-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mik-oca
tag
válasz
Larry303 #8377 üzenetére
..rég jártam erre..
Szóval nekem volt D7k most D7100-as van. Nekem bejött a D7100-as, nem igazán tévesztett a fókusz, bár nálam a D7k-nak sem nagyon volt ilyen baja (nem volt 16-85VR meg 35/1,8 sem hozzá)
Sok D300-nál megszokott apróság, beállítási lehetőség viszont hiányzott a D7k-nál, amit a D7100-ba belepakoltak.(ez nekem fontos volt) Talán egy hangyányit jobb a 7100-as fogása..(kicsit mélyebb a markolat)
Egyébként gyors, pontos..ha téveszt, akkor inkább a Tamron 17-50.esen múlik, de ez nagyon ritka...
Szóval Én maradok egyenlőre a 7100-asnál..
A képminősége sincs semmi panaszom..@a D600-as témához: az olajcseppeken igazi megoldást csak a zár csere jelent, különben tisztítgatni kell..(van ismerős, aki használ D600,at és kicserélték a zárat miután már 5-6-szor vitte tisztítani)
Ha akkoriban nem lett volna ez a probléma, nekem D600-am lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Fotók, videók mobillal
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Renault, Dacia topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD objektív
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest