- iPad topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3DMark 11 eredmények
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ősember
üzenetére
Igazából arra gondoltam, hogy a Black Dragon kifejezetten olcsó a többihez képest, mert az 14k körül van, a többi meg 20k körül. A jót meg abból gondolom, hogy ajánlottad, és mivel olyan RAM kéne, amivel egy 6550-et ki lehet hajtani olyan 3,2 Ghz körülre, és amivel ezt meg lehet csinálni, azok a RAMok jók.
Geileket pedig azért írtam, mert körbenéztem ismertebb pesti cégek honlapjain, és ezek voltak listán, elérhetők. Vennék én jobbat is, ha van, főleg, ha még olcsóbb is...
Egyébként THX az infót. Nagyon süti a LED a traceren... csak tök felesleges.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- iPad topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002