- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
gurabli #19015 üzenetére
Ajjaj, akartam is kérdezni, hogy mi a vélemény a 18-105-ről, meg én okosan kitaláltam, hogy kezdésnek ez milyen jó lenne, még az obi cserével se kéne vesződnöm, kevésbé koszolnám össze így újonnan a szenzort!
Persze tudom, hogy ez elég nagy átfogás, és csodát nem lehet tőle várni, de ha azt mondod, hogy a 18-105 helyett sokkalta jobb a 18-55 és az 55-200 párosítás, akkor inkább cserélgetem az obikat!
Annak nincs értelme, hogy a kényelem oltárán feláldozzam a minőséget, akkor inkább cserélek, de legyen szép képe!EDIT:
Jó... akkor mégis maradok a 18-105mm-nél!Esetleg később meg beszerzem a másik kettőt egyenként, vagy akár használtan. Addig is van egy egész tisztességes átfogásom, ezek szerint mégiscsak tűrhető minőségben!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged