- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konczi06
tag
Sziasztok. Tömören átolvasgattam a hsz-et, és látom több embernek vannak kérdései amik elé bizonytalanul ál. Ezekre megprobálok válaszolni, mint bentfentes
Elöször is:
Vodafone RED: A Havidíjért cserébe KORLÁTLAN, AZ-AZ 0 Ft/perc és 0 Ft/SMS persze csak belföldön. Ha te éjjel-nappal nyomod, a számlád akkor sem lesz több.Hosszabitás telefonon: A Vonalban elhangzik, hogy szóbeliszerződésről van szó, és határozott igennel válaszoljon, stb. Ez szerződéskötésnek számít, tehát újabb 2 évre elkötelezi magát a kedvezményekért és az ingyen készülékért cserében!
Ha bárkinek bármi kérdése van, akkor PM-be keressen meg nyugodtan és segítek amiben tudok.
PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz Daffni2 #22551 üzenetére
Érdekes belépő volt az tény Hát annyira benfentes, hogy a fent emlitett szolgáltatonál dolgozom Nincs túl sok hozzászolásom, mert nem rég reggeltem, egy másik topic miatt igazából, de elkezdtem nézelödni és megláttam ezt is. Gondoltam hátha tudok majd segiteni annak akinek szüksége van rá, van amikor jól jön Elnézést ha bármilyen szabályt megszegtem vagy etikátlan voltam. A késöbbiekben vissza fogom magam
De ettől függetlenül állok rendelkezésetekre, de csak PM-benPSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz Daffni2 #22556 üzenetére
Mint írtam tömören olvastam a hsz-eket és nem láttam, hogy vannak itt más "bennfentesek" is rajtam kivűl. Elnézést kérek figyelmetlenségemért. Nem nagydobra akartam verni ezt, ugyan is a munkámmal játszom ha kiszurják a dolgot. Szimplán csak a segítségemet akartam felajánlani, de tény hogy ezt elég "érdekesen" tettem. Mégegyszer bocsánat. Ettől függetlenül állok bárki rendelkezésére.
-
Konczi06
tag
válasz r6man123 #22558 üzenetére
Ha egy adott SIM/Telefonszám lép ki a flottás csomagból, akkor onnantól kezdve a tarifahűség nem vonatkozik rá, hiszen a szerződés kötés a céggel történik, nem pedig a szám tulajdonosával, viszont itt szám átiratás, elidegenitést kell kérni, ha megszeretnéd tartani a számod.
Ha a cég tulajdonos vált sima simre, akkor nem szünik meg a flotta a többi emberkének, kivéve ha maga a cég is megszünik vagy a flotta tulajdonosa a flottás csomag megszüntetését kéri, de a flotta többi használoját ilyenkor sem köti semmi húség, egyszerűen csak megszünik a flottájuk, de ilyenkor is célszerű a kártya saját névre iratása, mert könnyen inaktívvá válhat a kártya.PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz alba-regia #22564 üzenetére
Daffni2-t csak megerősiteni tudom. Attól, hogy áthordozód a számod, attól még az SMS-eket megkapod, nem kell jelezni senki felé, hiszen a számod végül is ugyan az marad. Egységes Díjjal küldik ki neked az SMS-t (bankártyától függöen akár ingyenes is lehet) így ettől nem kell félned
-
Konczi06
tag
válasz Daffni2 #22563 üzenetére
Igazad van, elnézést kérek, nem keverni akartam a szezont a fazonnal, csak nálam már lassan minden ilyen díjcsomag a "flotta" Persze az ügyfeleket helyesen szoktam tájékoztatni, csak ilyenkor elengedem magam. Köszönőm a javítást
-
Konczi06
tag
válasz God Vazzeg #22573 üzenetére
1270 hívtad? ott kérsz egy Ügyfélszolgálatost és segít neked aktiválni ÜB kód nélkül is akár
-
Konczi06
tag
válasz mukibuci #23302 üzenetére
Eléggé. Ha egy ÜF-t így félre tájékoztat, abból komoly panasz is lehetne.... Egyébként csak, hogy ON legyek, nekem tök mindegy hogy márka vagy viszonteladó. A lényeg, hogy ki tudjanak szolgálni Bár én a központot ajánlom mindenkinek pesten a Lechner Ödön fasoron Amikor ott voltam , egy frissen betanitott, nagyon csinos kishölgy volt bent. Tipikus miss picsa kinézete volt, viszont kente vágta a dolgokat, panaszom nem lehetett rá
-
Konczi06
tag
-
Konczi06
tag
Bundással nem érdemes harcba szálni, én már rájöttem... Túl nagy a rutinja
-
Konczi06
tag
Brothaa most magadat cáfolod. Az elöbb írtad, hogy kultúráltan viselkedjünk és probáljuk kiegésziteni egymást. Ahhoz képest egyre aggresszívabb vagy. Ezzel nem leszel közkedvelt
-
Konczi06
tag
Ajánlom neked helyette inkább a Vodafone Red Standard-et ezzel a készülékkel! Gondolom a Red csomagot már ismered, 15990 havídíj mellé az S4-et kihózhatod 39.990 kezdővel + 12x 7.500 Ft-ért Ilyen jövedelem mellet ezt javaslom. Az 53e kaukció több okból is lehet. Van tartozásod más szolgáltatotnál?
-
Konczi06
tag
válasz Picicicus #25716 üzenetére
Szoftverfrissitéssel probálkoztál már? Vagy ha a legújabb van rajta, akkor esetleg a szoftver újra rakásával?
A memóriakártya ami benne van, azt naturba vetted hozzá vagy előtte használtad másik okos telefonnal is?PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
Nem feltétlen, de az esetek 90%-ában igaz Írta,hogy ICS használt, Jelly Beam-el probálkoztál már?
A Sony honlapjáról letölthető az update service nevű program. Az mindig a legfrissebb rendszert teszi fel neked rá. Egy probát megérnePSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz Picicicus #25723 üzenetére
Szerintem egy probát megér, persze, ugyan úgy feltudod tenni. Viszont most néztem a sony honlapján nem elérhető az update service. Googlebe keress rá a sony update service-re. Ott megtalálod, letöltöd, onnantól kezdve minden utasitást meg ad a program. Viszont előtte biztonsági mentést csinálj!! Ugyan is a frissités(Bár gondolom tudod) Bizonyos adatok vesztésével jár pl.: Alkalmazások. Az Update service elméletileg a 4.1.1 v. 4.1.2 JB fogja neked rá rakni Aksi legyen feltöltve mindenképp
Sajnos dolgozom, így csak tömören tudtam segíteni, de remélem ez is elég lesz Sok sikert!
-
Konczi06
tag
válasz bolondember #25726 üzenetére
Hivatalosan De az update service csodákra képes ha olyan kedve van
-
-
Konczi06
tag
válasz God Vazzeg #26264 üzenetére
Halmozodni nem igazazán fog tudni, mert a 2. hónap után nullázodik. Mindig csak két hónapot tudod úgymond görgetni
-
Konczi06
tag
válasz trec12 #26397 üzenetére
Ha ezen kiakadsz, akkor nézd meg a telenor Total Flow és Flow díjcsomagjait. Ők szerintem még brutálisabbak. Ha összehasonlitjuk a három szolgáltatot készülék vásárlás nélkül, akkor még mindig a Voda nyujta a legtöbbet ugyan azon árfekvésben!
-
Konczi06
tag
válasz trec12 #26399 üzenetére
Na arra én is Szerintem is jó húzás ez a vodafone-tól, csak az a baj, hogy nagyon sok olyan ember van aki nem lát a sorok között és csak annyit lát, hogy ez ennyi, az meg annyi, közben fel sem fogják, hogy Miről is van szó konkrétan De egyszer csak mi is EU szinten leszünk (remélhetőleg)
-
Konczi06
tag
válasz Zack1899 #26401 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb baj, hogy az emberek ahhoz vannak hozzászokva, hogy 2 évente új telefon 1 Ft-ért, illetve új előfizetés mellé is járhat egy nagyobb csomag mellett. Már évekkel ezelőtt meghúzhatták volna ezt. Igazából egyedül az E-pack az, amire azt mondom, hogy nem sok értelme a mostani változásokból!
-
Konczi06
tag
Ezt nagyon rosszul tudod. Ha így lenne, akkor egyáltalán nem kaphatnád meg ezeket a telefonokat GSM üzletekben, vagy a Hülye azért nem vagyok boltokban függetlenül. A Gyártok mindenkinek gyártanak telefonokat és amelyik szolgáltató akarja az felvásárolhat belőle. A Voda meghúzta ezt a lépést, meglátjuk mi sül ki belőle. Jól mondta Mukibuci, vagy nagyon jól fog járni, vagy nagyon nagyot bukni ezzel a Voda
[ Szerkesztve ]
-
Konczi06
tag
válasz Levi113399 #26527 üzenetére
Go-hoz +adatot tudsz venni. 100 Mb 500 Ft
Go+ mellé 100mb 500 Ft, illetve 500 MB (Itt a VOIP engedélyezve van) 2500 FtPSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz Ronyman #26612 üzenetére
Mivel hűségidővel rendelkezel, így nem léphetsz át egy hűségidő nélküli csomagba csak úgy Ha csak nem szeretnél kötbért fizetni Szóval a te esetedben mindenképp a 4990.(E-pack) vagy az 5290(E-pack nélküli) verzió él hűséggel!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest