Keresés

Aktív témák

• Gabeszku

senior tag

válasz DigitXT #2590 üzenetére

Ok, akkor megbeszéltük, hogy nem akarunk piszkálódni. A sweppelés a pagefile.sys ben zajlik ami a rendszermeghajtó gyökerén van (rejtett kiterjesztésű). Mérete álltalában 800Mega körül mozog.
    Pofon egyszerű meggyőződni róla hogy sweppel-e a géped vagysem. töröld a pagefile.sys-t persze windows alól nem fog sikerülni, ezért a legjobb egy másik gépbe tenni a winyót. Ne izgulj, ha kitörlöd nem dől össze a rendszer! Ez nem a dos-os commans.com És ez 10000%!!! :) Szal töröld ki! Ha újraindítod a gépet és megint ott van akkor sweppel, és ezexerint nem ért semmit a kikapcsolás, ha meg eltűnt akkor nem sweppel-> semmi károsat nem csináltál azzal,hogy kitörölted.
    Hogy miért buzerálja a vinyót??? mert éppen írja a pagefile.sys-t aztán meg törli --tipp
    Linux mért nem? mert ott külön van swepp partició- és ott lehet hogy nem használja mert elég neki az 1 GB. (Linux nekem kínai)
    4 S-ata Radid-0+1-- hát igen. Kéne olyan alaplap vagy S-ata kártya amivel tudok 4 HDD-t kezelni ezen a deszkán csak 2 van :( de az ááááárrrrrr az húúzós :(
    Énis ezen agyalok egyideje. 915 ös alaplapokon van 4 sata de abból 2-t a déli híd 2-t egy külön raid vezérlő működtet. hardveresen rédelek, és nem tudom meg lehet-e csinálni a 2 RAID vezérlőtt úgy hogy egy 4 HDD-s raidet alkossanak hardversen.szerintem nem. de erre már van ötletem. 2HDD RAID + 2 HDD RAID ezek hardversen, majd szoftveresen össze raidelni a 2 2egységes RAID kört. ezt jól elmagyaráztam :F de LGA még korai nekem...... Majd meglátjuk. Na akkor vissza a RAM-ok hoz mert egész jól eldiskurálunk már minden féléről. Majd csinálunk külön topicot a lelkes buherátoroknak, s ott aztán oszthatjuk az észt :)

Ha érdekel a swap pontos működése akkor klikk ide. én ebből (is) tanultam a suliban és egész érthetően le van írva. a tartalomjegyzékben a Tárcser (swap) címszó alatt keres. megéri
    Bővebben: link

Aktív témák