja, 2005-ben volt utoljára telefonom tőlük....
-
Rick4
félisten
válasz
zoli62 #25177 üzenetére
Vodafonenál kicsit jobban meg van oldva, itt az sms küldője konkrétan az a szám lesz, aki megpróbált felhívni, tehát mintha tőle kapnád az sms-t. Most néztem, nekem májusi is van, tehát ez nem törlődik, és a lényeg, androidnál nem időrendbe, hanem telefonszám szerint vannak rendezve az sms-ek, tehát miért is törlődne. Gyári független Sony ARC S-en, meg Xperia Mini HD-n is így működik.
-
zoli62
addikt
Azt meg tudnátok nézni, hogy különböző (Samsung Galaxy S Advance Sony Xperia Tipo,,stb.) típusú Vodafone függő telefonon a hívásértesítő tényleg úgy működik, hogy az utolsó nem fogadott pár hívásról csak egy SMS-t küld a rendszer, azaz a telefonról a korábbi ilyen üzenetek törlődnek?
-
Rick4
félisten
válasz
SzalaiG #25173 üzenetére
Bármelyikkel, amelyiken android fut. Ilyen készülékelet nem csak a voda forgalmaz. Apróban vannak pl zte blade, vagy sony xperia mini hd telók, én is utóbbi használom, 15 ezres körül meg lehet venni, és egy újonnan is olcsó vacaknál 100x jobb, de nézd meg pl a samsung galaxy mini-t, azzal is el lehet boldogulni.
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Ok. Köszi!
Melyik Voda által forgalmazott olcsó: 20-30eFt-os készülékkel lehet Skype és Viber-elni?
Kamionozom és folyton külföldön vagyok, ezért kéne valami megoldás napi félóra telefonállási lehetőségre a lehető legolcsóbban.
Fura, mert ha hívnak 33Ft percenként, ha én hívok 106Ft...
Mindig mindenkit nem csörrentgethetek... -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Nem tudjátok pontosan mennyibe kerül a vodánál a lumia 800 (fehér) feltöltőkártyás csomagban. Esetleg valaki vett mostanság ilyen telefont ott?
Melyik a legolcsóbb feltöltőkártyás csomag, ami megéri? Net is kellene, sms is meg telefon is -
-
TomPack
őstag
válasz
bolondember #25165 üzenetére
És ezeket a telefonokat a legkönnyebb romolni!
Nekem volt Defy-m is, jelenleg meg Nexusom van.
-
Leelou
tag
Értem. Sugalljátok akkor nyugodt szívvel a posztolónak, hogy független a telefonja (ahelyett, hogy e nagy tudással a tényleges kérdésére válaszoltatok volna). Én a magam részéről továbblépnék.
-
válasz
bolondember #25165 üzenetére
vagy az első lumia 800-ak, htc 8S-ek
-
Leelou
tag
-
chester99
aktív tag
Üdv
Tud valaki információt adni arról hogy a Samsung Galaxy S4 esetleg függetlenül került e forgalomba?
Május közepén vettem egyet, de sajnos még nem tudtam kipróbálni, hogy van e függősége. -
TomPack
őstag
Én úgy tudom, hogy az apróbetüsben az áll, hogy nem engedélyezett a voip. Ezáltal a viber-skype nem működik. 1gigás, vagy nagyobb csomagnál viszont már megy. De ha mégsem, akkor nem reklamálhatsz. Nálam imost megy. Vitamaxos vagyok, Zsebnet500-al nem ment, most Zsebnet1000-el működik.
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Azt hallottam, h létezik egy olyan Voda csomag ami 50Mb roaming net az EU-ban havi 2eFtért.
Létezik? Mik a feltételei?
Így ezzel Viber-Skype használatával lehet telefonálni olcsón. Jól gondolom?
Ehhez melyik a legolcsóbb készülék ami tud Skype-Viber kombót?
Előre is köszi! -
Vangelis
félisten
Az onlány miért nem írja ki milyen tarifában vagyok?
-
kzs
tag
Sziasztok!
Jol latom, hogy a Vitamax Jutalmak (jutalomperc, jutalomsms, jutalomnet) megszüntek? Seholsem talalom oket a voda oldalain.
Illetve kerdes meg: ha nekem valamelyik aktiv volt, akkor tovabbra is adni fogja azt megfelelö feltöltes eseten... vagy nem?
Köszi -
TomPack
őstag
Mikor lesznek új feltöltőkártyás csomagok?
Ezek a mostaniak nagyon elvannak szállva. -
dzudzu
tag
Sziasztok!
Ha az anno telefon nélkül és határozatlan idejű szerződéssel kötött kredit csomagomhoz szeretnék készüléket venni (persze onnantól 2 év hűséggel), akkor kérhetik a diákot újra, vagy csak alá kell írni a 2évet és kifizeti a készüléket?
Ugyanis azóta már nem vagyok diák, kérdeztem az eladót amikor kötöttem a szerződést, hogy ilyenkor mivan, de azt mondta h 26 éves koromig elvileg jogosult vagyok a csomagra (vagyis csak a szerződés kötéskor kell, hogy diák legyél), viszont ha mégse és most egy telefon vásárlás miatt kiderülne, hogy már nics érvényes diákom és akár a szerződést is felbontják, az nem buliSzóval szerintetek kérnek diák telefon vásárlásánál is, vagy elég a személyi?
-
chester99
aktív tag
Üdv
Most vettem új telefont a vodától a garancia ügyben kérdeznék pontosan mennyi? Ezek szerint 2 év?
A legtöbb gyártó a kötelező 1 éves jótálláson felül plusz 1 év korlátozott gyártói jótállást ad a készülékekre.
-
profi91
tag
Xperia SP-t szeretnék a vodától venni, előfizetés hosszabbítással, és hétfőre kellene nekem a telefon, mert elutazok, én nincs telefonom.
Tegnapelőtt az aréna plázában, a voda boltban azt mondták, napokon belül várható, legkésőbb hétfőn.Elképzelhető, hogy pl akár a Smart Store-ban, akár bárhol van belőle akár 1 darab is készleten?
-
-
RONEX
csendes tag
válasz
Leelou #25115 üzenetére
Igazad lehet, hogy a foglamakat nem helyesen használtam, de úgy látom azért valamennyire sikerült megértetnem magam. Abban is igazad van, hogy a rendelés leadása után, kaptam meg ezt a hidegzuhanyt, vagyis a vizsgálat utána történik meg. De a plusz 75e előleg azért nekem túlzás.
CRM rendszer alatt ügyfélkapcsolatokat kezelő rendszerre gondoltam, amiben nyílván lehet tartva az ügyfelek információi és a velük történt ügyletek története, stb.
Rajtam kívül a családomban mindenki T-mobilos feltöltős így a tartozás kizárva , de nem nagyon használják mert külföldön élnek.
-
zoli62
addikt
A kék számok mögött általában normál földrajzi számok vannak, és mint ilyenek, hívásuk alapdíjasnak számít.
-
Leelou
tag
Ha nem üzletben veszed, hanem online, akkor is ugyanúgy van ilyen vizsgálat (ez egyébként nem "hitelbírálat", hisz nem hitelt akarsz felvenni, hanem hitelképesség-vizsgálat, ami a fizetöképességet, ill. annak hajlandóságát vizsgálja... még ma is sokan keverik). Csak ott a rendelés leadása után értesítenek az eredményröl.
Egyébként miféle CRM rendszerröl beszélsz?
A nagy összeg továbbra is érdekes. Nincs vagy nem volt a családban ugyanazon a címen nagy összegü tartozás? Akkor is elö szokott még ilyesmi fordulni.
-
RONEX
csendes tag
válasz
Leelou #25111 üzenetére
Ezt még el is tudnám fogadni, de a webshopból nem ez tűnik ki. Vagyis szerintem a vásárló félrevezetés határát súrolja a dolog, mert akkor azt is írhatnák, hogy 130e forint a "kezdőrészlet". Én jóhiszeműen felkerestem, a webshopjukat, hogy informálódjak és döntsek. És az ott talált információk alapján (ami ebben az esetben számomra félrevezető volt) fel is kerestem az üzletüket. Biztos az üzleti szabályzatukban le van írva, hogy kérhetnek előleget, amiből még szintén nem következik számomra, hogy egy 53e kezdőrészletű telefonra 75e forint várható előlegként!
Mondjuk 3 hónap előlegbe bele is mentem volna, de nem 14-be. Meg valahol a hitelbírálat is értelmetlenné válik, ha ennyi kockázatot nem vállalnak, még ha ez nem is hitel, csak előleg fizetés, amit lebeszélhetek(, ha 3 hónapig rendesen fizetek.
Egy próbát még teszek egy másik üzletükben, hátha. Persze már biztosan benne vagyok a CRM rendszerükben mint "fizetésképtelen"
(#25113) RedSix
Azért nem vigasztal, mert a részletfizetés azon előnyét akartam kihasználni, hogy nem kell egyszerre nagyobb összeget kifizetni. -
RONEX
csendes tag
válasz
Konczi06 #25107 üzenetére
Gondolkoztam a RED-en is, de nem akartam 20e forint feletti havi költséget (havidíj + törlesztő részlet + stb.). Nekem a korábban leírt előfizetés felelne meg legjobban, arra nem gondoltam, hogy ez gyanús lehet (ha egyáltalán tényleg az). Azért nem fogok magasabb díjat fizetni, mert ki tudom fizetni.
Mint a legtöbb embernek nekem is vannak egyéb kiadásaim, megtakarítási terveim, amiket nem akarok felborítani.Az 53e a kezdőrészlet volt, erre jött volna rá a 75e forint számla előleg (vagy kaució). Nincs sehol számla tartozásom, mert eddig vitamaxos voltam és nem is volt még előfizetésem.
-
Konczi06
tag
Ajánlom neked helyette inkább a Vodafone Red Standard-et ezzel a készülékkel! Gondolom a Red csomagot már ismered, 15990 havídíj mellé az S4-et kihózhatod 39.990 kezdővel + 12x 7.500 Ft-ért
Ilyen jövedelem mellet ezt javaslom. Az 53e kaukció több okból is lehet. Van tartozásod más szolgáltatotnál?
-
RONEX
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, mert valószínűleg naiv kérdéseket fogok feltenni, de mindenkép szeretnék meghallgatni egy tapasztaltabb fórumozót a következőkről!
Vitamaxos vagyok, és mostanában elég sokat telefonálok, így jött az ötlet, hogy előfizetésre kellene váltanom ill. egy új telefon se ártana. A Voda webshop-jában böngésztem, hogy milyen teló+előfizetés lenne jó nekem.
Végül a választásom egy galaxy s4 + matrix 2 előfizetésre eset. A webshop alapján erre a kombinációra ~53e forint kezdőrészlet, ~9e forint havi törlesztől és ~5e forint havidíj jött ki. Egy számomra elfogadható havi költséget céloztam meg, ami fentiek alapján 15e forintra jön ki. Ezután tegnap bementem a voda egyik üzletébe vásárlási szándékommal, minden simán ment a rendeléssel. Aztán a bírálat után hidegzuhanyként ért, hogy 75e forint számla előleget is meg kell fizetnem. Először úgy értettem, hogy szumma 75e forint, hogy 53 + valamennyi. Mondom még így is ok, hogy pár havi előleget kérnek. Aztán, végül kiderült, hogy ezt az 53e forint felett kell megfizetnem, vagyis 53e + 75e forintot. Azt gondoltam megette a fene az egészet, mert ezekkel a kondíciókkal a részletfizetés előnyei elvesznek. Az előfizetés havidíja alapján ez több mint 14 havi díjat jelent előre. Aztán vissza is vontam a rendelést.Vittem magammal az utolsó 3 havi bankszámla kivonatomat, meg úgyan így a kifizetett közüzemi számláimat. A havi jövedelmem valamivel több mint nettó 300e forint és rendesem fizetem a számláimat. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire szokványos gyakorlat? Ill. milyen havi jövedelem szükséges, ahhoz, hogy havi ~15e forint költség esetén fizető képesnek ítéljen a voda és ne kérjen ekkora előleget?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest