Hirdetés
Aktív témák
-
Latency
senior tag
válasz Zoli bácsi #1310 üzenetére
Nekem meg van a teljes kézikönyv pdf-ben, ha kell dobj egy PM-et és megbeszéljük a részleteket.
-
Latency
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy D50 beépített vakuja, miután felpattan a gép nem érzékeli a felnyitást, ha hátrébbnyomom akkor már észreveszi. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy mehet a szervízbe?
-
Latency
senior tag
válasz Zoli bácsi #1714 üzenetére
Ha majd egyszer leveszed a kitobit, akkor nézd meg, hogy hogyan mozognak benne a lencstagok és akkor rájössz, hogy miért került por a gépbe. Sőt szerintem az én obimban még a lencsén belül is van egy-két apró porszem.
-
Latency
senior tag
válasz Bandus99 #1843 üzenetére
Az SB600 AF segédfénye szeritem nagyon jó dolog. Egyrészt nem csak egy fehér led, mint ami a gépen van, hanem mintát rajzol és 10m-ig a gép simán állít élességet még matt felületre is (kipróbáltam vaksötétben is s jó helyre ált az AF), ahol egyébként a fáziskülönbséges AF csak tekerné az obit oda-vissza hasztalanul.
[Szerkesztve] -
Latency
senior tag
Az, hogy nevetnének rajta és azt mondanák, hogy ''nézd már azt a bénát 18-70-et használ egy D200-on, micsoda lúzer'' nem tartom túl valószínűnek. Engem még egy D50+kitobival is valami nemistudommilyen fotóművésznek néz az emberek 95%-a (a többi 5% a fotósok ). Az persze más kérés, hogy nem tudja így kihasználni azt amit a váz tud, legalább is képminőségben, azonban nem csak ebben nyújt többet egy D200 a D80-hoz képest.
A legjobb az volt, amikor fotózás közben odajött hozzám egy idősödő hölgy (Fertődi kastély a helyszín) és megkérdezni, hogy mi baj a gépével miért nem tud fényképezni (Fuji S5600 volt a gép). Mondom ennek bizony lemerültek az elemei (ott villogott a kijelzőn ).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest