- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz
Picturemaker #27230 üzenetére
Nekem személyes tapasztalatom volt a Gigabyte lap,Phenom II 965,Geil memória kombóval.Kékhalálozás,fagyogatás.....,sokat szenvedtem vele.Memtest,Intelburn test szerint minden rendben volt,akkor a lap lenne a ludas?Elkezdtem olvasgatni a témában és lecseréltem a memóriákat Kingmaxra,lesz ami lesz.Megoldódott a problémám......Mivel utánaolvasgattam nem egyedi esetről van szó nálam,valóban sokan benyalták ezt a kombót.Egyébként érdekes dolog hogy az alaplap gyártó honlapján szerepel 1800-as memória is a támogatott memóriák között viszont a memória vezérlő a prociban van ami meg 1333 Mhz-re van hitelesítve......A kérdéses memóriát még számítógép szaküzletek sem ajánlják a fent említett összeállításhoz!Más alaplappal vagy Athlon procival lehet hogy rendben működik,ezt nem tudom.Nekem is volt DDR2 Geil Ultra memóriám,hibátlan volt,jól teljesített,ezért is vettem ismét ilyet,4,5 Kp-t buktam rajta......Senki nincs rákényszerítve hogy ne vegyen Geil memóriát,ez egy tanács a tapasztalatok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Crucial Ballistix Red 2x16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (garancia: Alza, 2030.11.02-ig)
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest