Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
Aktív témák
-
aleister
veterán
"Azmeg szerintem hulyeseg hogy 300mm felett feltetlen alvany kell, en teleobival nemis emlekszem hogy csinaltam-e volna kepet alvanyrol, jobban belegondolva csak nagylatoval alvanyoztam."
Fényviszony, VR és kéz kérdése.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Kleroo
veterán
Egyetértek,ezt az aspektust nem vettem figyelembe. Én átlagosabb,nem specifikus használatot "definiáltam". De ahol nem kell nagyon gyors zársebesség,és azért rengeteg ilyen szituáció van,ott azért a VR léte egy TELE obiban hatalmas előny.
Ha nincs szikrázó napsütés,akkor azért már dukál egy állvány a 300as obi alá(nem beszéltem annál nagyobbról),hacsaknem beérjük a jóval magasabb ISO okozta romlással
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
Degeczi
nagyúr
nem is olyan új ötlet: úgy rémlik, az akku elhagyását az Oly már eljátszotta egyszer, egy árminimalizálásra játszó kittel...
mindenesetre azért egy egyedi tartozék elhagyása más, mint amikor egy szabványos cuccról van szó, mert az is valahol pazarlás, h otthon egy fiók tele van ehhez/ahhoz mellékelt USB kábelekkel - de persze érthető az is, ha másnak meg hiányzik... aranyút nincsen
ennél dühítőbbnek tartom, ha egy gyártó nem szabványos mini-USB kábelt használ - ami szerencsére egyre ritkább, utoljára talán szintén a kisebb Oly DSLR-ek voltak olyanok
-
Kleroo
veterán
-
m3ss
veterán
hat akkor lehet hogy eltoljuk ezt a telefoto vasarlast, mert gondolom ezek a nem tul nagy fenyeros alap telek nagyobb isot is igenyelnek majd, ha nem sut szazagra a nap. d70 meg problemas iso 800-on is mar. akkor inkabb eloszor vmi ultra wide, aztan d90, es utana vmi tele...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
DJ Reinhardt
tag
D40 vonal sem támogatta, de a D3100 kicsivel kevésbé nem támogatja.
D40-en a markolatba épített infravörös kioldóval kellett kicselezni, D3100-on vezetékessel.
Utóbbinak az az előnye, hogy van (lehet) a markolati kioldógombnak félig nyomott állapota, míg az infrás megoldás csak a tökig nyomott állapotot közli a géppel.
Vagyis a kiálló kábelt leszámítva inkább előrelépés. -
DJ Reinhardt
tag
Ha egyáltalán markolatcsatlakozás, akkor már csak az a markolat kéne, amiből a megfelelő tüskék kiállnak.
Gyári nincs, eddig külső gyártótól is csak infrás átvitelűt láttam. Nyilván lehet vele élni a kis hiányossága ellenére.
Gyanítom, hogy markecing okokból tiltották le a direkt támogatást, ahogy a többi belépő szintű gépnél ezt-azt. -
m3ss
veterán
valoban
nagyon nem tapasztalom, hogy ez nalam hasznalhato lenne. tag blendevel semmi valtozas, zartabbal se tul sok mindent latok, de ott amugy se nagyon van mit nezni. na meg nagyjabol ugy is tudja az ember egy ido utan, hogy bizonyos fokusztavokon adott blendevel mekkora lesz az eles tartomany. na mind1, lehet liveview-val tobbet er.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kezdő vagyok amatőr hobbista, nyomom az expo gombot ha kell ha nem.
Abszolút nem szakértő oldalról közelítek..
de..
Amit eddig nekem ez a gép élményben, minőségben nyújtott az felül múlta az összes eddigi várakozásomat és nagyon boldoggá tett a készülék.Nem értek vele egyet? Nem értek.. még úgy sem értek, hogy el sem olvastam az egész tesztet.
Mondjuk írjon egy PRO és KONTRÁT ahogy PH viszonylatban csinálják és elfogadom, hogy az amatőr belépőszintnek a mocskos legalján vagyok még akkor is ha ez a gép egy havi fizetésem!!!
..de így nem !!
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Rendben akkor veszek egy mély levegőt , megiszom a zöld teámat és elolvasom Ken írását a gépről.
Nekem abszolút megfelel a gép és minden nap új dolgokat fedezek fel benne.
A Nikon minőséget én teljes mértékben érzem még belépő szinten is.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
vamzi
senior tag
Konkrétan egy YN-467-es szolgál ki már második éve. Több tízezret villantottam már vele, de még mindig működik ez a hulladék. Ha meg bedöglik, akkor kilököm a kukába, veszek egy újat és nem érzem azt, hogy kidobtam az ablakon egy vödör pénzt. Továbbá, nem annyira olcsó dolog megvenni egy vázat, normális obit, vakut, portrémarkolatot, aksikat, memóriakártyákat, táskát, állványt stb... És mivel még nem annyira hozza a pénzt, mint viszi, ezért úgy érzem, hogy nem engedhetek meg magamnak egy komolyabb vakut. Apránként fejlesztem a felszerelésemet, mivel eléggé drága hobbi. Két éve mikor belekezdtem az egészbe egy használt Nikon D40-t vettem 18-55ös kitobival 4GB memóriakártyával. Azóta van egy D5100 kit-em egy sigma 18-200-as telével hatalmas akku és memóriakártya pakkal és 3db vakuval.
Szóval szerintem felesleges azon veszekedni, hogy miért vagy miért nem éri meg ez a hulladék.
-
Real_Necro
veterán
Először nekem a 3. volt szimpatikus, de az első mintha kezelhetőbb lenne.
Itt egy video.
Vagy noname-ben:
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty x Squid Game crossover esemény érkezik jövő év elején
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép+ EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektív KIT +AJÁNDÉK.
- Canon BG-E6 portrémarkolat
- Canon A-1 Kit, Kifigástalan Állapotban, Minden Tartozékával!
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest