- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Giovanny #45764 üzenetére
Nem ismerem a Win7 memória kezelését; azt olvastam ha több a ram, akkor bőkezűbben is osztja ki azt a programoknak kevesebb swap használat mellett. Ez az amit nem tudok megítélni, hogy vajon azért nincs tele a 4 giga, mert tartalékolja a végét "just in case", vagy azért, mert tényleg nem kérnek a játékok ennél többet.
-
trancemusic
senior tag
válasz
Giovanny #45603 üzenetére
Szia!
Pont amire Te használod a géped,ott lehet észrevenni sok különbséget a ram órajel végett,nem a 3dmark-ban.
Nagyon szuper ramod van!
Sztem alapon viszi a 2400mhz-et. 1,55 körül tuti.
Nem lesz baja a procinak,nyugi,ez csak egy városi legenda...
A piac 80%-át az Intel uralja. A ramgyártók hülyék,hogy 1,65voltos ramokat gyártanak jórészt,ami "nem jó" az intelhez,ezzel elveszítve a piac jó rêszét?
Pl. Kingston csúcs Predator ramjai mind 1,65 voltosak... -
-
blu79
addikt
válasz
Giovanny #45598 üzenetére
- szerintem semmi baja nem lesz, ha megnézed a ddr3 ramok többsége 1.65v vel üzemel, én megnéztem az alaplapom user manualját és ott azt írja hogy 1.65v nél nem ajánlatos magasabb feszültséggel üzemelő ramokat használni, van aki magasabb órajellel használja a ramokat nagyobb feszültség mellett, külföldi oldalakat is néztem, az én ramjaimban lehet még van tartalék , de én egyelőre így használom, 1.65v ig eltudok még menni és tudom növelni az órajelet is, de most nincs szükség rá, a gépem jól van hűtve
-
blu79
addikt
válasz
Giovanny #45594 üzenetére
szia, nekem 1600 ramok vannak 1.5v-vel gyárilag, tuningolom őket és nekem 2400Mhz-n megy 24/7 be 1.611v -on, ezt tesztelni kell mennyi az a minimum amit bír, én is leteszteltem, nekem pl volt mikor leállt a gép a kevés fesztől vagy volt amikor egyes játékokból kidobott 10-12-20 perc után
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Giovanny #30372 üzenetére
Felejtős, az OCZ ddr3-as ramok nem jók. Hamar megdöglenek, sokan beszívták velük, többek között én is. Inkább Corsair-t keress, G.Skill-t vagy Mushkin-t, ha prémium memót venél.
kukinyo: Na, látod, nem lettél átverve, csak alapból nem 1066-on indul. Nincs ezzel gond, lény' hogy működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- macOS PC-re
- Garmin topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest