Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Szasztok.
Konfigom:
Asrock fatality b450 gaming k4 alaplap
Ryzen 5 1600x proci
2x4gb hyperx predator 3200 mhz ram kit.Ram 2666 mhz-en 1,2v ram fesszel szépen ketyeg, gyári 0.9v soc voltage mellett.
3000mhz-es xmp profillal (ram feszt itt alapból 1,35 voltra teszi) már szétesik, memtest azonnal hibázik. 1.025 soc voltage mellett memtest okés, de játék alatt szerintem nem oké, átlag óránként kidob a játék asztalra valami semmitmondó hibaüzenettel, szerintem a ram miatt mert 2666 mhz-en nem csinálja
Kérdésem milyen léptékben, és meddig emelhetem a soc feszt neki. 1.1 környékéig elmehetek? Érdemes esetleg a 3200mhz-el is kísérletezni?
Ha esetleg már túl magas a soc voltage, azt miből veszem észre, hogyan nyilvánul meg?Hűtés még elbír kicsit szerintem, a proci x óra masszív játék alatt is 52-55 fokon mozog, az alaplapot hirtelen emlékezetből meg nem mondom, azt hiszem 40-42 fok körüli értékek szoktak lenni játék alatt, hogy pontosan hol, azt csak ő maga tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Yettel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest