- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nietzsche_ #20661 üzenetére
Szerk.: Elnezeset, NEM valasz. Veletlen arra kattintottam.
Udv!
Par napja jottem at T-mobile-hoz szamhordozassal. Tegnap vegbement a hordozas, ma mar a T-s sim kartyaval hasznalom telefont.
Like nevezetu havidijas elfizetesem van, es ez magaban foglal havi 100 ora erejeig 3 db kivalasztott T-mobile szam ingyenes hivasat. A kerdesem az, hogy ez a "Kedvenc 3 szam" kedvezmeny lenne? Mert akkor ha jol latom - termeszetesen dijmentes - akkor ezt most kulon meg kell me'g rendelnem my t-mobile-ba. (?)
Masik kerdes: Tavszamlahoz mindenkepp meg kell varnom az elso - papir alapu - szamla megerkezeset?
Az esetleges valasz(oka)t elore koszonom!
-
Nietzsche_
tag
válasz
Nietzsche_ #20660 üzenetére
Na bacchus.. nem jegelték végleg
véletlen így sikerült megyek is reklamálni a modderekhez
-
válasz
Nietzsche_ #20139 üzenetére
tudom - közel hasonlót csináltam bő 15 évig, csak kicsit húzósabbat, sokkal több jogszabály közé szorítva, heti kétszer 24 - 26 órában egyhuzamban, és igen, én is hibáztam néha, főként a sokadik órában, mert én is emberből vagyok -, de attól még hibázott a szolgáltató illetékese! lehet őt védeni - akár ismeretlenül is -, de az nem hangulatkeltés, ha hivatkozok a vonatkozó jogszabályokra, amit adott szolgáltató illetékese nem tartott be!
-
krisztian112
senior tag
válasz
Nietzsche_ #20136 üzenetére
Daffni2, Nietzsche_ Köszönöm a kimerítő választ, akkor most már megnyugodtam:d
-
Huroq
senior tag
válasz
Nietzsche_ #20104 üzenetére
Még jó, hogy 2 hete 40% kedvezménnyel kötöttük meg.
Nem tudom mi indokolja az ekkora mértékü kedvezmény csökkentést, de ezek szerint biztos rosszul megy nekik vagy anya ország kiadta az ukázt, hogy több pénzt kell haza pumpálni -
válasz
Nietzsche_ #20104 üzenetére
Tehát 18 hónap helyett 21 lesz. A két év legalább marad 23 hónap?
A véleményemet a T-ről most nem írnám le, mert az legalább egy hét ban lenne...
Ezt legfeljebb azzal tudnák kompenzálni, hogy az egy éves hűségre is bevezetnék a részletfizetést...
Szóval akkor várom a negyedik mobilszolgáltatót...
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #19765 üzenetére
Hát volt olcsóbb is.
Nem tudni, hogy lesz e még a kínálatban?
-
válasz
Nietzsche_ #19764 üzenetére
Tehát upgradelheti is a MM díjcsomagos előfizetését úgy, hogy igénybe veszi a tarifahűség vállalása miatti plusz kedvezményt is? Mert akkor az tök jó!
Valóban ez az egyetlen előnye a Mozaiknak. Bár az a lassítás utáni sebesség valami über gáz. Még szerencse, hogy van a Net&Roll 1GB mellé...
-
cris78
őstag
válasz
Nietzsche_ #19720 üzenetére
A hivás,sms dolgot nem nagyon használom. Így a tarifa váltással árban ott lennék az emelés után,ahol most vagyok.
1430-as forumtárssal kitárgyaltuk,hogy hűségem van a go!net m-re. Azt beszéltük,hogy akkor még úgy volt kiirva ha váltanék L-re akkor járna a,kedvezményes havidíj két hónapig. De átírták az aprobetűst... lehet itt lesték le a kis kaput? :-) -
pomk
őstag
válasz
Nietzsche_ #19724 üzenetére
3. Nem munkahely jogán kapam, hanem kellett egy "ajánló levél" egy katolikus hivatalos személytől. Volt ilyen, így megkötöttük ezt a flottás csomagot.
De még mindig nem tudom, hogy 2013.01.06.-a után mit kell tennem ahhoz, hogy ebben a flottás csomagban maradjak?
4. OK. -
válasz
Nietzsche_ #19720 üzenetére
Ezért ne válts át semmiképpen szerintem ECO XS-re, mert ECO-ra nem válthatsz vissza! (időközben lezárásra került a díjcsomag) - jobbak a percdíjai (főleg hálózaton belül).
...öööö...izé... ezért a mondatért sem dicséret járna a főnöktől...
-
pomk
őstag
válasz
Nietzsche_ #19719 üzenetére
Köszönöm a válaszaid!
1. OK, akkor ez felejtős.
2. OK, ezt ajánlották mások is, csak gondoltam ti hátha tudtok jobbat.
3. Azt nem értem, hogy ha lejárt, akkor mi ketyeg tovább?Ha lejárt, de Én továbbra is ebben a flottás csomagban szeretnék maradni, akkor kell tennem valamit vagy sem.
A készülék vásárlással csak akkor hosszabbodik a hűségidőm, ha részletre veszek egy készüléket és ez mellé vállalok tarifahűséget?
4. OK. Úgy néz ki, a jelenleginél jobb kondíciót nem tudok/tudtok sima "telefonos" előfizetésre, uh vszínű maradok ennél + GoNet L mobilnet. -
Daffni2
addikt
válasz
Nietzsche_ #19317 üzenetére
Nem ez az elképzelésem.
Az új Eht. szerinti szerződések ahol pontosan fel van tüntetve mennyi az annyi, mennyi kedvezményt kapott stb. az már nyilván más lapra tartozik.
Ezért volt a Vodánál úgy, hogy 8 napig "bárki" bonthatott kötbér nélkül, aki 2012.01.01 előtt kötött szerződést.
A 6% átlagot hagyjuk, mert ez már a második emelés az idén az Áfa emeléskor is volt havidíj meg percdíj emelés is.
Csak a saját példám a MM XL meg kell nézni mennyi volt amikor kötöttem a szerződést és mennyi lesz most.
-
válasz
Nietzsche_ #19115 üzenetére
Effektíve mindegy a gyakorlatban annyiból nem, hogy a fizetés időpontja máshogyan alakul. A Te változatod mindenképpeni előnye az, hogy "magas fokú tetszés" esetén megspórolja a 4238-at.
(#19116) csemberlen:
Én ezt találtam hirtelen.
-
válasz
Nietzsche_ #19034 üzenetére
okés na, csak vicceltem, de mint írtam is, nincs jelentősége, azt dobta akkor a rendszer, és kész...
másik csomagba lépni amúgy sem szeretnék, felfelé már túl nagy lenne, lefelé meg túl kicsi - és ezen még némi kedvezmény sem változtat, korábban sem azért léptem adott csomagokba! -
cris78
őstag
válasz
Nietzsche_ #19034 üzenetére
Akkor ezek szerint ha négy hónap múlva váltok egy másik Go!Netre megint jár az akció? ;-)
-
válasz
Nietzsche_ #19031 üzenetére
akkor az egyik esetben, automata rendszer bírált el hátrányosan?
ok!dedike; nem! mondjuk tényleg nincs jelentősége, csak érdekes...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #18784 üzenetére
Így van, csak ugye nem erre irányult a kérdés.
-
1430
senior tag
válasz
Nietzsche_ #18575 üzenetére
Egyrészt be kell írni, másrészt ezért is írtam T-Pontot, mert ott kell legyen jogosultságuk, az pedig, hogy nem értenek hozzá... az nem kifogás. Hívják fel a támogató csoportot, ahogy a Partner üzletek is teszik, akiknek nincs WS jogosultságuk.
Ha ők akarják megkötni a szerződést 4050 Ft-os áron, akkor az "asztalra kell csapni", mert nem a hozzá nem értésük miatt nem akarják megcsinálni (tudod, mire gondolok).szente
Nyilván azt kell választanod, hogy interneten keresztül akarod megrendelni, de a rendelésed egészen addig állni fog, míg be nem mész üzletbe, ahol lerendezed a számhordozást (ez kikerülhetetlen).hermanyi
Úgy emlékszem igen, de ehhez nem ártana megnéznem a belső anyagokat, szóval inkább kérdezz rá 1430-on.Bici
Nem. -
válasz
Nietzsche_ #18494 üzenetére
*.pdf formátumban néztem meg, illetve mentettem le, a lényeg, hogy adott a részletes számla elektronikus formában is!
-
St3ven
addikt
válasz
Nietzsche_ #18455 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Nietzsche_ #18386 üzenetére
Rémlett nekem is valami...
-
hr2
őstag
válasz
Nietzsche_ #18386 üzenetére
Akkor jó.
Ennek örülök.
Köszi. -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Nietzsche_ #17905 üzenetére
Netbankról töltöm 1500Ft-tal
Most fogok majd egy 3500-ast helyben tölteni, mert váltok majd Domino 5-re. Majd, ha 18 leszek, akkor lehet venni fogok készüléket.
-
Yooha
aktív tag
válasz
Nietzsche_ #17910 üzenetére
Ez az ami nem sikerült, mármint uj jelszó megadása. Szoval ezzel nem tudom mit akartal mondani.
-
meroly
veterán
válasz
Nietzsche_ #17910 üzenetére
Kösz srácok!
-
Yooha
aktív tag
válasz
Nietzsche_ #17905 üzenetére
Dominós vagyok, és nem ilyen egyszerű számsort akartam beállítani - azt olvastam, hogy olyan nem lehet.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Nietzsche_ #17757 üzenetére
Ebben bízom én is(ha nekem szántad a választ) , mert nem most kezdtem a T-nél, és a számláim sorra rendezve vannak, és terveztem újabb készülék vásárlását és ezzel szerződésem meghosszabítását, ill. több szerződés meghosszabbítását..
-
zoli62
addikt
válasz
Nietzsche_ #17688 üzenetére
Azt is kell nézni, hogy régebben tényleg felkészültebb volt az ügyfélszolgálat. A személyes ügyfélszolgálatról nekem legalábbis jó véleményem van. Valamint a telefonos müszaki tesztcsoportról. is. Nekem azt is leírta már kolléga, amikor privátban megkérdeztem, hogy miért nem körültekintőbben, személyre szólóan adnak egy T-Pontban tanácsot, hogy mert akkor egy ügyintézés fél órákig tartana, és teljesítmánykényszer van. Ugye mindetzt anno az ominózus net startos mizéria kapcsán, miért nem ajánlanak helyette más előfizető szokásaihoz alkalmazkodó internetes csomagot. Hát megkaptuk választ. Azért nem, mert nincs idő mindenkit egytől egyig kikérdezgetni. Erről ennyit.
-
válasz
Nietzsche_ #17695 üzenetére
De a nagy atlag (eleg sokan) nem ilyenek es ezt kell tiszteletben tartani, megerteni (ennek apro szikraja is hianyzik sokszor innen )
Szerintem az itt fórumozók nagy rész tisztában van azzal, hogy a T ügyfeleinek nagy része nem rendelkezik olyan információs társadalomhoz köthető technikai tudással és akár érdeklődéssel, mint a fiatalabb generáció, de ez hogy jön ahhoz, hogy mondjuk a személyzet egy jelentős rész pont ebből analfabéta (olyanok is, akiknek pont a kevésbé informált vásárlóközönséget kellene "felvilágosítania"). Valahogy nagyon nem értem a gondolatmeneted logikai vezérfonalát.
Vagy ha az idézetet a T-s alkalmazottakra gondoltad, akkor már ne haragudj meg, de nem, nem tudom elfogadni, hiszen ezen embereknek, mint már mondottam korábban is, pontosan az a munkájuk, hogy tájékoztatást adjanak, problémákat oldjanak meg, olyan problémákat, amihez ügyfeleik nagy része valószínűleg nem ért. Szerintem az elfogadhatatlan, hogy ezen személyzet inkompetens legyen a saját munkakörében. Gondolom te se szeretnél egy olyan sebész keze alá feküdni, aki nem tudja hol vannak a szerveid...
-
krisztian112
senior tag
válasz
A Webshopos vásárlásnak, a legeslegnagyobb vonzóereje uyge a 10% kedvezmény a házhozszállítás, és a 8 napon belüli vásárlástól elállás. A hibázás meg más tészta, csak az nem hibázik aki nem dolgozik, szóval egyaránt leeht hiba bolti illetve webshopos vásárlásnál is de mnodom itt a 10% kedvezmény nyom a latba.
-
válasz
Én eddig a T-pontokban ülő személyzet nem túl magas felkészültségét sajnos többször tapasztaltam, mint fordítva. Elhiszem, hogy vannak szakképzet munkatársai is a T-nek, de sajnos eddigi magyarországi működése alatt velük nem nagyon találkoztam.
-
St3ven
addikt
válasz
Nietzsche_ #17648 üzenetére
Ooops, bocsi, csak az előfizetéses verzió járt a fejemben.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #17540 üzenetére
"Az Ace 2 ára elég csúnya lett, de szerintem ez inkább múlott a samsungon... "
A szerintem szót nyugodtan ki is hagyhattad volna.
A többire viszont nagyon nem lehet panasz, ami majd egy kicsit húzósabb lesz az a Lumia 900 de arra még egy kicsit várni kell. -
barnam_
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #17533 üzenetére
Most egy hétre megyek, de valószínű később is menni fogok még. A sim kártya vásárlása nagyon jó ötlet, mivel független a telefonom
-
Speeedfire
félisten
válasz
Nietzsche_ #17525 üzenetére
Ezt jó tudni, de akkor ez hogy működik pl a dominos mobilnettel? Ott is vonják elvileg, illetve vonni fogják. Vagy nekem ezt minden egyes hónapban aktiválni kell?
-
djculture
félisten
válasz
Nietzsche_ #17515 üzenetére
Pont most szavazták meg tegnap az adatroming csökkentett maximalizált tarifáit amit minden európai országnak és szolgáltatónak kötelező majd betartani. 70cent/Mb július 1-töl. Eddig nem volt rá szabályozás.
-
1430
senior tag
válasz
Nietzsche_ #17495 üzenetére
A törölt adatsebesség-lassításra vonatkozó rész még a megboldogult korlátlan adatforgalmi opcióra vonatkozott (minden nap vizsgálta a rendszer az elmúlt 7 nap forgalmát, és ha az napi átlagban meghaladta a 1,5 GB-ot, akkor 14 napra lekorlátozta a sebességet).
Miért van erre a 15 Ft-os Dominos szabályra szükség? 06.01-től érvényes IÁSZF 4.3.3.:
"A Szolgáltató által biztosított Internet hozzáférés a felhasználók által megosztottan használt korlátos informatikai és hálózati erőforrásokra épül. A Domino (előre fizetett) szolgáltatások esetében Szolgáltató folyamatos és azonnali egyenleg kontrollt biztosít, aminek megbízható működése elengedhetetlen az ügyfelek kiszolgálásához. A folyamatos egyenleg kontroll működési sajátossága miatt az egyenleg nélküli vagy nagyon alacsony egyenlegű ügyfelek túlterhelhetik az informatikai és hálózati rendszereket, miközben a szolgáltatást egyenleg hiányában nem tudják használni."Egyébként a 15 Ft alatti korlátozás beáltáról és feloldásáról SMS-t kap az ügyfél.
Természetesen a kifizetett keret ideje alatt nem lesz egyenlegvizsgálat. 06.01-től érvényes IÁSZF 4.3.3.:
"A fentiek miatt a szolgáltatás minőségének fenntartásának érdekében, különösen DOMINO előfizetők mobilinternet szolgáltatásának zavartalan biztosításához a Szolgáltató azon Előfizetők számára biztosítja az internet-hozzáférést, akik rendelkeznek legalább 15 Ft értékű Domino egyenleggel vagy időszaki díjas adat egyenleggel. A Domino egyenleg feltöltése után az internet hozzáférés ismételten rendelkezésre áll. Tekintettel arra, hogy a túlforgalmazási díj mentes adatdíjcsomagok Előfizetői minden esetben rendelkeznek felhasználható adatmennyiséggel (le/feltöltési sebesség csökkentés esetén is), ennek megfelelően túlforgalmazási díj mentes adatdíjcsomaggal rendelkező Előfizetők számára az internet hozzáférés minden esetben biztosított."Tehát ha nincs keret, és az egyenleg lecsökken 15 Ft alá, akkor aktív szolgáltatás ellenére is megszűnik a hozzáférés, egyenlegtöltést követően pedig visszaáll. Domino Go!Net és Domino RelaxNet adatcsomagok esetében mindig van keret (kvázi korlátlan keret van, még ha lassított is a sebesség > kivéve Go!NapiNet), a többi (túlforgalmazási díjas) adatcsomagnál pedig eleve nem megy a fizetős forgalom, ha nincs miből levonni, viszont a kapcsolódási próbálkozások alkalmával az egyenlegvizsgálat terheli a rendszert.
dedike
Egyes (nyilván hátrányos) módosításokat korábban be kell jelenteni, az újdonságokról érdemben nem változó dolgokról elég csak a hatálybalépéskor tájékoztatást kiadni (erről szól az ÁSZF 7. melléklete). Tehát percdíj emelés nem várható 07.01-től, mert annak már szerepelnie kellene a közleményben. Például a Nietzsche_ által felhozott 15 Ft-os Domino egyenleghez kötött internet hozzáférés korlátozás már az áprilisi közleményben is szerepelt, mert az adott esetben hátrányos is lehet.=Thor=
Az önkiszolgálóban nem tudsz ügyintézőt kérni, mert az az "önkiszolgáló". Lépj be másik almenübe, és ott lesz majd 0-ás gomb.
Amúgy ha belépsz a My T-Mobile-ba, akkor látod a kezdőoldalon, hogy korlátozottan vagy belépve, és a linket, ami a kódmegadásához jutsz? Ha igen, és a megadás során hibaüzenetet kapsz, akkor azt tudom elképzelni, hogy nem jó aktiváló kódot adtál meg. Ennek oka az is lehet például, hogy idő közben létrehoztál egy új korlátozott jelszót, a levelet meg még az előzőhöz kaptad. -
válasz
Nietzsche_ #17495 üzenetére
Hogy ennek mi értelme van az számomra homály:
"Hálózatbiztonsági okoból kifolyólag Domino előfizetők esetében az internet hozzáférés feltétele, hogy az Előfizető Domino egyenlegén minimum 15,- forinttal rendelkezzen"
Szerintem simán pénzgyűjtő akcióról van szó...
-
slice14
veterán
válasz
Nietzsche_ #17461 üzenetére
Akkor is ha független?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #17430 üzenetére
2. Nem ütköztem ilyen jellegű dologba, igaz nem is nagyon töltögettem.
3. Megint csak nem próbáltam, gyakorlatilag egy darab saját fájt sem másoltam rá.
Ez a 2,5 nap nekem kevés volt arra, hogy mélyebben elmerüljek benne, na meg egész hétvégén csak egy Androidos tablet volt nálam (egy iPhone 4S kíséretében) amivel elég sok dolog nem kivitelezhető. -
tomy86
addikt
válasz
Nietzsche_ #17435 üzenetére
Nyilván nekem kell eldönteni, de ha jól emlékszem régen volt olyasmi oldal (nem feltétlenül a t-mobilenál), hogy beírtam a múlt havi számlámból az adatokat és az alapján össze lehetett hasonlítani a különböző díjcsomagokat. Ez egyszerűbb lett volna
Net & roll-t ismerem, de annyival nem használnék több mobil netet (általában az 500MB alatt maradok), hogy megérné ezért külön fizetni. Viszont utálom azt figyelni, hogy hol tartok.
Azért köszi a választ, akkor marad a számológép.
-
hjamal
csendes tag
válasz
igeeen
csak az a baj h dominós vagyok. És azért gondoltam én más sportoldalak pl.:Skysport vagy bármi más. ilyenről nem tudsz?
-
Nietzsche_
tag
válasz
Elsőre időközben meg is lett a válasz
[link] -
tjb007
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #17426 üzenetére
Az árával valóban nem nagyon lehet vitatkozni de ez a Samsung érdeke is volt.
(#17427) Technocool
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #17420 üzenetére
Közel egy hét használat után nem esett le se az állam, se semmim tőle. Jó de semmi extra, aztán lehet, hogy azért mondom ezt mert már túlságosan is összefolynak a dolgok és már különbséget sem nagyon tudok tenni köztük.
A favorit nálam most a One X (pedig nem bírom az Nvidia -t) de a Lumia 900 sem volt rossz (amit sajnos tegnap vissza kellett szolgáltatnom pedig "eljátszadoztam volna" vele még - igen, vasárnap is dolgozom, sőt, 24/7). -
St3ven
addikt
válasz
Nietzsche_ #17403 üzenetére
OK, köszi, meglátjuk.
Ezek az sms-ek amúgy is külön számlázódnak, nem? Mármint külön tételként szerepelnek a számlán, talán még a díjazásuk is más
-
Land
veterán
válasz
Nietzsche_ #17402 üzenetére
Nem vartam pontos datumot, de hetes becsles jol jott volna.
-
St3ven
addikt
válasz
Nietzsche_ #17390 üzenetére
Az OK, hogy a lottó díja nem terhelődik, de akkor a visszaigazoló sms-é sem?
@Dicker:
Közben Nietzsche kolléga megerősítette, hogy rendszerhiba volt, de köszönöm Neked is a segítséget! -
Armi5
tag
válasz
Nietzsche_ #17362 üzenetére
Köszi a választ! Azt nm lehet tudni miért nem lehet ezt telefonon intézni? Vagyis bármit...
egésznap azt mondja a 1430 gépe, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető (1-es menüópontra mondja, ami a díjcsomag váltásos pont) -
slice14
veterán
válasz
Nietzsche_ #17221 üzenetére
Igen arról van szó, és tudja is. Csak azt nem rtem hogy ha van net, akkor minek kel beállítani külön a hozzáférési pontot a hotspot-hoz.
Ja hülye vagyok. A hozzáférési pont a titkosítás + ilyesmi lenne. Bocs
Kezdem kapiskálni.
-
blueye
veterán
válasz
Nietzsche_ #17045 üzenetére
En ha TABrol irok nem hasznalok ekezeteket, igy gyorsan megy. Ezt is egy 10.1rol irom.
-
válasz
Nietzsche_ #17043 üzenetére
Melyikre gondoltál?
(Meg tőled elvárná az ember a pontos árakat is...)
-
mario1012
tag
válasz
Nietzsche_ #17038 üzenetére
Ja az lehet és akkor meg azért nem jönnek a számlák, csak a részletezés törlesztése jelenik meg. Nekem nem gond akkor azokat befizetem banki átutalással és ha majd lejár az előleg akkor számlával megy majd.
Köszi szépen. -
kungzi
veterán
válasz
Nietzsche_ #16729 üzenetére
akkor hagyom, keresek apróban telót
-
Gedeon31
addikt
válasz
Nietzsche_ #16722 üzenetére
(#16723) polonic ez engem is érdekelne.
-
válasz
Nietzsche_ #16719 üzenetére
Mondjuk örökre leköteleznél, ha megsúgnád mennyi lesz az SGS3...
-
Gedeon31
addikt
válasz
Nietzsche_ #16719 üzenetére
Az Alcatel OT-995 terén milyen ára lesz vajon?
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #16642 üzenetére
Képzeld, hogy jártam.
Ma voltam bent miskolcon és bementem a t-mobilba (t-pont) nem viszont eladó.
Nézegettem mondom hátha van arc-s raktáron.. hát már nem volt.
Ajánlották a lumina 800 at 6990 + 9*6990 ft os áron.
Mondom win7 talán nem.
Ajánlotta még a Xperia S-t 25000 + törlesztő.. de nem kellett mert nem akartam ennyit költeniAztán még beugrottam a tescoban lévő üzletbe.
Mégiscsak elgondolkodtam a Xperia S en. Hát mondom csak új meg minden.
Mondom a csajnak van e ilyen S telefon.
Kinyomtatja a listát, és azt mondja nincs benne a paletta ajánltban, azzal nem vásárolható.Csak a régi Sony Ericsson Xperia S van benne....
Mondom régi??? Az melyik?R?R?RMert az új az már sima SONY..
Mondom tudom lehet csak elírták nem?!?!
Nem nem... az a régi, de olyan meg nincs.
Mondom de a t-pontban pedig ezt a telefont mutatták... 24990.- + havi 5xxxft.
letagadta, hogy azt nem adhatja mert az márpedig nem az.Bexarok...
Bepipultam és eljöttem a fenébe.
Ilyen tudatlan NŐKET mi a szarnak vesznek fel.... elnézést az okos nőktől.egyre jobban utálom a T-t
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #16642 üzenetére
ment privát!
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #16636 üzenetére
sajna ott nincs ilyen árlista.
Várom megkeresésed!
-
slice14
veterán
válasz
Nietzsche_ #16550 üzenetére
Hali, hogy tudom visszaaktiválni a nettet, mert lemondtam a Net n Roll opciót? Sehol nem találom a webes oldalon. Vagy csak 1.-vel aktiválják, mert a 200 MB-m elfogyott.
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #16628 üzenetére
Most beszéltem egy bolttal, és azt mondják csak egyetlen egy készülék van kedvező áron palettában....
Akkor most nem értem, lehet Ők sem tudják jól.
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #16628 üzenetére
Ez pontosan, hogy tudom megoldani?
Mert még nem késő váltani.
Tudsz nekem segíteni ebben?
Mert én nem láttam ilyen lehetőséget
-
Vangelis
félisten
válasz
Nietzsche_ #16625 üzenetére
Csak az a baj, hogy előtte meg kell rendelnem a telefonszámot, hogy tudjuk aktiválni a palettat.
Sajnos megrendelésnél sehol nem lehetett beírni, hogy t-com előfizető vagyok.
Gondolom akkor csak egyszerűbb lenne.Vagy esetleg, hogy lehet még ezt közölni a t-mobil-al?
-
Integra
titán
válasz
Nietzsche_ #16550 üzenetére
rátöltöttem ma egy 3000 ft-ot, sms-t is kaptam a telefonomra, akkor ezek szerint él még a telefonszám és most rendben van.
-
1430
senior tag
válasz
Nietzsche_ #16548 üzenetére
A T-Pont szervizek kezelik a WebShopon rendelt készülékek visszavételét, ezért azok munkaidejében kell bemenni és leadni a csomagot. Ma már nem kötelező a visszáru nyilatkozat, ha kéznél van a vásárlási számla, de letölthető innen.
-
törölt tag
válasz
Nietzsche_ #16564 üzenetére
Értem. Sima Mix, szóval nem olyan hej, de nagy értékű. Tehát akkor átveheti egyszerre 1 személy a 2-t, csak duplázódik az összeg!?
-
djculture
félisten
válasz
Nietzsche_ #16564 üzenetére
Rengeteg csomag értelme megszűnik, az összes szolgáltatónál. Tuti át kell egy csomót alakítani, ingyen/sms lebeszélhetőség opciók se ingyen vannak innentől.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Nietzsche_ #16545 üzenetére
Én pedig ezt találtam meg a weblapon:
"Önnek joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben postán vagy személyesen, bármely T-Pont üzletünkben juttathatja vissza hozzánk a megvásárolt készüléket, ami után visszafizetjük Önnek a vásárlás összegét. Ha a készülék értéke használatból eredően csökken, érvényesítjük az értékcsökkenést Ön felé."
Kiváncsi vagyok 1430 válaszára. Köszi neked is! -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Nietzsche_ #16535 üzenetére
Köszi, ez ma délelőtt megtörtént, reméljük a legjobbakat.
-
zoli62
addikt
válasz
Nietzsche_ #16490 üzenetére
Mit takar a praktikus megújítás?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #16490 üzenetére
Köszi, de ez csak havidíjasra vonatkozik ha jól látom. Konkrétan az egyik Domino-s simről kellene a másikra az egyenleget "átvarázsolni". Akkor jól értelmezem, hogy ilyen lehetőség nincs? Köszi!
-
zoli62
addikt
válasz
Nietzsche_ #16486 üzenetére
T-Home-nál biztosan tudom,. hogy új számlázási rendszer lesz.. Ezek szerint egységes lesz?
-
válasz
Nietzsche_ #16486 üzenetére
"Lesz egyébként pozitív változás a számlázási rendszerben jöv. havi számláknál már ez tapasztalható lesz. ...."
Mondjuk ezt kifejthetnéd kicsit bővebben....
...aki rendesen fizet, az kap mondjuk 30% kedvezményt?
-
válasz
Nietzsche_ #16483 üzenetére
Akkor ezt miért nem lehet így, -ahogy Te tetted-, normális, emberi hangon leírni a programszabályzatban?
(Persze a kérdés költői, tudom, de csak kikívánkozott belőlem.)
-
válasz
Nietzsche_ #16454 üzenetére
Csak az kit érdekel a T-s topikban?
-
balazsbence
senior tag
válasz
Nietzsche_ #16378 üzenetére
De mondom 22-én kikapcsolták,amit meg is értek,mert nem fizettem. 23-án befizettem,majd 30-án a telóban azt mondta az ügyintéző,hogy 22-én egyoldalúan felbontották a szerződést.Ez tuti,hogy így volt. Miért kerekíteném ki?Azóta is nagy megelégedettséggel vagyok t-mobile előfizető. Igen,behajtónál is volt a dolog,ott jöttek 3-4 havonta 40-80 e Ft közötti számlák,kb random.Aztán a t-től jött peres levél,hogy alkalmadtán min hajthatják be a tartozást.Tisztán emlékszem, hogy tanszert,és hangszert nem vesznek el,1 váltás ruha,ágynemű meg ilyenek
. A 20000 ft-ot én az alap szerződésbontási díjnak véltem,így kb 4 év után befizetem.
-
Varszegig
veterán
válasz
Nietzsche_ #16372 üzenetére
Egyértelműen időhúzás megy a telenornál. Amikor bejelentettem, hogy ok, itt vagyok, vinném a számomat, kifizettem az utolsó számlát, hűségem nem volt már vagy 6 éve, közölték minden rendben szuper, de a papírt nem kapom meg, hanem kipostázzák. Kérdezem, miért? itt vagyok, adják szépen a kezembe. Azt nem lehet, a gépben minden ok, de csak a "háttérosztály" küldheti. Aztán derült ki, hogy persze ha belcsúszunk egy nappal is a köv. hónapba, akkor az egész hónapot kiszámlázzák. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy akkor már értem, miért is kell kipostázni, kézbeadás helyett, erre persze nem mondott semmit...
-
Varszegig
veterán
válasz
Nietzsche_ #16368 üzenetére
Mikor elhoztam tőlük a számom, megraklamáltam, és egyből tettem felügyeleti panaszt. Mivel törthóra nem tudnak számlázni, inkább visszaadták az utolsó havidíjam. Pedigkb. 2/3-a járt volna nekik.
-
Varszegig
veterán
válasz
Nietzsche_ #16356 üzenetére
A telenor nem számláz időarányosan, hanem minden megkezdett hónapot ki kell fizetni. Lelépéskor erre figyelni kell, mert ha csak egy nappal belecsúszik a processz a köv. hónapba, akkor kiszámlázzák.
-
polonic
félisten
válasz
Nietzsche_ #16356 üzenetére
Köszönöm az információkat!
Nem hangzik olyan jól ez a netről indított számhordozás. Még meggondolom, hogy legyen.
Azért szerettem volna intézni neten, mert majd készüléket is szeretnék venni. Arra pedig 10 % kedvezmény van webshopon keresztül.
Erről a telenoros feltételekről tudsz valamit? Gondolom ezt a papírt sem adják ki olyan egyszerűen, ha má így írtad.
-
Something_
őstag
válasz
Nietzsche_ #16262 üzenetére
Hát most nem kezdem el mesélni, hogy milyen hercehurca volt ezzel a 2 hetes (most már asszem 3 hetes) telefonnal a pixelhiba miatt. Majd írok egy logout cikket, mert elég érdekes
Amúgy ez sztem nem a 15 napos "javításba" esik, mert végül is a készüléket nem tartották bent, hanem azt mondta, hogy nincs jelenleg készleten ilyen készülék (3GS), de 1, maximum 2 napon belül lesz. (Gondolom más a szervizes készlet, mint az értékesítési készlet)
Mert ugyebár az iPhone-okat nem javítják (főleg a pixelhibát), hanem cserélik. -
mario1012
tag
válasz
Nietzsche_ #16199 üzenetére
Igen, igen egy új előfizetéses szerződést kötöttem de még ma sem "aktiválták" a kártyát azaz nem tudok vele hívni semmi, nem tudom ennek mi lehet az oka, remélem nem a sim kártya rossz mert már átnéztem többször is és jól helyeztem bele a kártyát.
-
1430
senior tag
válasz
Ez másra vonatkozik, ehhez eleve 10000-rel kellett volna töltenie és platinakártyásnak lennie (gondolom nem az).
St3ven
Domino Web-hez van most egy olyan promóció, hogy ha feltöltöd 3000 Ft-tal, akkor egyszeri alkalommal kapsz 3000 Ft-ot (a pontos részleteket fejből nem tudom).
Ebben vettél részt, de ez nem lekérdezhető egyenleg forma, és első körben ezt kezded el használni, illetve azt hiszem a 30 napon belül fel nem használt rész elvész. -
törölt tag
válasz
Köszi a választ!
Pont azt akartam elkerülni, hogy kötbért kelljen fizetnie bármelyikünknek...
-
bozsozso
őstag
válasz
Nietzsche_ #16145 üzenetére
Hát sajnos én is így gondoltam.
1430: Köszönöm így lesz. Valamit viszek hozzá, hogy tényleg vettem készüléket nehogy fizetni kelljen a cserét.
-
válasz
Nietzsche_ #16110 üzenetére
Értem! Köszönöm! Tehát ez nem vonatkozik az adatmennyiségre... és gondolom továbbra sem vihető át a következő hónapra...
...mert ugye, akkor jobb a külön feltöltés, mivel az felhasználható, míg el nem fogy (éven belül, természetesen).Hogyan igényelhető?
-
válasz
Nietzsche_ #16108 üzenetére
Ez az 500 Ft-os bővítés a havidíjon felül, a havi számlában fizetendő, vagy csak megfelelő összeg mobilegyenlegen való megléte esetén használható?
Különben mit tartalmaz ez az 500 forint? -
szente
addikt
válasz
Nietzsche_ #16085 üzenetére
Köszi!
Ha lenne 500MB 500 Ft-ért, akkor jó lenne, de nekem felesleges az 1GB...
-
Dave1984
őstag
válasz
Nietzsche_ #16074 üzenetére
Ha már térkép.T miért nem akar olyan részletes google maps alapú lefedettségi térképet elérhetővé tenni,mint a Voda?pl szlovák,Osztrák,Német Angol T-nél ez megvan,nálunk miért nincs?Nem istenítem a Vodát,mert 2009ben nem épp jó szájízzel jöttem el tőlük,sokszor hibás számlát állítottak ki,akkor a T-Mobile sokkal jobb,megbízhatóbb volt,csak épp "elkényelmesedtek",ami szerintem ebben a gyorsan fejlődő iparágban a legnagyobb vétek,részemről,most ennek "isszák a levét"
Ha majd idővel észbekapnak visszatérek,de számomra,jelen állás szerint a Voda a legjobb!Persze ez változhat!! -
raziel01
veterán
válasz
Nietzsche_ #16043 üzenetére
Csak elméleti kérdés:
Van még több, mint másfél évem Like díjcsomagra vállalt hűséggel és akkor a levélben írt 15 napon belül kötbér nélkül lemondhatnám? -
meroly
veterán
válasz
Nietzsche_ #15863 üzenetére
Ja az komoly, de legalább most már lehet. Bár a villanyszámlában sokat nem jelentene, gázban annál inkább....
-
meroly
veterán
válasz
Nietzsche_ #15856 üzenetére
Igen? Az oldalon amit linkeltem az apróbetüsök:
A fenti táblázatba foglalt kedvezmény áram esetében kizárólag a mindennapszaki (A1) árszabásra vonatkozik. A vezérelt (B alap) árszabásra vonatkozóan a Magyar Telekom nem biztosít kedvezményt.
-
válasz
Nietzsche_ #15750 üzenetére
Így van, nekem is aktív volt, nem is olyan régen írták, hogy megszűnt!
-
blueye
veterán
válasz
Nietzsche_ #15750 üzenetére
Tenyleg volt ilyen, kosz hogy emlekeztettel ra. Leginkabb t akciokrol kuldtek SMSt.
-
Land
veterán
válasz
Nietzsche_ #15721 üzenetére
Es ha ma megrendelem, akkor is 1k az ara vagy csak 500 Ft?
-
válasz
Nietzsche_ #15717 üzenetére
a sony xperia s nekem nagyon okésnak tűnik, nézegettem már korábban is, amikor az sgs2 lecserélésének a szándéka megütött, biztos voltam benne, hogy lesz majd a t-nél, de sajnos későn jön, ezért lett közben i4s!
a linkelt lista utolsó típusára inkább nem mondok semmit, nem az én stílusom, bár az lg sem az én gyártóm - legalább is mobilos szempontból...
nem tudom - csak sejtéseim vannak - hogy, hogy a szolgáltató milyen szempontok alapján állítja össze a kínálatot, de néha nagyon jó típusokat hoznak, máskor meg ütős és sikeres típusokat nagynak ki!?!? -
blueye
veterán
válasz
Nietzsche_ #15708 üzenetére
Figyelj, ha valaki idejön és megkérdezi ITT a topic-ban akkor ennyibe kerül és kész. Ha bemegy a t pontba és vesz készüléket akkor OTT 0 Ft. - ne aggódj nem lesz ebből semmi gond
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nietzsche_ #15705 üzenetére
Le lett írva számtalanszor, hogy mikor ingyenes, csak rá kell keresni a keresővel plusz ő csak a cserét kérdezte, egy szó nem volt arról, hogy telefont is venne akkor meg minek említsem meg külön még azt is ?
Ha csak úgy bemegyek és azt mondom, hogy micro SIM -re szeretném cserélni a normál méretű SIM kártyámat akkor fizetni kell érte, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest