- Házimozi belépő szinten
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Egy fizikai domino sim kártyát akarok venni! Azt láttam, hogy neten meg lehet rendelni 990-ért, de az már csak jövőre kapom meg...
Ha bemegyek egy T üzletbe, ott is 990-ért ide fogják adni? Vagy helyben drágább? -
SV21
tag
válasz
mano660 #137840 üzenetére
Én is ma reggel nyolc előtt jeleztem chaten, de mindenkit érintő technikai hiba van, melynek javításán akkor már dolgoztak, de a javítás időpontját nem tudták megmondani nyilván.
Válaszból arra következtettem, hogy javítás után "kárpótolják" a népet, gondolom ahogy múltkor is tették.
Nem kértek semmi számot/azonosítót. Vagy csak ezzel akartak lerázniIgaz, a múltkori ilyen esetnél azt mondták szintén chaten, nem lesz lehetőség utólag bekapcsolni, csak majd következő szerdán, sorry... Ehhez képest beszélgetés lezárását követően már fent is volt az opció az alkalmazásban
-
nfsu17
veterán
4Grider, donaldk
Jó tudni.
köszi
-
nfsu17
veterán
Friss efi-ként kérdezném, hogy azért akartátok ma (csüt. és nem szerda, amikor megjelent a DDay) aktiválni, hogy a mai napra legyen meg az "akció"?
Ha tegnap aktiváltam volna, akkor ma reggel 8-ig élt volna az ajánlat?
Ha ma 8 előtt aktiválom, akkor holnap reggel 8-ig él?
Vagy? -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day aktiválási probléma,
központi hiba van ennek hátterében.
Javítása folyamatban, esélyes, hogy ezért ennek lehetősége újra aktív lesz. -
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Hová lett a csütörtök reggel 8 ig bekapcsolható domino day csütörtök reggel 7:55 kor?
-
rushty
őstag
Hol van a dday? Nem látom.
Momentsben is próbálom: Nincsenek kieg. szolgáltatásaid.Elqrták.
-
atosan
veterán
Üdv,
Magenta1-ben vagyok, szeretnék online egy új havidíjas előfizetést készülékkel rendelni. Belépek az online felületre, kiválasztom a "csak nézelődök" opciót, összeállítom acsomagot, kiválasztom a készüléket és ennyi? Ez a menete? Később hozzáadódik a Magentához? -
válasz
madiras #137816 üzenetére
Az a lényeg, hogy megjelenjen a hívás során egy szám. Manapság egyre inkább elterjedt lehetőség mindkét operációs rendszernél, hogy a szemetelés elkerülésére a szám nélküli bejövő hívások tilthatóak, azaz ki sem cseng sok felhasználónál, így pedig nem elég hatékony a spam hívó hatékonysága. Kevesen fogják felvenni.
Nem hurcolnak meg, ahhoz ugyanis, hogy egy esetleges eljárás végén döntés szülessen ellened, ennél sokkal több bizonyíték lenne szükséges. Ami pedig nem lesz, hiszen nem te követted el. -
válasz
Mr. Elliot #137815 üzenetére
Ilyen is van, amit írtál, ellenben amire válaszoltam, az pedig egy, a tiédtől teljesen eltérő helyzet. Nem generálisan írtam, hogy semmilyen hiba sincs a Telekomnál, hanem a konkrét, az eredeti posztban olvasható szituációra értve.
-
madiras
friss újonc
válasz
Zsolt,72 #137814 üzenetére
Köszi a választ @zsolt,72 elolvastam a topikot amit küldtél.
Viszont nem értem ennek a “csalásnak” a célját…
Használják a számomat egy csörgetésre.1. lehetőség: nem veszik fel, ott marad a nemfogadott hívás. Aztán visszahívnak én meg értetlenül veszem fel.
2. lehetőség: felveszik és bizalmas adatokat kérnek a hívott féltől aki jobb esetben elhajtja őket, rosszabb esetben megadja a banki adatait, elérhetőségeit, talán jelszavait is.
Ezek után a csalók meglopják a hívott felet.
Gondolod hogy engem fognak meghurcolni ezután?
Azt gondolom egy gyors szolgáltatói híváslista ellenőrzése után hamar tisztáznak.Tenni pedig sajnos semmit sem tudok ez ellen a csalás ellen…
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Zsolt,72 #137814 üzenetére
Van egy Telekom Multisimem. Kb. 5 éve kihoztam az üzletből, betettem a laptopba és azonnal jött egy idegen MT azonosítóval az sms, hogy díjtartozásom van. Amikor már azt írták, hogy kikapcsolják a szolgáltatást akkor bementem üzletbe is jelezni, hogy mi a helyzet.(Addig csak online, írtam, hogy szerintem másnak akarták küldeni). Felvett egy panaszt akkor az ügyintéző és megszűnt az sms pár hónappal később. Igazoltan Telekom hiba volt.
-
mezis
félisten
válasz
cszoltaneger #137799 üzenetére
Van tapasztalatom:
Amikor évekkel ezelőtt bevezették az adategyeztetést, a Telekomos SIM kártyámmal sikertelen volt az OnLine adategyeztetés. Telefonos ÜFSZ-el sem sikerült. Az ok az lehetett, hogy a születési helyet sehogyan sem sikerült a BM adatbázissal elfogadtatni.
Hogy mégis legyen telefonálási lehetőségem, rendeltem az akkori Telenor-nál SIM kártyát. Kétszer egymás után, mert valahogy nem akart a rendelés előrébb jutni. Ekkor derült ki a telefonos ÜFSZ (immár Telenor) már tudta, hogy a születési hellyel van gond. Lett viszont megoldás: JOGOSÍTVÁNYom adataival elfogadást nyert a rendelésem, SIM kártyám hamar meg is érkezett.
A jogosítványban ugyanis a születési helynél nincs ország adat.Aztán pár nappal később, amikor már lejárt a Telekomos SIM kártyám, hívott a T. ÜFSZ és akkor már sikerült az adategyeztetés. Azóta van két érvényes SIM kártyám, éves adategyeztetések szem. ig. alapján sikeresek.
-
madiras
friss újonc
válasz
EmberXY #136603 üzenetére
Szia.
én is egyre gyakrabban kapok ilyen ismeretlen hívásokat és mindig arra hivatkoznak hogy én csörgettem meg őket.2 kártyás Almás telefont használok. Mindkét kártya Telekomos.
Fő SIM egy fizikai SIM kártya ami napi használatban van.
Második SIM egy eSIM ami aktív ugyan de soha sem használom telefonálásra, csak a mobilnetét!Az ismeretlen hívások rendszeresen és csak az eSIM számán érkeznek, azért mert állítólag megcsörgettem őket.
Azt gondolom:
1. vagy a Telekom rendszerében van a hiba
2. vagy az iOS operációs rendszerben van a hibaHa valakinek van rá megoldása, vagy ötlete akkor azt szívesen venném.
-
yogibear
addikt
válasz
cszoltaneger #137803 üzenetére
Most is pkntosan lett megadva, a Magyarország is ki lett jelölve,és hiába.
Nem érted... Ezt írtam:
De egy év múlva ha esedékes lesz a kötelező adategyeztetés, a szig pontos adataival kell adategyeztetni,
Az hogy most a vásárláskor a trékom adatbázisába hogy kerültek be az adataid nem számít, sem az hogy a nem szerepel benne a Zalaegerszeg után a (Magyarország), vagy esetleg a második keresztneved, ha van olyan is... az éves kötelező adategyeztetéskor ha azt online csinálod majd meg, oda a szig pontos adatait kell beírni, ahogy azok azon szerepelnek... mert azokat akkor az állami rendszertől kérdezi le, nem a trékom adatbázisától... ez a lényeg...online viszont nem.
Ezt is elmagyarázták: trehányak a programozóik...
Addig meg használd a kártyát...
Ha meg annyira izgat a dolog, amikor majd egy trékom fiók felé jársz személyesen, a szügyintézővel kijavíttatod manuálisan. -
nfsu17
veterán
válasz
cszoltaneger #137807 üzenetére
Lehet félreértettem akkor.
A T oldalán vettem, postán történő kiszállítással.hogy ha Domino sim kártyát regisztrál az ügyfél online
Én ezt úgy értettem, hogy ott veszed meg a SIM-et (azaz beregisztrálsz egy fiókot T-hez) -
nfsu17
veterán
válasz
Nekem annyi a tapasztalatom, hogy a két hete online vett domino kártyám szerződését most megnéztem neten a kedvedért, mert őszintén, de nem foglalkoztam vele akkor, mikor megjött, csak a SIM-et aktiváltam, de...
nekem jól jelenik meg:
XY (Magyarország)
Pont úgy, ahogy a regisztrációkor beírtam. -
cszoltaneger
kezdő
válasz
4Grider #137804 üzenetére
Valóban nem értek hozzá,ezért is kérdeztem.
Csupán el szeretném kerülni, hogy baj kegyen belőle, pontosan azért mert mint írtam is az üzletben vásároltnál szerepel, online pedig nem, hiába jelöltem meg az országot is. Így van egy szolgáltatónál 2 hívószámra 2 eltérő szerződés a nevemen. -
4Grider
nagyúr
válasz
cszoltaneger #137803 üzenetére
Naív vagy. A dolgozó sok pénzbe kerül és könnyen túlterhelhető. A gépi automatizmus kevesebbe és sokkal jobban terhelhető.
És rajtad kívül látod, hogy nem sok mindenkit érdekel, hogy ott van-e a Magyarország vagy nincs, mert mint leírták már neked, a következő adategyeztetés nem az így rögzített adatok alapján történik. -
cszoltaneger
kezdő
válasz
yogibear #137802 üzenetére
Most is pkntosan lett megadva, a Magyarország is ki lett jelölve,és hiába.
Ahogy be lett regisztrálva a sim kártya sms is jött, hogy minden ok.
Csak azt nem értem miért jó ez igy, hogy üzletben szerepel rajta helyesen, online viszont nem.Ilyenkor nézi egy Telekom dolgozó az új regisztrációkat és ha gond van akkor jelez ilyenkor az ügyfélnek? Hogy kell ezt elképzekni?
-
yogibear
addikt
válasz
Ahogy írták, trehányak a programozók...
De egy év múlva ha esedékes lesz az adategyeztetés, a szig pontos adataival kell adategyeztetni, mert nem a trékom adatbázisát nézi ilyenkor, hanem az állami adatbázist kérdezi le, hogy stimmelnek-e az adatok vagy sem, és csak egy igen vagy nem jelzést kap vissza a tré rendszere... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest