- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
Én már játszottam ds-n egy viszonylag jó grafikájú fps játékkal, ami nagyon ritka. Nem az én nintendo-m volt mert én soha nem vennék olyat. lehet hogy ez azért van mert én nem annyira bírom a logikai játékokat de ezzel sok ember így van.
És ami a legdurvább, hogy majdnem annyiba kerül mint egy psp.
Szerintem hülyeség olyannak megvenni aki csak játszani akar rajta. -
Mazsika
őstag
bár ugye itt lehetne sokáig vitatkozni, hogy mennyit utazol mennyit hallgatsz zenét, ami indokolná a psp-t, mennyit vagy otthon, mennyire jönnek be a wii-s sportos játékai, mennyire szeretsz mozogni? esetleg mekkora tv-d van hozzá és mekkora tered ezt megvalósítani!? lehetne is sorolgatni az érveket, de ha a kis elfogult szívemre hallgatok akkor psp!
bár nekem megint más a helyzet főleg hogy már itt van asztali konzolnak a ps3!
-
bwoay
nagyúr
nézd meg az adatlapod, ha már nem emlékszel a 3 napos eltiltásodra
adnoctum:
nnah, látszik, milyen régen játszottam. pedig nagyon vártam már akkor is, amikor még marhára nem vágtam, hogy mi is lesz a lényege. amikor pedig megjelent, akkor kiderült, hogy a felhozatal legjobbja. elő kell szednem újból, mostanság már csak szeméttel árasztják el a gépet, nincs egy értelmes cím... -
konfar.dani
aktív tag
"nem ajánlom,mert haverom órán ahogy fordolt hátra lelökte a psp-jét(3004) és leesett az akksifedó,kiesett az akksi leeset az umd ajtó(nem kinyílt) és a fifa 10 ami benne volt,pont az olvadt hóba csusszant
úgyhogy ennyit a slimről
"
Ehhez annyit fűzök hozzá, hogy nem kell lökdösni a PSP-t, és nem lesz baja.
Az tény, hogy a FAT masszívabb, de számomra hihetetlen ez a történet.
Nem csak a SLIM szidásának túlzása miatt, hanem hogy órán az olvasd hóba esett, meg hogy leesett az UMD olvasó fedője.
Egyébként meg ha leesett volna az asztalról, szerintem akkor se lett volna baja.. -
bwoay
nagyúr
a 93 napos regisztrációdhoz képest egészen jól rekonstruáltad a történéseket,
pontosan így lettem moderátor. és ha eleget sírsz az egyik modinak (mondjuk nekem), akkor belőled is moderátor lesz semmi perc alatt. ettől függetlenül: ha a regisztráció során elfogadsz (kvázi aláírsz valamit), ami téged bizonyos szabályok betartására kötelez, akkor ez alól nem mentesít, hogy balga módon nem olvastad el, mit vállalsz."felőlem elküldhecc pihenni mert nekem azzal se több,se kevesebb
"
elhiszem, bár ennek fényében nem egészen értem, miért is regisztráltál. -
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
Töltő biztos jó? Ha igen, elindul csak töltőről (akksi nélkül)? Ha nem, akkor a gép töltőcsatlakozója lesz a ludas, ami talán nem az alaplapra van forrasztva.
Konzolok Szervize korrekt üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest