- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapasz
tag
válasz martonl #136967 üzenetére
Nem mintha akarnám, de nem tudom már megújítani, mert az az előfizetés nov. 2.-tól már nem létezik. Nem felfüggesztették, hanem megszüntették. A SIM sem él és a fiók sem.
Új előfizetést tudnék kötni, mint bárki más, aki belép az utcáról, de nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
-
kapasz
tag
A MobilOtthont végleg kivezetik.
-
kapasz
tag
Online adategyeztetés megint nem megy. 3-féle okmánytípusból egyiket sem ismeri fel.
-
kapasz
tag
válasz SenorGrande #125957 üzenetére
Jól emlékszel, ma éjfélkor jár le az akció. Akinek nem sikerül bankkártyával tölteni, havidíjas előfizuval is lehet, de csak a Telekom alkalmazásban.
-
kapasz
tag
A Telekom alkalmazásban gyakorlatilag egyik Fintech bankkártyával sem lehet fizetni, 3D hitelesítésre panaszkodik. Csak a K&H-val sikerült. Másnál is ilyen?
-
kapasz
tag
Az másnál is előjött-e, hogy a Telekom appban megrendeltem az új 5GB-os maratont, amit az egyenlegből levont, de az appban nem látszik a rendelkezésre álló adatmennyiségeknél több óra elteltével sem...
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
Ezt vajon hogy kell érteni? Május 31-ig lehet bekapcsolni, vagy az a 30 nap lejárata?
"Az aktiválástól 30 napig érvényes +10 GB Telekom alkalmazásban elérhető extra adatmennyiség május 31-ig érhető el." -
kapasz
tag
válasz kalanchoe #114935 üzenetére
Örülök neki, hogy többen is egyetértünk a torrent korlátozásával. Ezen a téren a szolgáltatónak is az az érdeke, mint a legtöbb felhasználónak: hogy mindenkinek működjön a nete. Kár, hogy az EU-s előírások nem támogatják ezt a koncepciót, mert nem engedik a priorizálást vagy lassítást. Pedig ez egy technikai kérdés, nem jogi.
Én biztos, hogy falaznék a szolgáltatónak ebben. Inkább működjön a net, minthogy buta jogszabályoknak tegyen eleget.
-
kapasz
tag
Megint nem működik a Telekom alkalmazás. Miért szüntetik meg a *102# lehetőséget, ha ez a szar nem üzembiztos?
-
kapasz
tag
válasz anadroid #111438 üzenetére
Szerintem minél többünknek kellene jelezni az ügyfélszolgálaton keresztül, hogy amíg nincs elég kiszolgáló kapacitás a Telekom app mögött, addig ne szüntessék meg a *102# kódot, mert az legalább mindig működik. A Telekom app percenként lehal, aztán újra megy, halál idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
Már feloldották a 30/10 korlátozást, tehát csak a cella terheltsége befolyásolja az aktuális sebességet.
-
kapasz
tag
A Telekom alkalmazásban találtam egy ingyenes 4GB-os adatbővítőt az egyik havi díjas előfizumhoz. Ez vajon hány napig érvényes? A weboldalon semmit nem írnak erről.
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
Gyerekek, mi lett a Dominó szerdával? Semmi nincs az appban. Akadozik is, lehet, hogy mindenki azt próbálja?
-
kapasz
tag
Ha kártyafüggetlen a készülék, akkor nincs vele teendő, bármilyen SIM-mel használhatod bárhol. Ha beleteszed a T-mobilos SIM-et és működik, akkor kész is vagy. Nem kell regisztráció.
Illetve ha feltöltőkártyás, akkor évente egyszer adategyeztetés, de erről kapsz SMS-t előtte.
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
válasz Fr3eWar #108530 üzenetére
Én mostanában intéztem egy ilyet. Telekomnál kell kezdeni, Dominóba kivinni a számokat, majd másnap a weben egy adategyeztetést végrehajtani, akkor adod meg a magánszemély adatait, így lesz cégesből magán.
Ezután a Dominót 30 napig meg kell tartani (ezt már nem biztos, hogy kell, de praktikus is, mert ezalatt le lehet beszélni a kezdőcsomaggal járó 80 percet és elhasználni a szintén rajta lévő 1 GB-ot.)
Ezután a Vodához átfáradni, és ott kérni a magánszemély nevén lévő Dominó áthordozását.
Az egész 2 ezer Ft-ba kerül, ami a Dominó kezdő csomag ára. De lehet kérni 1000 Ft-ért 40 perc + 500 MB-os SIM-et is.
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
Nem tudom, más is tapasztalta-e már, hogy a még új, 0 Ft-os egyenlegű Domino Fix kártyán nem lehet hívásátirányítást beállítani. A hangpostát ki lehet kapcsolni, de a hívásértesítőt nem lehet bekapcsolni. Sem USSD kóddal, sem a telefonon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500