-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Nananananana. A d3100-ről szerintem senki sem írta, hogy hígfos, sőt, én is a napokban ajánlgattam bőszen valakinek. Jó volt, és még most is jó, a jelenlegi ár/érték aránya különösen. A 35/1.8 pláne, azzal csak az volt a bajom, hogy az én vázamon szar volt a fókusz.
Téged különben sem bántunk, mert egy benga nagy amerikaifocista vagy.Szerk.: amúgy ja, a hozzászólásod utolsó részével különösen egyetértek. Pont letojom, hogy ki mit gondol arról a gépről, amit venni fogok, nekem az kell, a többi le van sz.rva.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged