- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Ha még nem késő +1 a DS-re. sokkal több game, sokkal több új game, és ezernyi régi GBA cím... mondjuk sokkal csúnyább, mint PSP, de egy csomó játék kihasználja a spec. vezérlését, egy csomó meg csak úgy natúr jó
-
pocok1970
tag
Üdv!
Véletlenül frissítettem a 6.20-as verzióra!
Vissza szeretném rakni az előző,jól bevált 5.03 verziót.
Amikor a frissítésbe lépek,visszautasít azzal,hogy a legújabb szoft van fenn,és nem engedi az updatet.
Mit lehet ezzel kezdeni?
PSP 3004 slim a vas.
Valaki segíthetne,ha tud?
Előre is kösz!
Ati -
konfar.dani
aktív tag
válasz
Psychonaut #7096 üzenetére
Igazad van, mondtad, elnéztem, bocs.
Ebből a videóból sokat lehet tanulni, ajánlom mindenkinek! -
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani #7094 üzenetére
Kb. így. De mintha már privátban is elmondtam volna ugyanezt.
Kecskemétes kérdésre nem tudom a választ, tekintve, hogy nem ott lakom.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
Psychonaut #7093 üzenetére
Majd a netestől elkérem a kódot, hogy variálja össze a PSP-t vele.
Kecskemét főterén tudok wifizni ugye?
Köszönöm a választ. -
konfar.dani
aktív tag
Hogyan tudnék 5.50-es firmware-re ISO játékokat pakolni?
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani #7091 üzenetére
Ténylegesen le van védve a hálózat, ugye? Ha igen, akkor a PSP nem ismeri az adott titkosítási metódust. Kézikönyvében benne van, hogy miket ismer. Ha fontos, hogy tudj PSP-vel netre kapcsolódni, konfiguráld át ennek megfelelően a routeredet.
-
konfar.dani
aktív tag
-
konfar.dani
aktív tag
Leírom, hogy csináltam.
Settings --> Network Settings --> Infrastructure Mode --> New Connection --> Scan
Megvan a wifi, Security: None Signal Strength: 100%
Lapozok, WLAN Security Setting: None, lapozok, Address Settings: Easy, lapozok,
nevet úgy hagyom, lapozok, és megint. X-et nyomok, hogy mentse a beállításokat.
Csatlokozni próbálok.
Ezt a hibaüzenetet dobja fel:
A connection error has occured.
A connection to the access point could
not be established.
Check the security settings for the
network and try agin.A None-t magának választotta ki, hogy nincs levédve a hálózat.
Kérem, aki tud, segítsen, hogy hol és mit rontottam el.
-
konfar.dani
aktív tag
Valaki leírná, hogy hogy tudok internetre kapcsolódni?
Megtalálja a wifit, 100%-ot, és "None"-t ír, de amikor végig csináltam mindent (nem tudom jól-e), akkor error-t ír. -
buherka
addikt
válasz
Psychonaut #7086 üzenetére
Most mennek délben a Konzol Stúdióba...mondtam, hogy nézzék meg mind a kettőt és aztán döntsön a gyerek.
Már a PSP is tetszik neki...főleg hogy jó olcsó lesz hozzá a játékAzért ez is döntő tud lenni.
-
tucsok63
csendes tag
huh psp és dsi tapasztalataim nincsenek tulságosan de annyit mondhatok h arra nem alapoznék h mire mondja elsöre h jo egy 7-8 éves gyerek,pl: 7 éves unokatesómnak mutatok 10db témát a telefonjára(minek egy 7 éve kislánynak telefon ezt máig nem értem?!),akk valószinüleg a 10db témára sorban azt mondja h ez kell, a végén pedig a legutolsot választja mert arra mondta legutobb h ez legyen
-
buherka
addikt
válasz
Psychonaut #7082 üzenetére
Ez a válasz is megfontolandó.
Mondjuk a kissrácnak pont a Mortal Kombat tetszett, mert pont azt látta.
Azért ez meg nem éppen kiscicás/mario játék ugye.Szeretne autós + foci játékokkal is játszani, mert azok is bejönnek neki.
Talán az irányítás jobb lehet a PSP-vel. -
buherka
addikt
válasz
gege71.hu #7080 üzenetére
Holnap reggel találkozom vele és megbeszéljük a dolgot, mert a kicsi fiának a DSI tetszik...persze még PSP-t nem látott.
Pont én is ilyen Fifa játékot próbáltam ki a PSP-n...állat volt. Egész jól el lehet vele szórakozni.
Néztem, hogy pl. a DSI-n nincs is ilyen joy szerű irányító, csak a z a + alakú.
Szóval így nem is tudom, hogy mennyire lehet a játékot irányítani.Azért köszi a választ
-
Psychonaut
veterán
válasz
buherka #7076 üzenetére
Na, én azt mondanám, mint PSP tulaj, hogy legyen DSi.
Nagyon kedvelem a PSP-t, szerintem a legjobb kézikonzol, de!Nem ilyen korú gyerekeknek készült, így a játékkínálat is ennek megfelelő.
Inkább a komolyabb játékosok találják meg a számításukat a PSP-ben. A DSi főleg a casual játékosok platformja, rengeteg rá a kiskutyás/kiscicás/mario/puzzle/stb. játék, így én mindenképpen ezt választanám egy ilyen korú gyereknek.Akár még profitálhat is belőle a gyerek, főleg az ilyen kvíz típusú vagy interaktív játékokból, amik - nagyon kevés kivételtől eltekintve - DS-re jöttek, és jönnek folyamatosan.
Illetve szerintem, egy nyolcévesnek nagyon tetszenének azok a játékok, ahol stylussal is kell valamit csinálni, jobban élvezné őket mint a PSP-s "komoly" játékokat.
Na, röviden ennyi lenne a véleményem.
-
Mazsika
őstag
válasz
james001 #7070 üzenetére
köszi pedig már végignéztem youtubon az összes videt és én nem találtam...
de már sikerült megcsnáltam a küldetést!
más: lehet ha egy dsi fórumon kérdezed be ugyanezt akkor ott más választ kapsz!
de próbálok elfogulatlan maradni és úgy összehasonlítva is arra kell jutnom hogy psp még mindig egy jobb gép.. (hardwerikusan) és játék is több van rá és látványosabbak is, na de lehetne ezt fejtegetni sokáig de úgyis a psp-re lyukadunk ki!
-
gege71.hu
addikt
válasz
buherka #7076 üzenetére
kisfiamnak ezt lőttünk karácsonyra aki hasonló korú (7,5 éves) Sokat mofrondíroztam én is, hogy melyiket. Atolvastam egy valag fórumot, játékértékelő oldalt stb. PSP-re + 1 szavazat részemről.
Nem megyek minden részletbe bele, hogy miért a psp, de mint gyakorló apa ezt javaslom.Szerk:
bár gondolom a nintendo is tudja, de pakoljon rá a srácnak mp3 cuccokat,
Kisfiam pl Belga Zsolti a béka c albumát csapatja a psp-n amikor épp nem fifázik vele)
-
buherka
addikt
Hmmm...akkor volt azért némi sejtésem a dologról.
Azért jöhetnek még tippek.
-
buherka
addikt
Sziasztok Guruk...
Nagy dilemmában van az ügyvéd ismerősöm.
A csemetéjének (8 éves) szeretne venni egy kézi konzolt. PSP-t vagy Nintendo DSI-t.
Most azt nem tudja, hogy melyik legyen???
Én már kinőttem ezekből a konzolos dolgokból, még utoljára PS2-őm volt, vagy 6 éve.
Szóval le vagyok maradva ilyen téren, mint a borravaló.Adjatok tippet, hogy melyiket vegye meg.
Én mondjuk a PSP-re szavazok, mert talán nagyobb a támogatottsága játék téren, mert ugye főleg erre lenne használva.
Nekem a Nontendo DSI egyáltalán nem tetszik, nagyon old school kinézete van.
No de ez az én véleményem...de rátok jobban hallgatok.Kösz a válaszokat előre is.
-
Mazsika
őstag
válasz
tucsok63 #7072 üzenetére
persze hogy számít a sebesség! a class 4-es 4 megát tud a class 6 meg 6megát, szóval nem mindegy de sz.tem egy class4-es is elég!
ezek nemtudom honnan jönnek ezek a sztereotípiák hogy gyors kártya kell a pspnek, hát én még pályafutásom alatt nem láttam olyan szar kártyát ami miatt szaggatott volna játék pl!
umd játék meg nem kell! nekem van egy fifa de még 2x nem volt a gépben sőt összesen 5x nem volt umd a pspbe!szóval a lényeg hogy nem kell umd hogy biztonsági másolatokat tudj futtatni!
-
hétalvó
addikt
sziasztok!
sikerult baratom psp-jet hazavagnom, fekete kep semmi, egy psp slim, elotte m33 volt rajta csak eppen en egy 5.5-et akartam ra es 96%-nal elhasalt.
esetleg valaki tudna egy pesti szervizest aki ma vagy hetvegen meg tudna javitani szoljon priviben nekem.
koszi.7.
(pandora kellene + uj fw)
-
tucsok63
csendes tag
bocsi h egymás után 2 hsz-t irok de lenne még egy olyan kérdésem h van-e vkinek eladó umd -s játéka,mert ugye attol még h flashelt egy psp kell egy eredeti játék is amit "pörget" miközben a memo-rol játszol vagy ha rosszul tudom kérlek javitsatok ki
-
Mazsika
őstag
válasz
james001 #7068 üzenetére
memory block 4: kyrenia Harbor valami kikötő városba vagyok, és ott a memory timelineből a második! jajj segíts légyszi mert nagyon bosszatn!
az meg, hogy hogy lesz/van pénz relativ, egy hónapba egyszer úgyis rá tudok szánni pár ezrest egy-egy játékra, használtan meg közepes neveket is lehet már venni 4-5-6 ezerért! meg cserélgetés, kölcsönkérés én így gondoltam hogy így pénztárcabarát megoldás lehet! -
tucsok63
csendes tag
nemismerem, de pár helyen már találkoztam a nevével(ncore,psphungary) ugyh sztem megbizhatunk benne
-
tucsok63
csendes tag
Sziasztok!Elöször is azt szeretném kérdezni h ez igy szerintetek is megér 23k-t postával?
Fat gép 5.00 M33-4 magyar software,
Hálózati töltő,
Kemény, átlátszó műanyag tok,
Használatból eredő karcok vannak rajta.Emelett még lenn egy kérdésem mégpedig az,h ezzel az átalakitóval [link] melyik micro sd lenne jobb -Nokia: 8gb Class6 3690Ft
-Japan 8gb Class4 3300Ft
Előre is köszi! -
Mazsika
őstag
válasz
Psychonaut #7062 üzenetére
hát nem tudom még ez a játék vásárlás nekem is nagy talány... :S de remélem hogy valahogy bírni fogom, ha más nem majd demozok!
-
Mazsika
őstag
válasz
james001 #7060 üzenetére
na végre valaki segít!
valami félpucér börtönőrt vagy kit kell követni észrevétlenül, de mentem már vele vagy 3 kört a városon és semmi... mit a rossebbet kell ott csinálni?
Más: neked van ps3-ad? most gondolkozok hogy be kéne ruházzak egyre.. jó vétel az? éri az árát? -
Mazsika
őstag
assassin's creed-del játszik/játszott valaki? elakadtam.. :S
-
norbest
aktív tag
Üdv
Érdeklődni szeretnék, hogy egy PSP-ben mennyire nehéz LCD kijelzőt cserélni???
Forrasztani is kell esetleg, vagy csak egyszerűen mint egy mobiltelefonét bepattintani??
Válaszokat előrre is köszönöm! -
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7052 üzenetére
óó Google
az isten
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7050 üzenetére
legújabb gen-d3,és asszem sok-sok szám;8... a végén egy C-vel,volt már nálam ilyen amikor nem akart elindulni egy játék és akkor az fw volt a gond
-
james001
veterán
szasztok és BÚÉK!!
lenne egy kérdésem,nemtom mennyire hülyeség:azt hallottam van olyan progi psp-re ami viszi az AVI formátumú videót,ez igaz?meghát le is töltöttem vmi ilyesmit de nem indította el valszeg a firmware miatt.
a program neve egyébként PSP Media Player -
psyho777
tag
BÚÉK!!
-
MS74hu
tag
válasz
Psychonaut #7044 üzenetére
Mercy és BUÉK!
-
Mazsika
őstag
buék mindenkinek! én el is kezdem az ünnepelést!
tegyétek le a psp-t és bulizni mindenkinek!!!
na jók legyetek!
-
MS74hu
tag
válasz
Psychonaut #7039 üzenetére
Szia.köszi ezt a PSPVC progit.
Fel is raktam a gépre. Én Allok video to psp convertert haszáltam konvertálásra,de ez ugynézki hogy gyorsabb.Elég 1xrü a kezelése,bár a részletes beállitásoknál kell-e állitani valamit vagy maradjon minden? És amugy ez ingyenes progi?
-
psyho777
tag
válasz
Psychonaut #7039 üzenetére
jah ez is elég jó de az flvs cucc azért jó ngyon mert nem csak psp re tud hanem telóra hd re dvd formátumba és Xvbox ra is??
-
psyho777
tag
válasz
ggf8600gts #7036 üzenetére
"FLV_to_AVI_MPEG_WMV_3GP_MP4_iPod_Converter"
ha filmet akarsz konvertálni nekem ez jött be a legjobban de általában mindenki a
"PSP video 9" re esküszik.. -
psyho777
tag
válasz
ggf8600gts #7036 üzenetére
neem az én pspm moszatka hoz került
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Hát karácsonyra én is megleptem magam egy Tekken 6 Bundle csomaggal....
Az ok a God of War Chains of Olympus, és az egyéb majd PSP-re megjelenő exkluzív címek...Pl. Metal gear Solid Peace Walker...
Tudom a Tekken 6 nem PSP exkluzív, de el lehet vele lenni a PSP-n. A God of War-t most vittem ki, az viszont jó volt.Ha objektíven próbálom nézni, akkor a 49990 Ft-os alapár (a bundle 55k volt az MM-ben) kicsit sok a készülékért. Szerintem ez a konstrukció kb. 35k-t ér. Ha belegondolok, hogy 49990 FT-ért mondjuk már kapok egy Arcade XBOX 360-at is, akkor elgondolkodtató.
Nekem elsősorban a mobilitás miatt kellett, illetve az exkluzív címek miatt.
Tudtok ajánlani valami megbízható PSP konvertáló programot? Tudom a google a barátom, de itt a tapasztalatotokra vagyok kiváncsi... Ami nem vírusos, esetleg magyar nyelvű stb,stb. A válaszokat előre is köszönöm... -
KraRe
aktív tag
válasz
horvathkrisz #7033 üzenetére
Csáó!
-
psyho777
tag
válasz
Mazsika #7030 üzenetére
állandóan azzal játszok.. kezdek kocka lenni.. nem jó sok időt elvesz az életemből nagyon jó kis játékszer csak nem ér annyit hogy a szabadidőm beleöljem
egyébként imádható kis ketyere..
KraRe
-használd egészséggel.. esetleg ha kell link honnan lehet játékot szerezni nagyon olcsón (ingyér) irj privit.. -
KraRe
aktív tag
Sziaztok!!
Ma jött meg a psp-m örüljetek velem,most is itt kockulok -
psyho777
tag
hát sajna búcsúznom kell tőletek.. holnap megválok psp slim emtől.:S nagy szomoruság ez nekem.. már csak az vigasztal hogy havernak is van psp je szóvalha már nagyon kileszek tikkadva játszok 1 et azon
-
had423
aktív tag
a PSP kijelzőjét lehet cserélni?
-
Mazsika
őstag
válasz
Psychonaut #7019 üzenetére
igen? ezt nem is tudtam.. akkor mostmár mindenképp kell vegyek egy ps3-at!
-
Mazsika
őstag
nem is volt tervezre konzolra!! egyebet nem kell tudni róla!
-
Psychonaut
veterán
válasz
horvathkrisz #7016 üzenetére
Tudtommal tervben sem volt PSP-re.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Psychonaut #7015 üzenetére
tényleg mit tudni róla?
-
psyho777
tag
válasz
Psychonaut #7013 üzenetére
mirrors edge nem jött ki psp re?
-
Khaal
őstag
Nálam leült a kezdeti lelkesedés, ha játszani akarok, akkor általában inkább leülök a számítógép elé, buszon utazva is inkább csak zenét hallgatok. Ha többet bírna az akksija, vagy kényelmesebb lenne rajt a fogás akkor megtartanám, de már egy óra játék után is elfárad a kezem, valahogy nem lehet úgy megfogni a gépet, hogy kényelmes legyen és a játékokat is normálisan tudjam irányítani.
-
psyho777
tag
válasz
Mazsika #7005 üzenetére
igazad volt..
ejj skype headset.. királyos.. megvenném.. ha nem cserélném el a slimemet
sajna még csak 2 3 hete van meg.. de végigtoltam már vagy 6 játékot.. persze hogy meghúztak egy vizsgán... ez volt az első bukásom.. szóval erről ennyit:S pedig nagyon jó kis ketyere..
-
Khaal
őstag
Köszi a véleményeket, kicsit átírom a hirdetést.
-
Mazsika
őstag
szerintem ő árulja... nem venni akar!
de a kieg árai ne úgy nézd mint a bolti árakat, azt nyugodtan el is felezheted.. szóval sz.tem még a 45 is sok, ha valaki slimet akar úgyis néz 25-30ért egy slimet és kész! nem a kinézete, meg a skype headset fog neki számítani és kiadni érte 20 ezerrrel többet!
-
psyho777
tag
ha ennyire sokallod keress másikat!! van itt prohardveren nem is 1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest