Hirdetés
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
Degeczi #7787 üzenetére
Köszönöm a segítséget, most már világosabban látok. A vakut eddig csak felnyitottam és katt katt
nem helyeztem rá nagy jelentőséget, szinte mindig csak beltérben használtam. Derítésre nagyon ritkán, és akkor sem tetszett az eredmény, mert visszacsillan stb. majd egyszer lesz egy sb600 és azzal kicsit okosabban lehet dolgozni. Addig hát ha megoldódik a hibám, majd irok a nikonéknak, eddig mindenre korrekten válaszoltak, de gondolom benne lesz a válaszban, hogy látniuk kell
Mondjuk arra még kíváncsi lennék, miért jön ki a D60 új firmwarevel a 18-105 obival....
Aktív témák
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest