- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #41133696 #6910 üzenetére
Ezt már Argos83 itt linkelte korábban, és akkor sem ment nálam sem, mondván, "Bing Rewards isn't available yet in your country or region.". Másnál sem működött.
Nem értem, mi alapján működik egyeseknél, másoknál meg nem, miközben ugyanabban a régióban tartózkodunk...
Az átvezető szöveg ez amúgy: "Please return to your Bing Rewards dashboard here to redeem this offer.
Not yet a Bing Rewards member? Sign up here. US only.". Na ezután a here-re kattintva kapom az előbbi hibaüzenetet. Ja, és a jogosultságkérős ablak nálam is volt, ahogy MoVieFaN írta, a helyzet ugyanaz engedély megadása után is.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz #41133696 #6910 üzenetére
Nekem nem megy.
Fehér képernyő, nem jön be semmi, frissítem: Sorry! Something went wrong. Please try again. Majd: Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
MO-ról, két live profillal is tesztelve. Mindkettő él, egyik Win 8.1-es, a másik MCP-s, ahol látszik minden minősítés, tehát a profilok jók. Valakinek esetleg ötlet? A megadott linken keresztül próbáltam.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest