Hirdetés
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- 3D nyomtatás
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Donald
tag
válasz
kavarc #18121 üzenetére
Szomorú hirt kell közölnöm, de,,, Szóval, ha valaki nem tud nemet mondani, nem érzi a korlátait, az rosszabb, mintha a kukának fotóz. Bocs, hogy ilyen keményen fogalmazok, de elvileg a "fotós", aki ebből és hasonló dolgokból kéne, hogy megéljen, vette a fáradtságot és tanult, beleölt egy zsák pénzt abba, hogy olyan felszerelése legyen, hogy képes legyen egy ilyen munkát megcsinálni, azt teszitek munkanélkülivé, amikor ilyet csináltok. Sorry, de én is ebből éltem anno... És nem ratyi objektivvel, gyerek géppel próbáltam olyat, amit nagyon nem ildomos... Tényleg bocs és attól is, aki "rádkényszeritette" ezt a munkát. Kiváncsi lennék, ha lenne egy kispolszkid és az lenne a feladatod, hogy vigyél el 6 köbméter sódert Mátészalkáról Zalaegerszegre, azt is bevállalnád-e.
Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest