Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos5
csendes tag
Sziasztok !
Nekem olyan problémám van, hogy a monitorom képernyője bekapcsolás után vibrál. Ez a vibrálás egy idő után elmúlik, de egyre több idő szükséges ehhez (mikor először jelentkezett pár hete akkor még csak az üdvözlő képernyőig, mostanra már jó 2-3 perc kell mire beáll és ez az idő folyamatosan nőtt)
Videókártya kizárva mert akkor is így viselkedik ha csak a táp kábel van rádugva.
Egy Samsung TFT monitorról van szó.
Én kondenzátor hibára gyanakszom, de gondoltam itt biztos van olyan aki már találkozott hasonló problémával.Segítségeteket előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó monitor állványok, asztalra fogatható.
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest