-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Sziasztok!
Már egy hónapja lejárt a 2 éves hűségnyilatkozatom és a K800i-met cserélném egy Vivazra. Az lenne a kérdés, hogy készülékcserénél le kell adnom a K800i-met vagy megtarthatom? (Lehet hülye kérdés, de nem találtam rá infót.)
A másik az, ha le kell adni, akkor mivel járok jobban:
- nem adom le, új előfizetés 65k
- készülékcsere, leadom 66kZannor
-
mikori az a sim kártya? ha elég régi (westel 900, westel), akkor kérdés nélkül cserélik, ha újabb, akkor magyarázd el nekik szépen, hogy adott sim kártyával több telcsiben is probléma van, de csak és kizárólag azzal a sim kártyával, adott telcsikben más - azonos szolgáltatós - sim kártyákkal nem jelentkezik a hiba!
bár még a fentiek alapján sem lehet teljes biznyossággal a sim kártyára szűkíteni a hiba okát, más - környezeti - tényezők is befolyásolhatják a dolgot!
az asztalt szerintem felesleges borogatni, a normális hangnem és a megfelelő mondandó többet segít(het)! -
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
Ha kiszeretném cseréltetni a SIM kártyát azt ingyen meglehet oldani?
Ugyanis egy Omniába és egy E51-be is használtam és mindkét telónál volt olyan néha, hogy mintha visszhangosan hallanám a másik felet, ő is ugyanígy, illetve volt, hogy nem kapcsolt engem mikor hívtak.
Ebből gondolom, hogy tuti nem a telókkal volt gond, kettővel miért is lehetne...
-
MaTTeS
senior tag
Nem tudtok valamit arról, miért nem működik a #192# -es kód 3-4 napja? Ki írná, hogy mennyi pénz van a kártyán és mennyi ideig használhatod. Most meg azt írja ki, hogy UNKNOWN APPLICATION (érdekes dolog...). Találkozott már ilyennel az elmúlt napokban valaki?
Mind1, hülyevagyok és a 192-es kód eddig se működött csak elfelejtettem mi volt eddig a kód
. *102#-vel lehet lekérdezni
-
válasz
Sztbeni #5081 üzenetére
Köszönjük, leülhetsz! Ha ennyi mondandód van, ahelyett, hogy segítenél a kérdezőnek, az nem engem minősít.
Teszla_:
Az az igazság, hogy ezt a kérdést is a megfelelő törvényi előírások szerint kezeli a T. Tehát a bevezetés előtt megfelelő (jogszabályokban szabályozott) módon közzéteszi az ÁSZF módosításait. Biztosan most is ez történt, csak ha az ember nem vadászik az ilyen közleményekre, akkor sajnos csak később szerez róla tudomást. Ezen az oldalon tudsz tájékozódni a jövőbeli ÁSZF módosulásokról!
De mivel a havidíj teljes egészében lebeszélhető, illetve sms küldésre használható, különösebb kár nem hiszem, hogy ért volna. Legfeljebb egy kis lelki sérülés: " vinné el a fene, ez is drágább lett!".
-
Teszla_
senior tag
válasz
Sztbeni #5081 üzenetére
Nekem nincs bajom a mostani T-s előfizummal, csak ezt tartom gerinctelenségnek, hogy szabadon módosítgatják a havidíjat
Ha nem lenne szükségem az előfizetésre, vagy találnék jobbat, akkor lépnék, de nincs értelmes alternatívája a Mix-nek. Nekem pont azért tökéletes, mert tudom, hogy mennyit fogok fizetni (mondjuk ezek után ez már kérdéses), és ha elfogy a keret, akkor nem fogok több tízezres számlákat csinálni. -
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Mix díjcsomagos vagyok, eddig 2860Ft volt a havidíjam. Ma kaptam meg az ehavi számlát, amin már 2990Ft volt írva. Gondoltam biztos át akarnak verni, meg is néztem a honlapjukat és kiderült, hogy ennyire emelték a havidíjat. Csak hogy erről nekem elfelejtettek szólni.
Nem kéne ilyenkor írniuk legalább egy sms-t, vagy levelet? Nem ezt hívják egyoldalú szerződémódosításnak?
Szeretem ezt a díjcsomagot, nem is szeretném lemondani, vagy a szerződéstől elállni (ha lehet egyáltalán ilyen esetben ezt kérni), csak idegesít, hogy a T gondol egyet és emelgeti a havidíjat.
Kb fél éve a Voda is megcsinálta ugyanezt -
tailor
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm jön hozzám Amerikából, és kint egy T-s telefont használ. Itthon szeretne bele magyar SIM-et, hogy olcsóbban tudjon velem beszélni / netezni (domino+domino net). Kérdésem, hogy működik ez így? Vagyis lehet magyar SIM-et használni a külföldi, ugyanolyan szolgáltatójú telóban?
Köszönöm!
-
F-ECT$
titán
No, a kezdő árakat kitúrtam: 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): 36e
3gs (16 gb): 63eJelenleg 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): nincs (2009. novemberben 20e lett.)
3gs (16 gb): 40e. (Ez az ár már a 2009. novemberi árcsökkentés óta van, tehát szerintem 1 csökkentés még várható, ha jön a 4-es.) -
Szerintem ezt még senki sem tudja...
Tudtommal nem érhetők el sehonnan a régi árlisták!
Véleményem szerint sokkal olcsóbb nem lesz ezután sem a 3GS.
Ahogy cannibal is írta, van hozzá térkép, gondolom már telepítve (ingyen!) plusz van hozzá autós tartó meg egyesekhez autós töltő.
-
canniball
nagyúr
"Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák?"
Van hozzájuk autós tartó, illetve valamelyikhez szivargyújtó-töltő is. Mondjuk Nokia oldala szerint for free..."A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira."
Bizonyos típusokhoz egy ideje már elérhető a fullos OviMaps ingyé. -
F-ECT$
titán
Vajh mikortól lesz 4G és milyen árakon?
Elérhető valahonnan, hogy hogyan változtak a 3G és 3GS árai az idő múlásával?
Ha kijön a 4G, akkor mekkora árcsökkenés várható a 3GS esetén?
Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák? Sima készülékek csak van rajtuk navigációs szoftver? Ha így van, miért drágábbak, mint a nem Navi-s társaik? (A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira.)
-
válasz
szijartg #5059 üzenetére
A paletta szolgáltatáscsomag nem igazán a mobiltelefóniáról szól, ezt azért figyeld meg! Inkább a hagyományos "telefóniához" köthető tartalma van, a mobillal összefüggő része inkább kiegészíti a főbb részét!
Mr. Teddy:
Én személy szerint kétlem, hogy a közeljövőben lenne más paletta is. Ráadásul, amit Te írtál abszolut nem is illeszkedik a paletta-vonulatba!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
szijartg #5059 üzenetére
Én is néztem ezt a csomagot. Nem rossz, de szerintem direkt nem csinálnak "tökéletes" csomagot. Mert ehhez ugye akkor kell neked havi 2 ropiért netet venned, és máris többet kaszálnak az egészen, mintha külön veszed a cuccokat és pl. egy médiamániás csomagot telcsire.
ja és észrevettem, hogy ezeknél a csomagoknál mindig hiányzik az ideális középkategória. Ahol nem eszméletlensok telefonálási lehetőség van, csak 15mbit net, és HBO mentes tv. Gondolom az illene majd a Paletta L-be, de hogy olyan lesz-e, azt ki tudja.
-
szijartg
őstag
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1005_paletta
nemrossz, de nem tudom hogy ezeket ki állítja össze... ki az a nagy marketinges, mert hogy a mobil csomag mellé nem tud belerakni egy 500megás net csomagot az érthetetlen!
pedig ha lenne akkor tuti hogy váltanék erre a csomagra, mert minden van!
eszetlenek -
Jhonny06
veterán
A garis csere (kb. 2 hét) időtartamára lehet kérni készüléket (illetve ha igen, akkor azonos készüléket)? Mármint kötelező biztosítani a szolgáltató, ha előfizetéses vagyok?
-
SPF
senior tag
Akksira 1 vagy 2 év garanciát ad a T?
-
1430
senior tag
válasz
Mr. Teddy #5043 üzenetére
-TIPP a 06-30/80-800-80-ra (ha jól vágom fejből a telefonszámot). De így nem csak a hívások, hanem az üzenetek is megszűnnek (ha ez hasznos számodra), amik nem mindig "reklám" jellegűek.
Ja és a számlád közvetve csökkentheted, ha van olyan szolgáltatásod, amire beválthatsz pontot (pl. hívószámkijelzés, net csomag), mert akkor előre kifizeted a szolgáltatást, és a számládban láthatod a jóváírást.
-
válasz
Jhonny06 #5045 üzenetére
Persze! A listaárból adják a kedvezményt.
Különben sokra ne számíts, lejárt (24 hónapnál régebbi) hűségnyilatkozat esetén is kerek egy ezer forint a kedvezmény ahhoz képest, mintha új előfizetést vásárolnál...(mielőtt kiakadsz nem ad többet a másik kettő sem...).Egyáltalán nincs mit!
Mr. Teddy:
Elvileg a fogadott hívásokkal gyűjtöd a pontokat, 10 perc után jár egy pont...
[link]
Hogy mire jó a kapcsolat program, illetve mire használhatod a pontjaid, és a Kapcsolat kártyád, itt olvashatsz bővebben. Számlát nem tudsz vele kiegyenlíteni, sem csökkenteni meg annyi pontod azért soká gyűlne össze... s ugye max két éved van beváltani őket, utána elévülnek!
-
Mr. Teddy
őstag
És mivel gyűjtöm a kapcsolatpontokat? Hogy felveszem az ilyen hívásokat, vagy belemegyek az ilyen próbahónapokba? Ha elő is fizetek valamire akkor biztos hogy több pontot kapok, de havi +10 pontért nem fizetnék 500-at fölöslegesen
Ja és ha már a pontok szóbakerültek, mégis mire lehet levásárolni a pontokat? Soha nem láttam semmi olyat amire mehetne, pl. egy havi számlát lehet csökkenteni pontokkal?
-
Jhonny06
veterán
Köszönöm a segítséget.
Az árról csak annyit, hogy nekem a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy meglévő előfizetéssel készülékváltás esetén mindenképpen kedvezményesen kapom meg az újat. Tehát nem volt szó +6000-ről, inkább mínuszról. De majd úgyis kiderül akkor, amikor oda jutok. Még egyszer köszi.
-
válasz
Jhonny06 #5042 üzenetére
Az upgrade napjától újraindul a két éved. (A fennmaradó fél év ajándék... pontosabban ott van a következő mondatban az "ára"...) Ennyi, semmi több. Egyébként a 18 hónapon túli, de 24 hónapon belüli készülékváltás során az ár kerek hatezer forinttal több, mint az új előfizetés esetén fizetendő összeg. Részletfizetés ugyanúgy lehetséges, de van egy apró kis dolog, aminek meg kell felelni. Csak akkor veheted igénybe a készülékváltást, ha legalább "arany" színű előfizetője vagy a T-Mobile-nak, illetve M Telekom szintű regisztráció esetén a T csoportnak. (Mobile és Home).
Ha nem fizetsz, azt a készüléket tiltják, amire a hűségszerződést kötötted. Magyarul a régit nem fogják tudni upgrade esetén, hiszen ott újra kezdted a 24 hónapot!
1430 arra az esetre gondolt, ha Te új előfizetést vásárolsz a már meglévő mellé, s a réginek nem fizeted vagy a havi törlesztőjét, vagy a díjcsomag díját, vagy mindkettőt.
Mr. Teddy:
Abszolút nem értelek. Ezzel is pontokat gyűjtesz a kapcsolat kártyádra!
De szerintem a 1430-as számon megteheted ennek a tiltását! -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Néha-néha a t-mobil felkeres mindenféle ajánlatával, szolgáltatásával, hogy szeretnéme. használni, bekapcsolni ingyen egy hónapig azt, majd utána fizetni is érte, stb..
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki mi módon lehet az ilyen ajánlattevésektől megszabadulni? Konkrétan nem szeretnék számomra "spam" hívásokat kapni.
Köszi -
Jhonny06
veterán
Meg azt nem értem, hogy ha az előfizetésemre két éves hűségnyilatkozat vonatkozik és másfél év után vehetek új készüléket, akkor mi lesz azzal a fél évvel? Veszek egy újat, amire szintén két éves hűségnyilatkozat van, ezért újraindul, oké. De a régi készüléket (amit én eladok) nem tilthatják le, mert már az újonnan megvett telefon tartozik a szerződéshez, nem? Akkor a réginek innentől kezdve egy kártyás T-s készüléknek kell lennie. Tehát ha én esetleg nem fizetem az előfizetési díjat, akkor a régi készüléket nem tilthatják le, csak az újat (?).
De még egyszer, hova tűnik az a fél év? Ezt már végképp nem vágom.
-
fdoma
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem mobile tv vel kapcsolatos. T-mobile előfizető vagyok, és van egy havi 100MB-os mobilnet előfizetésem is.
Kértem a mobil tv szolgáltatás 1 napos ingyenes kipróbálását, működik is minden rendesen. Nokia 5800-t használok, és elmentettem a RealPlayerbe az elérhető csatornák adásainak stream címeit. Egy nap után ugye meg fog szűnni a mobile tv szolgáltatás, a kérdésem pedig az lenne, hogy utána is fogom e tudni nézni ezeket az adásokat a RealPlayerből megnyitva vagy nem? Ha igen, akkor pedig az adatmennyiség a mobilnet keretemből fog levonódni?2. kérdés: Ha később igényelem a "közszolgálati" mobil tv szolgáltatást, akkor ugye a listában szereplő közszolgálati tv adásokat tudom nézni 590Ft/hó díjért havi 40 órát. Ha viszont azon csatornák streamjeit nyitom meg a realplayerrel (már elmentettem) amik nincsenek benne a "közszolgálati" csomagban (eurosport, viva, stb), akkor azok menni fognak vagy nem? Hiszen a mobil tv szolgáltatásom aktív lesz. Ha igen, akkor ennek a forgalma szintén a mobil tv keretből (havi 40 óra) fog levonódni, vagy a bobilnet keretemből?
Összegezve a kérdés: ilyen módon tudom e nézni egy nagyobb mobiltv csomag csatornakiosztásának a műsorait a legkisebb csomag előfizetői díjával? Ha így nem, van e bármilyen más lehetőség erre?
Remélem nem fogalmaztam túl homályosan, és jó topikban teszem fel a kérdést. Előre is köszönöm a válaszokat, indoklásokat. Üdv! -
1430
senior tag
válasz
Szabesz #5034 üzenetére
Igen, a Webshop is tud róla.
Jhonny06
Ne kis üzletbe menj, ha bemész, illetve a két év újraindul, de nem azon az áron fogod megkapni a készüléket, mintha lejárt volna a hűségidőd.SPF-nek igaza van, add át a garanciajegyet, és nem fognak rákérdezni a készülék eredetére. Viszont ha gond lesz a fizetési moráloddal, a szolgáltató letilthatja a készüléket... Amúgy ha én lennék az új tulaj, iratnék egy adás-vételi szerződést is, hogy levédjem magam (nem a szolgáltatói letiltástól).
Mr. Teddy
Igen, a MM havidíj csak belföldi előfizetői beszédre és SMS-re forgalmazható le, egyéb forgalom (pl. MMS) vagy túlforgalmazás (net, TV) a havidíjon felül fizetendő. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha jól látom, a médiamánia díjcsomag havidíja, csak hívásra és sms-re forgalmazható le? Tehát mms, videotelefon, netán a nettúlforgalmazás sem jön le abból a pénzből?
Köszi -
Jhonny06
veterán
válasz
Szabesz #5034 üzenetére
Szerintem ezt jobb személyesen intézni. Ha újra hűségnyilatkozatos készüléket veszel, akkor amúgy újraindul a hűségidő természetesen (azt nem tudom, hogy a meglévő fél év (tegyük fel, hogy másfél év leteltével veszed) beleszámít-e, gondolom igen), de jár valamennyi kedvezmény. Tudnia kell a webshopnak ezeket, bár ez már egy kicsit macerás kategória, meg ott lehet kérdezni bármit, ha nem világos.
Viszont az átíratás költségét még mindig nem tudom, mert én eladnám a mostani készülékemet és valahogy érvényesítenie kell a garanciát adott esetben az új tulajnak és mivel az én nevemen van a készülék, ez szerintem problémás lehet. Vagy ez csak annyit számít, mint egy videokártya számláján a név és nem nézi senki?
Mert az ügyintézésnél is fontos szerepe lehet, nem csak a gari számít.
-
megema
őstag
válasz
Jhonny06 #5030 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg vodás előfizum van, még 7 hó hűséggel. iPhone vásárlás miatt szeretnék egy T-s előfizetést. Adott egy domino-s szám is. A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben igénybe lehet-e venni a számhordozást oda-vissza és ha igen, akkor mennyi lenne az átfutási ideje? Tehát a vodás előfizetés számából T-st szeretnék, a Domino-s szám pedig a vodás előfizetésé lenne.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Még majdnem 1 évig tart a hűségnyilatkozatom. Ez mennyire akadályoz abban, hogy menet közben majd lecseréljem a telefont, ami ehhez a szerződéshez tartozik? Gondolom nem sok köze van az egésznek a készülékhez, csak a kérdés, hogy egy eladás során a garanciát hogy tudja majd érvényesíteni a vevő, ha nem az Ő nevén van az egész. Hallottam átíratásról, ennek mennyi lehet a költsége? Ráadásul az a telefon, amire le szeretném cserélni, szintén hűségnyilatkozathoz lesz kötve, bár gondolom a meglévő előfizetés mellé megkapom ugyanannyiért, mintha akkor kötnénk a szerződést; az nem baj, ha újraindul az egész.
-
válasz
mcdermott87 #5025 üzenetére
Értem. Az illető esetleg, akivel üzletelnél?
-
válasz
mcdermott87 #5023 üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon, van egy olyan lehetőség, hogy "Készülékváltás meglévő ügyfeleknek" ott meg tudjátok nézni a My-T-be való belépés után, hogy mennyibe kerülne az illetőnek az adott (3g vagy 3gs) telefon.
Itt pedig arról tudsz tájékozódni, hogy milyen formában, mennyiért vásárolható meg a telefon.
-
mcdermott87
csendes tag
Tiszteletem!
Érdekelne, hogy meglévő ügyfeleknek mennyibe kerülne egy új iPhone 3G vagy 3GS legolcsóbban, úgy hogy marad a régi díjcsomagja - ha ez így lehetséges. Tervezem hogy keresek egy 30-as ismerőst, és üzletelek vele egyet.
-
válasz
[CS]Blade2 #5021 üzenetére
Azt mondják rá, hogy nagyon jó teló és megéri az árát!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #5013 üzenetére
A Samsung Spica lett a befutó.
-
legiaap
félisten
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a készülékváltás az hogy működik?
Mondjuk vesz az ember előfizuval egy készüléket, havonta fizeti a részletet, de közben válthat másikra is?
Hol tudok erről részletesebben olvasni? -
Csapi007
veterán
Hy
Számhordozási kérelmet kértem a Vodától 13-án amit 14-én meg is kaptam és akkor bementem vele a T-hez. Minden rendben ment a szerződéskötéssel 19-e volt átváltásnak megadva. Ez meg is történt.
Mobilnet, hívásindítás és hívásfogadás vonalas hálózatból megy. Viszont egyik mobilhálózatból sem tudnak felhívni, azt mondja hogy a szám nem kapcsolható. (másik telóval is ugyanez).
T azt mondja hogy a Vodánál van a baj. Voda meg azt mondja hoy ők már átadták a számot.Mit lehet ilyenkor tenni?
-
SPF
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #5013 üzenetére
5800 van még a T-nél?
-
Hunyus
senior tag
T-mobilos stikket ne vegyen az aki neten akar gamelni magas a ping vele
,kár hogy nincs rá megoldás.
-
válasz
[CS]Blade2 #5011 üzenetére
Biztosan van nektek is, mert az előfizetéskor meg kellett adni, ez biztos.
(Nekem annak idején még regi kellett, de nem is volt vele bajom...
)
Lesz upgrade?
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem amikor előfizetést köt az ember, akkor kell megadni a 5 jegyű kódot, mert anélkül nem lehet regisztrálni.
Kipróbáltam Domino-val, ott csak a telefonszámot kell megadni, és abban a másodpercben küldenek egy ideiglenes kódot SMS-ben, amivel be lehet regisztrálni. Jelszót , nevet, e-mail címet, és lakcímet kell megadni, és azonnal elkészül. -
válasz
[CS]Blade2 #5008 üzenetére
Rendelés leadásához sem kell regisztráció?
(Jelszót én mindenképpen elintézném a helyetekben, előbb utóbb úgyis kell! Mikor T-Pont felé jártok, nem tart semeddig sem!)
zoli62:
Ebben igazad van, viszont a MM díjcsomagom tartalmaz annyi "keretet" e célra, ami elég!
-
[CS]Blade2
addikt
Azt akartam azzal, hogy rajta van, hogy lehet igénybe venni.
A kezdő részlet 6990 és 9x6990, csak összeadtam. Akkor tényleg nem valami nagy ajánlat.
A My T-mobile -os oldalon azt írja, hogy nem kell reg, viszont kell jelszó, de azt nem tudjuk, így be kéne menni egy üzletbe újat kérni. -
humax
senior tag
sziasztok
mobil flottat keresek.
varok az ajanlotokat.
koszi -
válasz
[CS]Blade2 #5003 üzenetére
Először is kellene egy My-T-mobile regisztráció, ahol is könnyen és gyorsan tudod ellenőrizni az előfizetésed állapotát, többek között az előfizetésed kék, arany vagy platina színét, valamint könnyen és gyorsan adhatsz le megrendelést készülékekre, előfizetésre, tartozékokra!
És hogy hogyan lehet igénybe venni ezt az egészet.
Erre a kérdésre nincs a válasz a levélben?
Kezdőrészlet nem szükséges a telefon megvásárlásához?(Mondjuk ez nem egy hűha ajánlat!
Én is arany színű vagyok, és a My-T-ben 3495 forint kezdőrészlettel és 9x6990 forintért vehetem meg az Omnia II-t.)
A webshopban ne a dominós árat nézd, hanem a két éves hűségnyilatkozattal igénybe vehetőt!
Nem tudom mennyit segítettem, ha van még kérdésed tedd fel!
zoli62:
Ott már a havidíj az, amit sokkallok!
-
[CS]Blade2
addikt
Sajnos a szkennerem egy éve tönkrement, fényképezővel tudnám lefotózni, de nincs sok szöveg, inkább beírom:
Az van rajta, hogy a Kapcsolat Program keretében Arany, Platina szintű ügyfélként egyedülállóan kedvezményes készülékajánlattal szeretnénk meglepni Önt! bla bla az arany ill Platina szintje alapján meglevő előfizetéséhez kedvezményes készüléket válaszon. bla bla a pontokat is felhasználhatja. Amennyiben kevesebb pont áll rendelkezésre, akkor kézpénzel is kiegyenlitheti.
Vagy egy 6700 Classic, egy 5230, és egy Omina2, arany és platina szint árakkal.
És hogy hogyan lehet igénybe venni ezt az egészet.
Az omnia2 Arany szinten 10x6990, platinán 10x 5990
Bátyámé igazából az előfizetés, elég régi, régebben valami ilyesmire vettük az én K810i-met, azt hiszem akkor volt arany.Szerk: A neten a legolcsóbb helyeken is 80K, a t-mobil webshopban 95K.
-
válasz
[CS]Blade2 #5000 üzenetére
Betudnád szkennelni azt a levelet? Vagy valami konkrét infót adni a benne foglaltakról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest