Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAID
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
Sziasztok!
Én is segítséget kérek. Megjött az új Team Group Vulcán 2x4GB 2400MHz CL11 RAMok.
Rögtön leteszteltem Memtestel és nem volt hiba viszont a win kék halálal végződött. Biosban 1600-ról feltettem 2400-ra utánna már be se töltött a Win azonnal újraindult. Mivel a RAM feszültsége 1,65V ezért feltettem arra, mert jóval alacsonyabb értéken volt. Most betölt a Win és RAM írás olvasás teszt latt sincs probléma.
Olvasás: 14.200MB/s
Írás: 11.945MB/s
Másolás: 18.068MB/s
Latency 53.9nsA fenti kérdésre ha tud valaki vagy más értelmes BIOS beállítás tanácsot illetve a teszt érétékekkel kapcsolatban, mert nincs összehasonlítási alapom!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- További aktív témák...
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
fudi2002