Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Igazából nem babráltam semmit.A váz beállításait húztam vissza normálra.A többi képen sem bonyolítottam túl,max. annyit hogy kézzel belenyúlkáltam a wb-be.
Hozzátartozik: A linkelt képen rendesen megfingattam a ccd-t.Az a pár levél egy bokor aljában volt ,izomból árnyékban,a háttér meg verőfény. Mondjuk a Ps akkor is jobbra hozta.
Szóval,camera settingsben húzogattam ezt azt majd File->Save As.. JPEG-be. Lehet,hogy batch prosessbe is meg kellene próbálnom.Mindenesetre jepeg mentésére nem használom.Beállítom a rawot azt elmentem és ha kell a jpeg akkor azt már cs2-vel mentem.
Pedig szerintem egy kurva jó kis progi ez,a camera settings egy áldás feledékenyeknek
Eddig csak ezt a kis hibáját találtam.Megpróbáltam a tiff-be majd abból jpeg,de az eredmény ugyan az lett.Ha van valami javaslatod,esetleg megoldás akkor azt légyszi írd ide.És Köszi.
Aktív témák
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest