Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz masterful87 #19014 üzenetére

    Szívesen:) Hátha kezdő létemre is tudtam valamit segíteni:) Egy biztos, nagyon jó dolog fotózni, de sajnos sok jó cucc baromi drága, de szerencsére van pár igazán jó és elérhető vétel. Persze ez nagyon relatív, hogy kinek mi a drága. Nekem egy 45e forintos obi is sajnos elég sok. Van akinek 500e sem annyira megterhelő.

    A hozzáértők majd kijavítanak, ha tévednék, de kb. ezek az objektívek azok, amiket valóban nagyon kedvező áron meg lehet kapni, viszont mégis kiváló minőségűek! A legjobb fotósok is rengetegszer használnak pl. 50/1.8-as üveget, pedig ott lapul mondjuk a táskában (vagy a kocsiban) egy fél millás is:) És aki egyszer kipróbál egy 50/1.8 vagy 35/1.8 obit és hozzászokik annak a minőségéhez (márpedig nem sok idő kell hozzá), az nehezen használ mást. Én így jártam, persze nincs lehetőségem százezres üvegeket próbálgatni.

    Sajnos kb. ebben az árban más igazán jó vétel nincs, tudtommal, vagy minden leírás alapján határozottan gyenge minőségű (pl. 18-105mm VR) és drága, vagy jó minőség, de (nagyon) drága.

    SZVSZ a D3100 profi kezekben is a legtöbb esetben pontosan olyan képet fog készíteni ugyanazzal az üveggel, mint pl. egy jóval drágább gép.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák