Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Gabeszku #2589 üzenetére

Én sem kötözködni akarok, csak érdeklődő vagyok!:))
    egy XPnek nagyon kell a virtuális memória ahowá sweppeljen
    Akkor most nálam is swappel annak ellenére, hogy kikapcsoltam?:F Vagy mégsem, és ''jajjajj'' lesz nekem, mert el fog szállni, ha mondjuk esetleg benyomok egy játékot, vagy bármit ilyesmit?:DDD Csak mert negyed éve nincs gáz, pedig órákat gépezek minden nap, játékok is f*szák, minden.:D Amúgy csak hogy egyértelmű legyen, hogy én mit csináltam: kikapcsoltam a swapfájlt az összes meghajtón, ennyi.:DDD Az, hogy ''amúgy'' mit jelent az oprendszernek, hogy swappelnie kell, talán más kérdés.:B De ha már itt tartunk, arra nem tudsz vmi tippet, hogy az XP miért buzerálja állandóan a vinyót, még ha nem is csinálok semmit?:U A Linux pl. tök kussban van, ez meg néha klattyogtat itt nekem...:F Adott esetben zavar a dolog, mert kicsit érthetetlen: cache-el vmit, de minek.:(

Másik téma, szintén nem kötözködve: a SATA vinyó semmivel sem gyorsabb a PATA-nál, mert eddig sem a csatolófelület sebessége volt a szűk keresztmetszet. A RAID0 az más, az tényleg ott lehet a szeren...:)) Ettől függetlenül jövőre én is egy nagy SATA-vinyót fogok venni, mert tetszik, hogy sok lehet belőle, meg jól szellőzik a ház, és könnyű kábelezni. Ennyi.:D Egyébként ha biztonság és sebesség egyszerre kell, akkor 4 vinyó és RAID0+1. Csak ez drága picit.:DDD

Aktív témák