- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
AMD Power #16303 üzenetére
Szerintem a 64 bites VISTA képes komolyabb és néha kevésbé komolyabb alkalmazások alatt is felemészteni 2GB RAM-t. Nekem, sokszor a 3+ éves rFactor játék alatt is SWAP-ol, igaz gondolom ez felbontástól is függ és látszik is szépen a HDD visszajelző LED-jén, hogy bizony írja olvassa a winchestert. Kilépés után alig bírtam észhez téríteni a rendszert. Most készülök én is venni +2GB-ot, az már csak elég lesz és azt a 64 bites VISTA le is kezeli.
-
Laraxior
titán
válasz
AMD Power #6557 üzenetére
Az tökmindegy.Ha ugyanaz a chip van rajta akkor mindegy. "bim!"-nek is úgy van ha jól emlékszem egy A-datát és egy OCZ-t rakott egymás mellé és mentek kiválóan. Valami két egyformát tett egymás mellé az meg nem. Szal hiába kingmax mindkettő az nem garancia hogy menni fog együtt.Én is így szívtam régen a DDR ramommal...vettem egy 512-t és mellél mire találtam egy másikat,ráadásul a boltban nem nézegetheted végig hogy melyiken milyen chip van,mondjuk a d43-t tudták melyiken van.
-
FehérHolló
veterán
-
Myers
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest