-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
T-mobilos stikket ne vegyen az aki neten akar gamelni magas a ping vele
,kár hogy nincs rá megoldás.
-
Hunyus
senior tag
Igen hát igazad van,igazából ez nem is letöltésre való,csak hát nekem megvan kötve a kezem,mert más szolgáltató nem érhető el,de visznt a t-mobil torony itt van tőllem pár100m-re
.Amúgy amikor váltottam a stikket,mondta is a t-mobilos hölgy hogy pont ezért is oldották meg így ezt a korlátozási dolgot,mert anno 1-2embernek volt ilyen 100ezres horror számlája.Csomagot meg hiába váltanék sokkal előrébb nem lennék vele csak több lenne a havi díj,igazából 3gb vagy 14gb majd nem mind1,mikor manapság 1 játék van már 14gb
.Szóval ezt nem a letöltésre találták ki,de amíg nincs lekorlátozva addig hasít.
-
Hunyus
senior tag
Például,ugy nekem nem korlátlan,3gb letöltés után vissza esik a sebessége,utánna már csak 15kb tudok letölteni,mikor így vissza esik a sebesség ilyenkor még az msn-be sem tudok belépni.Létezik ebbe amúgy korlátlan?Mert sajnos más internet elérhetőség erre nincs
,csak adsl invitel de az meg max 2mb sebességű.Jó lenne valami hack hogy ne számolja az adat forgalmat
-
Hunyus
senior tag
Nekem t-mobilos stikkem van,de nem vagyok vele megelégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- LEGO klub
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 2 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest