- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #70997 üzenetére
Konkrétan segíteni nem tudok. Nekem volt egyszer olyan anno régen (tényleg régen), hogy a csekken befizetett számlát ~2nap alatt számolták el, a fél órával később, ugyanaznap a Telenor üzletben befizetett összeget pedig majd egy hét múlva...
Egyébként rémlik olyan, hogy minden héten egy (vagy kettő?) adott napon kerülnek lekönyvelésre a befizetések, de úgy emlékszem, mintha az a nap szerda lett volna, így már meg kellett volna történnie. De ez nem biztos, rég volt már ez is, mikor ezt mondták nekem az egyik boltban.
Amúgy ha okostelefonja van, nem lenne egyszerűbb a Wallet appból kifizetni? Én azt használom erre, gyors, egyszerű.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tudom hogy nem segít, de mi a fenéért utal? Miért nem fizeti kártyával appban vagy a my.telenor.hu oldalon? Az utalás beérkezik, lekönyvelik, stb, mindig több idő, míg a kártyás fizetés kb azonnal meg van.
-
válasz
Valószínűleg nem megfelelően töltötte ki a közlemény rovatot.
Hívjátok a 1220-at, legyen kéznél az utalás minden adata, úgy az utalást beazonosítva a kollégák hozzákötik a befizetést a számlához. -
Hali!
Tudtok esetleg valami "fennakadásról" a Telenor rendszerében?
Kérdem azért, mert múlt hét hétfőn netbankon utalt pénz (sima havi számladíj) még mindig nem ért oda...
(Az illetőnek kellene egy "kütyüt" rendelnem, de addig nem lehet, amíg van számlatartozása)UI: És nem, az illető megbízható emberke, szóval nem csak kamuzik a befizetésről...
-
simpley
őstag
Üdv,
"Ödönkém" (volt kollegám, jelenleg külföldön van, én már eljöttem a cégtől) hűség időn belül váltott Blue+ L-ről Hiper L-re és mint mondja 25777 Ft-ot szokott jelezni alapjáraton a MyTelenor felület, most 32107-et jelez neki. Ahogy számolom viszont, ez kb az új csomag havidíjának a fele. Január 5-től él az új csomag, számlazárás 4.-én lesz. Miért jelezhet többet? -
DDA40X
aktív tag
-
fant0mi
őstag
válasz
Kenderice #70979 üzenetére
Nem. Csak a nano a vekonyabb a tobbitol.
Vilagosan le lett irva. Lehet hogy eppen a te sziamoni telefonodban nem okozott gondot hogy vagva lett, de ettol fuggetlenul masnal igenis okozhat gondot, ahogy okozott is.Amit nem olvastam az nincs is, sot ha becsukom a szemem itt sem vagyok.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Rákerestem neked a sim vágásra, olvass kicsit.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Használd a topicban a keresőt. Idén is volt ez téma. Az elmúlt pár év összes hozzászólását olvastam pár topicban, gondolom te nem, ezért nem találkoztál a problémával.
Ha nem tudja kivenni? Beleteszi, működik, lehet évek múlva derül ki, hogy kifelé meg nem jön.
Mit kell ezzel cigánykodni? Régi a sim, csere. Kész.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kenderice #70977 üzenetére
Igen, és ha van kedved keresgélni, másnál is ezt csinálta az ügyintéző, aztán bele is szorult a telefonba. Nem emlékszem milyen márka volt, többen is írtak ilyet. Mivel szabvány szerint a nano kártya vékonyabb így a gyártók nyilván bizonyos készülékekben a tálcáját is vékonyabbra csinálják. Leírhatod, még sokszor, hogy ez hülyeség, attól még így van. Majd ha egyszer egy telefonodnak szétcseszik így a sim olvasóját majd széttárják a kezüket, hogy bocsi, akkor mondogasd, hogy pedig másik telefonban jó volt így. Nem jártam így még én sem, de mivel több embertől olvastam elhiszem a tapasztalatukat. Neked ez miért nem megy?
-
Kenderice
senior tag
Hivatalos telenoros üzletben voltam.
Ott nem méregetett vastagságot az ügyintéző.
Levágta (tökmindegy hány dollárossal), betette az új telefon tálcájába de nem fért be, így még egy kicsit csiszolt a méreten, utána szépen bement.
Szerintem túlkomplikáljátok.
Persze nem ájfon volt, csak fos saomi.
Nekem akkor cseréltek kártyát, amikor normál méretűről váltottam micro-ra.
Lehet, hogy régi, nagyméretű sim-mel lehetnek vastagsági gondok, de az eleve micro-ról nano-ra simán lehet vágni... -
tomp
félisten
válasz
Kenderice #70973 üzenetére
Pedig a nano az vékonyabb is! Anno az Xperia M4-nél még ki is emelték, hogy vágott SIM kártyát tilos berakni mivel az vastagabb. De OnePlus 7 Pro-nál is a vágott SIM kicsit kiáll a tálcáról, miközben a gyári nano szépen belesimul.
Csak lustaságból vágják az üzletben csere helyett. Mi nyáron belefutottunk ilyenbe. Csak vágni hajlandó, cserélni nem. WTF.
Másik üzletben elmondtuk és nem csodálkozott az ügyintéző hölgy. Sok a panasz arra az üzletre. Ő azonnal cserélte. -
Kenderice
senior tag
válasz
fant0mi #70967 üzenetére
Én sem szerettem volna, de rákényszerültem.
Nem kellett vékonyítani, csak a mérete számít.
Micro sim-et simán ki lehet vágni nano-ra.
Megcsináltam, működik.
A telenornál is így csinálták nekem anno, amikor lecseréltem a telefonomat.
Kivágta, kicsit finomított rajta az alkalmazott és kész. -
sifarr
senior tag
válasz
csanady97 #70960 üzenetére
Egyszerű a megoldás!
A használónak azt mondod, hogy nem jó a kártya (vagy valami hasonló ürügyet), kicsrélteted. Az új kártyát beteszed a régi mobilba. Az új kártyák mindhárom méretben kitörhetők. Karácsonykor pedig kiveszed a régi telóból a - valószínűleg - micro méretű sim-et, kitöröd belóle a nano-t és beleteszed az új telóba.
Ha két évnél öregebb a jelenlegi sim, cserélik ingyen. Hivatkozz sim-hibára a cserénél.
A régi sim levágása nem ajánlott, probléma lehet belőle. -
csanady97
tag
Sziasztok!
Karácsonyra telefont szeretnék venni ajándékba, viszont új telefonba már nano simet lehet csak tenni. Akinek veszem a telefont a száma az én nevemen van így az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan lehetőség hogy a régi sim kártyáját kicseréltetem nano simre, de úgy hogy azt a simet ne aktiválják be rögtön csak majd ha megkapja az új telefont? Vagy ehhez majd külön be kell menni az ünnepek után. Egyébként feltöltőkártyás, ha ez valamit is befolyásolna. -
Orgi
addikt
válasz
Kolondrum #70955 üzenetére
Sziasztok,
dpi flottából mennék át munkahelyibe valszeg, mindkettő Telenor ugye, a váltást célszerű hó elejére időzíteni, általában olyan 6.--8. körül van zárásom ha jól láttam eddig...? És ez így kb rögtön lezajlik ha bemegyek egy üzletbe? Szolgálati igazolvány kell csak az új flottába lépéshez.
-
rvp20
csendes tag
Sziasztok, előre is elnézést, mert valószínűleg nem a legjobb helyre írok.
Telenoros vagyok, és ki tudnék hozni egy telefont ingyen, nővéremnek, de ő 30-as. Ezért a kérdésem az lenne, hogy a telenor forgalmaz független készüléket? Valaki tud erről valamit? Hol tudnék ennek utánanézni? -
Bailey
senior tag
válasz
#71835392 #70949 üzenetére
Nem vesznek el senkitől semmit, mivel nem volt még eredményhirdetés, nem kezdte el használni még senki az új frekvenciákat. Tehát akár ki is tudnak írni még egy új pályázatot is, annak végéig pedig meghosszabbíthatjál az esetlegesen lejáró engedélyeket is, hogy senki ne érjen addig kár.
-
-
DDA40X
aktív tag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy ha valaki átvitt egy számot a telenorhoz, akkor után mikor lehet legközelebb. Gondolok itt arra, hogy valakinek 2 szám is van a telekomos számláján, egyiket pont tegnapelőtt éjjel vitték át, és ma mondjuk szeretné a másikat is.
Próbálom kitölteni az adatlapot, de egyszerűen nem akar tovább lépni.Bár most hogy megpróbáltam úgy is, hogy nem számhordozással rendelni még egy kártyát, és úgy sem működik. Az adatok megadása résznél egyszerűen nem lép tovább.
Ezek szerint mindegy neki, hogy számátvitel vagy sem, akkor sem csinál mást, mint a tovább gomb után felugrik az oldal tetejére.Én ezt nem értem.. Másnál is csinál ilyet??
-
azbest
félisten
válasz
fant0mi #70935 üzenetére
A friss hír szerint a bíró még nem döntött és újévig talán nem is dönt a szabadságok miatt arról, hogy felfüggeszti-e az aukciót addig, míg tisztázzák a kizárósdit.
Az lenne az igazán poén, ha addig valami csoda folytán más folyamatban lévő ügyeket is lezárnák és akkor a telekom és a telenor is kizárásra kerülne. Szépen visszanyalna a fagyi a telenornak a sugallatért. De ilyen biztos nem lesz, mert az nmhh manipulálja az auciót és az ügyeket az érdekeik szerint. Plusz az államnak mostmár részesedése van a telenorban is.
-
tomp
félisten
válasz
#71835392 #70928 üzenetére
Elméletileg december 31-ig érvényes igen. Hosszabbítási hírt nem közölt egyik fél sem. 1db pdf-ben szerepel, hogy a telenor is hosszabbított de érdekes módon erről csend van. Vagy igaz vagy csak egy tervezet alapján készült el a dokumentum.
Akivel beszéltem(aki közel áll a mobilkommunikációhoz) szerinte nem lesz lekapcsolva. -
törölt tag
Jól tudom, hogy a Telenornak december 31-ig van érvényes engedélye a 2100Mhz használatára amit nem hosszabbított meg?
Mivel a frekvencia aukció egyelőre a DIGI körüli cirkusz miatt áll most év végén tényleg le kell kapcsolniuk a komplett 2100es sávjukat és ezzel együtt a legtöbb helyen a 3Gt is? -
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #70915 üzenetére
Én azt hittem, hogy vagy a Shrek, vagy a Grincs, akartam is már kérdezni, hogy akkor melyik.
-
Az imént jött új szoftver MI Note 10-re elvette a VoLTE-t minden ellenőrizhető szempontból valósan is. Na ez miért?
v11.0.11.0 PFDEUXM
Pedig jó volt h villám gyorsan kapcsolt ha hívtam, nekem tette a dolgát. -
bedibazsa
senior tag
válasz
nincsnickem #70920 üzenetére
szia, egyelőre nem
-
tomp
félisten
válasz
Miska0330 #70916 üzenetére
A H1 Systems szeptember 2-án költözött be a Telenor Common Operation Zrt. volt épületébe.
A Telenor Common Operation Zrt. egy része mindig is Törökbálinton volt, most a Budafoki úti csapat is átkerült oda. Így mindenki egy helyen van.
Nyilván a hálózati hardver park maradt az épületben. Annak az áthelyezése eléggé nagy zavart okozna. -
nincsnickem
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek infó az esimről? Elérhető ez a Telenornál?
-
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
A 2500 Ft-os Yes! opciós 100 gigás netet lemondhatom kötbér fizetése nélkül? Az alap csomag az Blue+ XS, azon van 2 év hűség. Ez a Yes! opcióra is vonatkozik, vagy arra nem?
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Ma jártam a Budafoki úton, és meglepődve tapasztaltam hogy a Telenor Common Operation helyén (1117 Budapest, Budafoki út 64.) a H1 Systems zászlói voltak. A cég weboldala szerint is az a telephelyük. Elképzelhető, hogy a Telenor hálózatirányítás visszaköltözött Törökbálintra? -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #70910 üzenetére
De jó sapkád van
-
darvinya
titán
Nekem új, hogy van kínálatban O+O 7T.?
-
-
VD
őstag
bedibazsa, 4Grider, köszönöm a válaszokat!
-
VD
őstag
Hello.
December 2. volt 2 éves a hipernet home csomagom (+myTV + HBO Go).
Se egy e-mail, se egy sms, se semmi, hogy lejárt a hűség! Hogyan tovább? Ilyenkor mizu?
- Maradok ebben tarifában? (Ami nem baj, mert ahogy nézem ez új hipernet-ekben kevesebb az adat. 30 és 60, a 150-es meg drágább)
- Illetve ha az HBO Go-t lemondom. És megrendelem direktbe az HBO-tól, akkor is díjmentes marad az adatforgalma? (Csak mert olcsóbb lenne.) -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #70901 üzenetére
Ó, hívni már most sem tudok. Híváskor az ügyfélautomata jelentkezik egyetlen menüponttal: panaszbejelentés. Őket egyelőre még nem kértem
Mikuláskor kellett volna tölteni, de hát nem azzal voltam elfoglalva.
KösziApropó a 3napos ingyenes roamingból is használható v csak itthon?
-
válasz
#73820095 #70900 üzenetére
Természetesen nincs levonás a "késve" töltésért.
Ha hívni tudnak, akkor még nem vagy a lejárat előtti utolsó egy hónapban.
A lejárat előtti utolsó egy hónap alatt már nem vagy hívható, de térerőt jelez a készülék. Ha jól emlékszem, te ilyenkor is tudsz hívást indítani.
Ugyaneddig lehet fel is tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest