-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Zsolt88 #10692 üzenetére
Jawbone-ról tudok nyilatkozni. Volt a tulajdonomban egy Retina Burn/Black Iridium Vented, Yellow
Keret:
Tetszett a forma, kényelmes volt. A lencse csere könnyen ment. A keret nem nyomta sehol a fejem.
Összehasonlítva egy radarral vagy M frame-el. Az utolsó a sorban. A keret nem ül annyira stabilan a fejemen mint a két előbb megemlített típus. Persze nem azt mondom hogy lötyög, csak a radar, és mframe lerobbanthatatlan a fejemről. JB- nél volt olyan helyzet ahol megmozdult.Lencse:
Ez a vented eröltetés nem a zsánerem. Sok olyan helyzet van ahol a vágások között napfényt kapsz. Értem, hogy nem párásodik, de szvsz nem volt szükség a vented lencsékre.Split jacket, csak a LAB-ban volt a fejemen. Ami azonnal feltűnt, hogy nem takar annyira mint a JB. Lefelé nézve nagyon kiláttam a keret mögül. Míg a JB nagyon jól takart.
Szerintem a Király utca LAB-ban van JB és Split is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HARD GAMER PC!INTEL Core i7-14700KF, ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB, DDR5 32GB 6000MHZ
- Garmin venu 3
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest