- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Vandie #69898 üzenetére
Így azért árnyaltabb az összehasonlítás, akkor lenne az igazi ha 1 készülékben vagy kettő egyformában néznéd. Így lehet eltérés a készülékeke között is. VoLTE be van kapcsolva mindkettőn?
Autóban telefonálok sokat, VoLTE-n nagyon jó a hang, de ha nincs 4G és lentebb vált nagyon romlik a minőség.
-
Landsmann
addikt
A beszéd hangminősége sokban függ a másik fél készülékétől is. Van olyan ismerősöm, akinek a beszédét alig értem. Jószerével egy mély mormogás az egész, míg másnál a légy zümmögését is meghallom a telefonban.
-
-
mickemoto
őstag
válasz
4Grider #69890 üzenetére
Igazad van. Így a logikus. Bennem csak azért merült fel mert az iqpro-nál például van külön adatkártya és hangkártya is. De ha úgy van ahogy te gondolod akkor talán a legjobb korlátlan net ajánlat az övék mert iqpro -nál a havidíjhoz hozzáadódik a plusz net díj, legalábbis így gondolom , de ha nem akkor szinte azonos áron van.
-
tomp
félisten
Honor 8-ra megoldható a VoLTE igaz nyitott bootloader+root kell hozzá.
[link] -
Orgi
addikt
válasz
viktorhu #69877 üzenetére
Nálam folyamatosan állandóan kritikán aluli szerintem a hívás minősége, voltam mindhárom szolgáltatónál már, de itt tűnik a legrosszabbnak. Viszont 4g általában van, bár a telóm nincs a támogatott listában (Honor 8), azért lehet teszek egy kísérletet a bekapcsolásra...
-
4Grider
nagyúr
válasz
mickemoto #69879 üzenetére
A Telenornál nincs routerhez/eszközhöz kötés, bármiben működik, csak arra kell ügyelni, hogy a telefon rossz apn-t állít be neki alapból, azt át kell állítani net-re.
És még valami: A te használati szokásodhoz jobban ajánlom a szamlakontroll.hu oldalon lévő mobilnet csomagokat. Szintén Telenor, szintén hűség nélküli, de flotta és csak átutalással fizethető. Cserébe sokkal olcsóbb... -
mickemoto
őstag
Olyan kérdésem lenne hogy a hipernet home szolgáltatás router nélkül csak simán a telefonba rakva második sim helyére működik rendesen?
Azért kérdezem mert hűségidő nélkül is lehet előfizetni elvileg csak akkor nincs ingyen a router, de nekem nincs rá szükségem és a havidíj így olcsóbb mint a sima mobilnet előfizetésnél. Kérdés hogy működik-e az adat sim telefonban. Azért is kérdem mert vodafon-nál azt írták hogy csak a saját router-jükkel működik. Köszönöm a válaszokat. -
atala
addikt
Nálatok jó a minősége a hangnak? Több emberrel is beszéltem ma telefonon, és úgy hallottam Őket, mint ha agyon lenne tömörítve. Ők is úgy hallottak engem. A feleségem úgyszintén ezt tapasztalta. Mindketten Telenorosak vagyunk.
VOLTE kikapcsolva mindkettőnknél. -
Fifi
őstag
válasz
Viktor0610 #69874 üzenetére
Köszönjük!
-
Töröltem a flottás hozzászólásokat.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Új telefon vásárlása miatt micro SIM helyett nano SIM-re kell cserélnem. Az ingyenes csere akkor is jár, ha nem a Telenornál vettem az új készüléket? Illetve, a cserét bármely Telenor (partner) üzletben elvégzik?
Előre is köszi a válaszokat!
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly #69858 üzenetére
Vodánál is csak a magas havidíjas RED tarifánál van bevezető jelleggel.
Amúgy anno a 4G külön havidíjas volt. Nekem pl "30GB+4G" szolgáltatással ment a Telenor 4G.
A jelenlegi 5G NSA miatt a 4G-t is fejleszteni kell mivel az 5G önállóan nem tud üzemelni jelenleg. Ezek mellett pedig csak optikai betáppal rendelkező bázisra lehet 5G-t telepíteni! Gyakorlatilag az 5G nem más mint 4G++! CA! 4G frekihez fűzi hozzá az 5G frekit a telefon.
elég nehézkesen építették ki, amikor meg már egész jó kezdett lenni, akkor a VoLTE-vel elég rendesen letérdeltették.
Nem térdeltették le! A 4G tökéletesen megy. Itt a bugos hálózatmenedzsmenttel van a baj. Ha egy VoLTE miatt bugos ügyfél mellé áll egy VoLTE-s hibamentes ügyfél akkor láthatjuk a különbséget. Előbbinél 1-2Mbit van miközben a másiknál 100+Mbit! Magával a bázissal/cellával semmi baj, van ott kapacitás.
OnePlus-on bugmentes a 4G. -
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #69859 üzenetére
Ezt gondoltuk a 3G-re is amikor elkezdett terjedni a 4G, aztán nézd meg a mostani 3G sebességeket. Főleg a Vodánál szembetűnő, hogy a 4G hálózatának terjedésével a 3G hálózata egyre lassabb. De a Telekom 3G sem gyorsult az elmúlt években...
-
nyisziati
veterán
válasz
szkaroly #69858 üzenetére
Ezt nem hinném. Öngól lenne különválasztani. Most "internet szolgáltatás"t ad el minden szolgáltató.
A technológia pedig adott, azt ők fejlesztik. Hogy mire tudsz rácsatlakozni, az meg a készülékeden múlik.
A sebesség meg a hálózat kiépítettségén és terhelésén.Szóval meglátjuk. Sajnos a 4G sem volt egy sikertörténet (ahogy a 3G-nek is évek kellettek, mire rendesen használható lett), elég nehézkesen építették ki, amikor meg már egész jó kezdett lenni, akkor a VoLTE-vel elég rendesen letérdeltették.
Szerintem az 5G is hasonlóan fog járni, ott meg az IoT miatt. Persze ott meg a 700 MHz-et fogják nyomatni, hogy azért lefedettség is legyen, dehát kíváncsi leszek azokra a pingekre, 20 ms alá nemigen fog menni gyérebben lakott területeken.Árcsökkentésről meg szerintem ne is álmodjunk, ezeket a tízmilliárdokat rajtunk vasalják majd be.
-
azbest
félisten
válasz
szaboi6512 #69855 üzenetére
Nem meglepő. Mivel befektetési alap vette meg a céget, így nem a cég hosszútávú növekedése, hanem a maximálisan kivehető osztalékra mennek. Rövidtávon kifacsarni minden fillért.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Viktor0610 #69853 üzenetére
Nem ügyfélbarát megoldás.
Mostanában elég sok dolgot bevezettek ami az előfizető kárára van.
adatmegosztó sim, stb, stb. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #69853 üzenetére
😁😁😁😁😁🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Családi csomagra miért nem kap kodot az elöfizetö? -
Fontos infó az RTL Most + kapcsán, hogy nem ingyenes az adatforgalma!
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512 #69850 üzenetére
Akkor majd kapsz sms-t,állitolag tegnaptol küldik ki,aki jogosult rá.
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512 #69848 üzenetére
Ki mondott ilyet??
-
szaboi6512
őstag
válasz
snooze #69847 üzenetére
Azt mondod hogy a mytv max csomag nem ér annyit mint a mytv plus?
Hogyan tudod igényelni?
Az RTL Most+ aktiválásához a telekommunikációs szolgáltatódnál igényelhetsz kódot, jelenleg a Telenor MyTV Plusz és Max előfizetés keretén belül. Ha már regisztrált felhasználója vagy az RTL Most-nak, akkor nincs más dolgod, mint a kódot megadnod a felületen, és máris minden extra szolgáltatás elérhetővé válik számodra! -
snooze
veterán
válasz
szaboi6512 #69845 üzenetére
Arra nem is fogsz,csak a max,pluszra adnak,ami most van..
-
snooze
veterán
válasz
Somatom #69835 üzenetére
Az van,hogy ami müsorok lakattal vannak ellátva,csak ezzel az sms-ben kapott koddal nézheted.
Csak itt megint a szivás,mert akinek régebbi családi csomagja van,az nem kap kodot a telenortol..akik régebbi elöfizetök,azok szivnak,jobb csomagrol váltson másikra,ha szeretné a pluszot nézni..gratula!
Eddig az rtlmost nem volt castolhato,igaz most ezt nem tudom kiprobálni,nincs hozzáférésem a fentebb emlitettek miatt.. -
OddMan
őstag
eSIM támogatásról a Telenornál van már valami új fejlemény?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #69836 üzenetére
Pontosan ezt olvastam.
"Mit nyújt számodra az RTL Most+?
Hosszabb ideig élvezheted kedvenc műsoraidat"
Mi az, hogy hosszabb ideig? Mitől hosszabb? Kedvenc műsor az RTL -en?"Exkluzív, csak az RTL Most+ szolgáltatás keretében elérhető tartalmakat találhatsz"
Ez sem mond semmit. Mihez képest exkluzív?"Az élő TV-műsorokat is nézheted"
De jó! Micsoda újdonság! Akkor eddig mit nézhettem az előfizetésemmel?"Akár HD minőségben is nézheted a tartalmakat"
Ez aztán az infó! Bitráta? Merthogy a HD felbontás önmagában nem garancia a jó képminőségre."A Chromecast támogatásnak köszönhetően TV-készülékeden is élvezheted a videókat"
A MyTV eddig is castolható volt.Szóval, mi ez az RTL Most+? Vmi videótár szolgáltatás, mint a Netflix, vagy a HBOGO?
Mi lesz az az exkluzív tartalom? A legújabb mozifilmek szinkronizálva, vagy az Éjjel-Nappal Budapest rendezői változata? Nagyon nem mindegy. -
Somatom
veterán
Kaptam egy SMS -t, hogy jogosult vagyok vmi RTL Most+ -ra. Mi a túró ez? Gugliztam, de nem lett világos, hogy milyen műsor van ezen a Most+ -on.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
makoss #69832 üzenetére
Korlátlanul tudsz használni rajtuk mindent, legyen az chat videótelefonálás, voip hívás. A lényeg, hogy legalább 1MB adatforgalmat hagyj és a kedvezményezett közösségi oldalak működni fognak.
30 napra 2000 Ft, amikor aktiválod, az lesz a fordulónap, tehát ha ma megrendeled, minden hónap 23-án leveszi a szolgáltatás a lóvét a kártyádról és működik.
Van ugye 1GB általános neted, az EU-ban pedig 2.7, de ott nincs korlátlan social media. -
makoss
veterán
Üdv!
Erről a 2000 Ft-os Hello Kártyás HelloChat csomagról mit lehet tudni? A korlátlan közösségi média érdekelne.
-
tomp
félisten
válasz
Somatom #69826 üzenetére
Úgy értem nálam a megjegyzés rovatba beleírták, hogy "VIGYÁZZ!! Kötbéres ügyfél, csak finoman!!"
Emiatt tovább lépnek...
Naja. Aki mellé dob az hív fel. Erre az egész terem kiürül mindig 2mp alatt. Nem értem miért...
Tudom, hogy anno voltam már téma az ebédlőben. Eléggé rossz lehetett az ebéd ha rólam beszélgettek... -
Somatom
veterán
Ha néznének ilyen adatokat az ajánlattevős hívások előtt, akkor nem ajánlanának olyan csomagokat, amik az ügyfél használati szokásai alapján kedvezőtlenebbek, mint a jelenlegi csomagja.
A Te esetedben sztem inkább az a szitu, hogy az adataid nem a gépükben vannak, hanem az avataroddal együtt a falon, a darts-táblára szitázva.
-
zseko
veterán
válasz
bedibazsa #69818 üzenetére
Ez biztos?, mert amelyik csomagot mondták, az csak jóval (+50%) drágábban van. Nálam ez az ~5500Ft kb. a határ, amennyit vagyok hajlandó fizetni. Lehet későbbiekben változik, de amíg alig telefonálok, viszont Netflixet és HBOGO-t használok, nincs valós alternatíva egyik szolgáltatónál sem számomra a HD csomag ellenében. Kivéve talán a DigiMobil, de az meg nem köthető itt
-
zseko
veterán
Na, ma újra hívtak, hogy a hűségidő nélküli, korlátlan netes HelloData csomagom elavult, váltsak inkább át hűségidőre, 100GB nettel
Mert milyen jól járok, hogy már 120 percet beszélhetek le az 50 helyett (aminél egyébként jó, ha a havi 30 percet elérem, sokszor még annyit se
), és mert különben sem használok le 65GB-nál többet egy hónapban, ez volt a fő érv
Ez még akár érdekes is lehetne, ha
- nem hűségidős lenne
- nem kerülne többe mint a HD, és
- a hűségidő után nem kerülne még többe
- és ne spórolták volna ki újfent az ingyen sms-t, ami ráadásul még drágább is mint mostDe ez legalább egy aranyos néni volt, normálisan meghallgatott, megértette a döntésemet, hogy nem kívánok váltani, és a végén elköszönt, nem pedig rám csapta a telefont, mint az előző
-
btomi9
aktív tag
Köszi a segítséget! Másodjára a 1220 működött, beszéltem is velük. Az volt a baj, hogy lejárt az egyenleg felhasználási időszaka, fel kellett töltenem, és így visszaaktiválták. Utána már megjött az SMS, adategyeztetés sikeres.
Csak a telefonos ÜSZI ügyfélhívó rendszerének vicces viselkedése miatt gondoltam, hogy valami globál baj lehet.
-
-
btomi9
aktív tag
Vicces ez a telenor. A www.telenor.hu/adategyeztetes oldalon szerettem volna elvégezni az adategyeztetést. Telefonszámot a 201234567 formában kéri, megadtam, küldje az SMS kódot. Hát azt nem küld, hibát nem ír, csak várja, hogy adjam meg a felületen az SMS -ben kapott kódot. (3x végigzongoráztam, nem írtam el a számot). Utána hívom a 1220 -at, egy gépi hang végtelenített felvételként mondja: Szíves türelmét kérjük! Szíves türelmét kérjük!
Nektek se működik a 1220 sem?
-
tomp
félisten
válasz
kenikolo1 #69804 üzenetére
Akkor a Xiaomi is PS regisztrációt(mintha egy mobilstick/modem lenne) hajt végre a hálózaton LTE Only módban. Ott pedig sajnos nincs VoLTE. Pedig a másik 2 nagynál van...
Nálam ami esetleg problémás lehetne, hogy ha LTE Only módban elmegy a VoLTE valami miatt akkor nem jön vissza mivel ugye ebben a módban a hálózat nem adja ki a VoLTE ip-t. Viszont a meglévőt nem dobja el. Igaz ehhez kell a Snapdragon 855-ös SoC és a benne lévő 4G modem. -
törölt tag
válasz
4Grider #69791 üzenetére
Picit félreérthető voltam. A nyáron lezúztam a Xiaomi MI A2-es telefonomat, vettem a Telenortól egy Galaxy A50-et, előfizetéssel. Telenor Blue+ XS csomaggal. Most a telefonomban van ez a kártya, meg van egy domino is, és van az iPad-ben egy Magenta 1-es előfizetés is tehát havonta 2 GB+12 GB. Kényszerből vettem előfizetéstmondván, hogy én nem beszélek sokat, általában engem hívnak, vagy ha én hívok - korábban - mindig Messengeren, Skype-on stb tettem. Aztán most jött az a lehetőség, hogy kellene a számom a Mamámnak, mert én már untam a feltöltögetést, ugyanakkor értelemszerűen az időseknek való telefonnál a havi 2 GB-os adatforgalom kárba menne.... és arra gondoltam ,hogy akkor hátha van olyan, ahol a 2 GB helyett perceket kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus One - Kína már itt One
- Kerékpársportok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Motoros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest