Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Projektor topic
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Gabeszku
üzenetére
Én sem kötözködni akarok, csak érdeklődő vagyok!

egy XPnek nagyon kell a virtuális memória ahowá sweppeljen
Akkor most nálam is swappel annak ellenére, hogy kikapcsoltam?
Vagy mégsem, és ''jajjajj'' lesz nekem, mert el fog szállni, ha mondjuk esetleg benyomok egy játékot, vagy bármit ilyesmit?
Csak mert negyed éve nincs gáz, pedig órákat gépezek minden nap, játékok is f*szák, minden.
Amúgy csak hogy egyértelmű legyen, hogy én mit csináltam: kikapcsoltam a swapfájlt az összes meghajtón, ennyi.
Az, hogy ''amúgy'' mit jelent az oprendszernek, hogy swappelnie kell, talán más kérdés.
De ha már itt tartunk, arra nem tudsz vmi tippet, hogy az XP miért buzerálja állandóan a vinyót, még ha nem is csinálok semmit?
A Linux pl. tök kussban van, ez meg néha klattyogtat itt nekem...
Adott esetben zavar a dolog, mert kicsit érthetetlen: cache-el vmit, de minek.
Másik téma, szintén nem kötözködve: a SATA vinyó semmivel sem gyorsabb a PATA-nál, mert eddig sem a csatolófelület sebessége volt a szűk keresztmetszet. A RAID0 az más, az tényleg ott lehet a szeren...
Ettől függetlenül jövőre én is egy nagy SATA-vinyót fogok venni, mert tetszik, hogy sok lehet belőle, meg jól szellőzik a ház, és könnyű kábelezni. Ennyi.
Egyébként ha biztonság és sebesség egyszerre kell, akkor 4 vinyó és RAID0+1. Csak ez drága picit.
Aktív témák
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagy mégsem, és ''jajjajj'' lesz nekem, mert el fog szállni, ha mondjuk esetleg benyomok egy játékot, vagy bármit ilyesmit?
Csak mert negyed éve nincs gáz, pedig órákat gépezek minden nap, játékok is f*szák, minden.
Amúgy csak hogy egyértelmű legyen, hogy én mit csináltam: kikapcsoltam a swapfájlt az összes meghajtón, ennyi.
De ha már itt tartunk, arra nem tudsz vmi tippet, hogy az XP miért buzerálja állandóan a vinyót, még ha nem is csinálok semmit?
A Linux pl. tök kussban van, ez meg néha klattyogtat itt nekem...