Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gergo_R6

csendes tag

Üdv.

Egy elég érdekes problémával találkozom most már kb 1 hónapja és nem jövök rá a hibára. 2 monitort használok elég régiek már, de hiba nélkül működtek. A hibáról csináltam egy videót elmagyarázni nehezebb lenne.
    [link]

A monitorok egy Samsung SyncMaster 2243SN illetve egy Acer V193w, videkártya Sapphire HD7870, ram 16gb HyperX.

Előfordult már hogy 1 hosszú és 2 rövid csippanást kaptam a gép indításánál, MSI p55-GD80 alaplapom van. A csippanás monitor vagy VGA hibára figyelmeztet.

Miután ez a probléma megvolt gép ujraindításánál 1920X1080 as felbontásnál a monitor beállításaiban nem tudom a felbontást 60Hz-re állítani csak 30at enged. Radeon speciális beállításokban hiába kapcsolom 60Hz-re akkoris csak 30Hz a megjelenítés. Már volt komplett windows install, friss driverek tiszta a rendszer semmi nem kavarhat be. A windows egyébként érzékeli h Syncmaster 2243SN a monitor, de Radeon beállításokban a monitort már Nem támogatottnak írja. A samsung VGA>DVI átalakítóvel van a géphez kötve az ACER perdig VGA>HDMI átalakítóval. A probléma után az az ACER-t kihúztam és egy monitoros megoldásnál is fent áll a fent említett probléma.

Mi az ötletetek? En már nem tudom elképzelni h mi a lehet a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák