Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
darvinya #40526 üzenetére
Csak tudnám 21.sz.-ban miért kell ez „Megoldjuk okosban”.
Ahogy írtam az előző válaszomban, (bár lehet nem volt elég egyértelmű) : NEM KELL. Senki nem kötelez téged arra, hogy ilyen ügyeskedéssel spórolj, ez csak egy lehetőség. Emiatt tehát teljesen felesleges felháborodni, vagy problémázni, mert nem tudsz változtatni az árakon. Annyit tehetsz, hogy megkeresed a számodra (árban és adatforgalomban) leginkább megfelelő mobilnetet és azt használod. Aki pedig akarja, az "megoldja okosban"...
szerk.
@Viktor0610 , köszönöm a választ. Természetesen gondoltam, hogy részleteket nem tudsz, én tényleg csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e egyáltalán lehetőség arra, hogy kedvezményes ajánlatot kérjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest