Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Donald
tag
válasz
kavarc #18121 üzenetére
Szomorú hirt kell közölnöm, de,,, Szóval, ha valaki nem tud nemet mondani, nem érzi a korlátait, az rosszabb, mintha a kukának fotóz. Bocs, hogy ilyen keményen fogalmazok, de elvileg a "fotós", aki ebből és hasonló dolgokból kéne, hogy megéljen, vette a fáradtságot és tanult, beleölt egy zsák pénzt abba, hogy olyan felszerelése legyen, hogy képes legyen egy ilyen munkát megcsinálni, azt teszitek munkanélkülivé, amikor ilyet csináltok. Sorry, de én is ebből éltem anno... És nem ratyi objektivvel, gyerek géppel próbáltam olyat, amit nagyon nem ildomos... Tényleg bocs és attól is, aki "rádkényszeritette" ezt a munkát. Kiváncsi lennék, ha lenne egy kispolszkid és az lenne a feladatod, hogy vigyél el 6 köbméter sódert Mátészalkáról Zalaegerszegre, azt is bevállalnád-e.
Aktív témák
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest