Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
válasz
aleister #30594 üzenetére
Értem, akkor átnézem a LR-t mégegyszer.
@ fanti Tudom, hogy módosítás nélkül nincs nagy külömbség a RAW-ból JPG, és a Fine JPG között. Ezért is kérdeztem, hogy mit és hogyan, kinek mik a tapasztalatai. Persze én is ki fogom próbálni mindenhogyan, mindenféle felbontásban, minőségben, aztán majd eldöntöm. Csak a RAW kép azért "vonzóbb", mert azt még könnyebben módosítom, amíg még nem jövök bele, az igazán jó fotó készítésébe.
mivel mostanában fontos eseményeket kell rögzíteni, kevés DSLR géphasználat tapasztalatával. Farsang, tánc, majd ballagás, ráadásul szinte mindent beltéren, mesterséges fénynél, és még távolról is.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest