- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a Telenortól vásárolt Galaxy A40 telefonom. Első körben bevittem az Árkádban lévő Telenor üzletbe (Budapest), de ott nem tudtak segíteni, mert a jótállási jegy nem volt nálam, és amúgy sem abban az üzletben vásároltam, így nyomtatni sem tudnak. A Samsung üzletben szintén nem tudtak segíteni, mert kéne nekik egy számla (ez jogos). Vissza mentem a Telenorhoz, hogy tudunk-e számla másolatot nyomtatni, de erre természetesen nincs lehetőség, de elvileg a MyTelenoron fent van, onnan le tudom tölteni.
Itthon beléptem, de nincs fent semmilyen számla. Minden egyéb szerződést, részletfizetési megállapodást látok, de számlát nem.Amit kaptam Telenoros papírok, azok lent vannak vidéken valahol összepakolva a többi lent maradt cuccal. Leutazni a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségem, édesanyám meg nem igazán tudná hogy mégis mit keressen.
Mit tudnék tenni ilyen helyzetben? Nem lehet a Telenortól valahogy egy másolatot kicsikarni a jótállási jegyről vagy a számláról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged