-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
04ahgy #19176 üzenetére
nem kitakar, rosszat ír..nem mindegy..
össze lehet hasonlítani a free-t meg az ultimate-et.. az egyik tudja a dolgokat a másik nem...szerintem ez elég komoly hiba egy diagnosztikai szoftvernél, és megérdemelne egy figyelmeztetést a juzernek mert nem zenehallgatásra akarja használni a free verziót..ha azt nem lehetne vele azt még el lehet fogadni és meg lehet magyarázni..általában a free-k adják el a fizetőseket ha az jó akkor júzer megveszi a fizetőst..
de itt a free szar szóval ez valami új marketing lehet..
de mondom nekem totál mindegy én nem használom egyik verziót sem..aki használja az a fizetőssel valószínűleg jól jár, a free-vel meg majd rájön..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- OTP Bank topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- BIOS topic
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest