Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Az élet úgy hozta, hogy a tervezettnél hamarabb fel kell mérnem a készülékcsere lehetőségét (a meglévő telóm elkezdett halódni, nem tudom, meddig bírja még, vélhetően nem sokáig)
Eredetileg meg szerettem volna várni, hogy milyen áron jelenik meg az LG G5, illetve hogy megjelenik -e egyáltalán a HTC M10 a kínálatban - de ez már tuti nem fog menni, legalábbis nem ezzel a telóval.
Így két lehetőség van: vagy visszaköltözök valamelyik régebbi telómba (esetleg elcsaklizom a páromtól a J5 -ös Samsungját), vagy veszek most egy készüléket az előfizetésemhez, és később, ha szimpatikusabb telót látok a kínálatban, akkor cserélek a "készülékcsere bármikor" program keretei között.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
Hol találom meg, hogy mikor mennyibe kerül a készülékcsere díja (ha jól tudom, külön díj ellenében lehet cserélni)
Ha pl kihasználnám a kamatmentes részlet lehetőséget, és pl egy részletre vennék új telót, cserénél hogyan működik ez? Kifizetem az összes hátralévő részletet egyben, + a csere díja, mínusz a korábbi készülék aktuális értéke (beszámítás esetén)?
Igazából két készülék jöhet most szóba a Telenor kínálatból "ideiglenes" készüléknek: LG G4 vagy Samsung S7 Edge (utóbbi akár maradhat tovább is, ha bejön, és a várt két készülék nem tud többet mutatni nála).
Mondjuk nekem a Samsung nagy váltás lenne, évek óta csak HTC -ket használok, a Sense komolyan hiányozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Formula-1 humoros
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Politika
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest