- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
-
válasz
randras #10490 üzenetére
Az operába beépített esetleg?
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #10492 üzenetére
Bocsi 180 nap közben kiderítettem---törölhető!
-
C. s.
addikt
válasz
WildBoarTeam #10487 üzenetére
Na, akkor ügyesen csőbe húztak, mert ha beírod a keresőjükbe, hogy King’s Quest, akkor a lenyíló találatok között az első helyen lesz, az ára annyi, amennyit írtam (már nem emlékszem), ha pedig rákattintasz, az ingyeneset tölti be. Ez így nem tisztességes szerintem. Nem arról van szó, hogy telhetetlen vagyok, csak mást sugallanak, mint amit teljesítenek. Nem fair. Azért persze örülök ennyinek is, eleve nem számítottam az egészre a neve alapján, csak az ára megtévesztő.
Sok játéknál az első fejezet eleve ingyenes, gyanítom, hogy ezzel is ez a helyzet, csak kellett egy kis porverés. Az ingyenes játékok el szoktak tűnni a fiókból törlés után. Ez is ezt támasztja alá. (Ahogy AzEgyetlen1 is írta pár HSz-szel korábban.)
Csőbe lettünk-e húzva vagy sem, de a képek alapján jónak néz ki. Az árát mindenképp megéri!
-
randras
veterán
OSX-re van ingyenes/promós VPN program?
-
twollah1976
őstag
Egy a baj a King’s Quest - Chapter 1: A Knight to Remember-rel, hogy eltávolítás után a Steam-es játékok közül is eltűnik.
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10484 üzenetére
Sajnálom.
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10482 üzenetére
Katt a játék indítása gombon. Nem kell most telepíteni, csak kerüljön a játékaid közé.
-
C. s.
addikt
29,99 € helyett ingyen a Steamen:
King’s Quest - Chapter 1: A Knight to Remember -
konikan
aktív tag
válasz
tupacamaru #10474 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
-
Lacza_26
aktív tag
válasz
Ez multi?
-
tupacamaru
veterán
Volt már? BF4: Final Stand DLC ingyenes.
-
donmackó
addikt
-
C. s.
addikt
-
free INSYNC (fizetős google drive profi alkalmazás)
-
mepet
addikt
válasz
twollah1976 #10439 üzenetére
Kim Dotcom for president!!!
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
MBBSoftware My Lovely 2.0.0 (diavetítés készítő)
Bionic Dues [Steam] (kártyás)
-
daimonion
senior tag
válasz
twollah1976 #10449 üzenetére
Ti most milyen promóról társalkodtok ? Valami password generátorról vagy csak offoltok unalmatokban ?
-
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #10446 üzenetére
Ezért írtam pár hozzászólással előbb hogy egyszerre több helyen kell lenni az adatnak.
Minimum kettő.
Nekem mint írtam felhőben is fent van és winchesteren plussz még dvd-re is kiírom.
Mert ne csak abba gondolj bele hogy mi van ha egy cég kipurcan.
Hanem mivan akkor ha egy szerver vagy más eszköz megy tönkre az adott tárhelyen és pont a te adataid mennek tönkre amiket már nem tudsz visszahozni. -
donmackó
addikt
-
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #10439 üzenetére
Az emberek jönnek és mennek.
Ha ő elmegy majd lessz más.
Nem ő volt az első oldal.De jelenleg ő a leghíresebb. -
twollah1976
őstag
BTW a Megát használom, tetszik, szép jó, csak egy pici baj van vele, hogy a tulajdonosa (Kim Dotcom) azon küzd, hogy Új-Zéland ne adja ki az U.S.A.-nak a MegaUpload fájlfeltöltő, megosztó miatt, plusz amit még rá akarnak kenni úgy, mint szerzői jogok megsértése, pénzmosás és bűnszövetkezet építése, amiért úgy 60 évet kéne a hűvösön ülnie.
Ha tényleg kiadja Új-Zéland az U.S.A.-nak akkor szerintem a Megának lőttek. -
válasz
twollah1976 #10435 üzenetére
akkor egyszerűbb a jelszót megjegyezni
a mesterkulcs csak azoknak kell, akik időközönként változtatják a jelszavukat
-
twollah1976
őstag
Ha lemented a mesterkulcsot akkor van lehetőség arra, hogy visszaállítsd a jelszavad.
"
Mentse master titkosítási kulcsát
Mesterkulcsát a jelszava oldja fel.Adatai kizárólag egy visszafejtési műveletsoron keresztül olvashatók, ami titkosító mesterkulcsával kezdődik, amelyet jelszavával együtt titkosítva tárolunk. Ez azt jelenti, hogy ha elveszíti jelszavát, mesterkulcsa többé nem fejthető vissza, ahogyan adatai sem.
A master kulcs exportálása és biztonságos helyen való tárolása lehetővé teszi új jelszó beállítását adatvesztés nélkül.
BiztonságosEgy külső támadó nem tud hozzáférést nyerni fiókjához pusztán a kulcsal. Egy jelszó alaphelyzetbe állításához szükség van mind a kulcsra és e-mailjéhez való hozzáférésre is."
-
válasz
twollah1976 #10428 üzenetére
mega-nál kevés híresebb van, Kim Dotcom tulajdona
-
Gabis
őstag
válasz
twollah1976 #10428 üzenetére
A mega azért nem noname
-
láttam mát lifetme 1GB-t eltűnni, mármint az egész szolgáltató, egyik napról a másikra
de ha valakinek ingyen tárhely kell, akkor ott a mega.co.nz
-
Zinho
aktív tag
-
C. s.
addikt
Why So Evil [Steam] - kártyás
-
-
Argos
őstag
-
isss
tag
-
Tetete1
senior tag
3 Windows Utilities Free till May 22nd @Auslogics @WinXDVD @EaseUs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged