- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
Na látom, te is ugyanabban a cipőben jársz, mint én. Egyébként én is pont ilyen konfigot veszek. Nekem is segítség kellett volna...
Néhány jó tanács:
Itt tényleg mindenki sz@r a fejedre!! Szerintem nem hiszik el, hogy van olyan ember akinek más dolga is van, mint naphosszat ezeket a fórumokat olvasni!
Tehát ha segítséget akarsz, át az apróhirdetésekhez és kérdezd a memóriával seftelőket! Biztosan válaszolni fognak, hisz immáron zséről van szó!!Bár a válasz elég szubjektív lesz, ezért kell többeket kérdezned...
Amit én kiderítettem, hogy jó, ha micron csipes a ram,bár ebből is van egy csomó. Itt van egy lista, hogy min mi van.
Ha nem húzható a ram, visszaosztva még úgyis fogsz tudni tuningolni, szóval annyira nem gáz... A Kingmaxot meg mindenki fikázza, de ez a tipikus Suzuki (olcsó és sok embernek ez van) effektus miatt van. Pedig biztosan egész jó az is!Hát... sok sikert!!
Ha valami infót tudsz meg, írj privit és vica versa!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- További aktív témák...
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest