- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
szasztok és BÚÉK!!
lenne egy kérdésem,nemtom mennyire hülyeség:azt hallottam van olyan progi psp-re ami viszi az AVI formátumú videót,ez igaz?meghát le is töltöttem vmi ilyesmit de nem indította el valszeg a firmware miatt.
a program neve egyébként PSP Media Player -
psyho777
tag
BÚÉK!!
-
MS74hu
tag
válasz
Psychonaut #7044 üzenetére
Mercy és BUÉK!
-
Mazsika
őstag
buék mindenkinek! én el is kezdem az ünnepelést!
tegyétek le a psp-t és bulizni mindenkinek!!!
na jók legyetek!
-
MS74hu
tag
válasz
Psychonaut #7039 üzenetére
Szia.köszi ezt a PSPVC progit.
Fel is raktam a gépre. Én Allok video to psp convertert haszáltam konvertálásra,de ez ugynézki hogy gyorsabb.Elég 1xrü a kezelése,bár a részletes beállitásoknál kell-e állitani valamit vagy maradjon minden? És amugy ez ingyenes progi?
-
psyho777
tag
válasz
Psychonaut #7039 üzenetére
jah ez is elég jó de az flvs cucc azért jó ngyon mert nem csak psp re tud hanem telóra hd re dvd formátumba és Xvbox ra is??
-
psyho777
tag
válasz
ggf8600gts #7036 üzenetére
"FLV_to_AVI_MPEG_WMV_3GP_MP4_iPod_Converter"
ha filmet akarsz konvertálni nekem ez jött be a legjobban de általában mindenki a
"PSP video 9" re esküszik.. -
psyho777
tag
válasz
ggf8600gts #7036 üzenetére
neem az én pspm moszatka hoz került
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Hát karácsonyra én is megleptem magam egy Tekken 6 Bundle csomaggal....
Az ok a God of War Chains of Olympus, és az egyéb majd PSP-re megjelenő exkluzív címek...Pl. Metal gear Solid Peace Walker...
Tudom a Tekken 6 nem PSP exkluzív, de el lehet vele lenni a PSP-n. A God of War-t most vittem ki, az viszont jó volt.Ha objektíven próbálom nézni, akkor a 49990 Ft-os alapár (a bundle 55k volt az MM-ben) kicsit sok a készülékért. Szerintem ez a konstrukció kb. 35k-t ér. Ha belegondolok, hogy 49990 FT-ért mondjuk már kapok egy Arcade XBOX 360-at is, akkor elgondolkodtató.
Nekem elsősorban a mobilitás miatt kellett, illetve az exkluzív címek miatt.
Tudtok ajánlani valami megbízható PSP konvertáló programot? Tudom a google a barátom, de itt a tapasztalatotokra vagyok kiváncsi... Ami nem vírusos, esetleg magyar nyelvű stb,stb. A válaszokat előre is köszönöm... -
KraRe
aktív tag
válasz
horvathkrisz #7033 üzenetére
Csáó!
-
psyho777
tag
válasz
Mazsika #7030 üzenetére
állandóan azzal játszok.. kezdek kocka lenni.. nem jó sok időt elvesz az életemből nagyon jó kis játékszer csak nem ér annyit hogy a szabadidőm beleöljem
egyébként imádható kis ketyere..
KraRe
-használd egészséggel.. esetleg ha kell link honnan lehet játékot szerezni nagyon olcsón (ingyér) irj privit.. -
KraRe
aktív tag
Sziaztok!!
Ma jött meg a psp-m örüljetek velem,most is itt kockulok -
psyho777
tag
hát sajna búcsúznom kell tőletek.. holnap megválok psp slim emtől.:S nagy szomoruság ez nekem.. már csak az vigasztal hogy havernak is van psp je szóvalha már nagyon kileszek tikkadva játszok 1 et azon
-
had423
aktív tag
a PSP kijelzőjét lehet cserélni?
-
Mazsika
őstag
válasz
Psychonaut #7019 üzenetére
igen? ezt nem is tudtam.. akkor mostmár mindenképp kell vegyek egy ps3-at!
-
Mazsika
őstag
nem is volt tervezre konzolra!! egyebet nem kell tudni róla!
-
Psychonaut
veterán
válasz
horvathkrisz #7016 üzenetére
Tudtommal tervben sem volt PSP-re.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Psychonaut #7015 üzenetére
tényleg mit tudni róla?
-
psyho777
tag
válasz
Psychonaut #7013 üzenetére
mirrors edge nem jött ki psp re?
-
Khaal
őstag
Nálam leült a kezdeti lelkesedés, ha játszani akarok, akkor általában inkább leülök a számítógép elé, buszon utazva is inkább csak zenét hallgatok. Ha többet bírna az akksija, vagy kényelmesebb lenne rajt a fogás akkor megtartanám, de már egy óra játék után is elfárad a kezem, valahogy nem lehet úgy megfogni a gépet, hogy kényelmes legyen és a játékokat is normálisan tudjam irányítani.
-
psyho777
tag
válasz
Mazsika #7005 üzenetére
igazad volt..
ejj skype headset.. királyos.. megvenném.. ha nem cserélném el a slimemet
sajna még csak 2 3 hete van meg.. de végigtoltam már vagy 6 játékot.. persze hogy meghúztak egy vizsgán... ez volt az első bukásom.. szóval erről ennyit:S pedig nagyon jó kis ketyere..
-
Khaal
őstag
Köszi a véleményeket, kicsit átírom a hirdetést.
-
Mazsika
őstag
szerintem ő árulja... nem venni akar!
de a kieg árai ne úgy nézd mint a bolti árakat, azt nyugodtan el is felezheted.. szóval sz.tem még a 45 is sok, ha valaki slimet akar úgyis néz 25-30ért egy slimet és kész! nem a kinézete, meg a skype headset fog neki számítani és kiadni érte 20 ezerrrel többet!
-
psyho777
tag
ha ennyire sokallod keress másikat!! van itt prohardveren nem is 1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest