Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
A mienké is ugyanezeket csinálja amiket a hozzászólásod második felében leírtál
Imádja a bújócskát, van hogy megyek ki innivalóért a szobából és már látom hogy szalad valamelyik bútorhoz lesállásba és várja hogy "vadásszuk egymást"
Mikor közel érek és épphogy meglát, teljesen ki vannak tágulva a pupillái, ilyenkor mindig felugrik felém egy hangos "mrrr" kíséretében és elszalad az asztal alá, majd mikor visszafelé elsétálnék az asztal mellett rögtön ugrik a lábamra. -
|AP|
veterán
ugyanez van nálunk is. Én is úgy kezelem, hogy ez szeretetből van, persze nem bánnám, ha ki tudná ezt kulturáltabban fejezni

Iszonyatosan igényli a társaságot és a játékot, ezt nagyon sokszor úgy fejezi ki, hogy folyamatosan jár a szája, bármerre megyek, jön utánam, néha felugrik és beleharap a térdembe
Ezzel mindig azt akarja a tudtomra hozni (gondolom), hogy foglalkozz már velem, héMostanában meg az a kedvenc játéka, hogy le akar vadászni. Elbújok az ajtófélfa vagy falsarok mögé, keresem vele a szemkontaktust, majd visszabújok. Erre ő azonnal gerjed, indul a prédára
Aztán kiugrok, megkergetem, ő felfújja magát és menekülőre fogja. Ezután ő támad vissza.
Gondolkodtam rajta, hogy nem stresszelem-e ezzel, de látszik rajta, hogy élvezi és nem félelemből szalad el ilyenkor és veszi fel a védekező pózt, hanem játékból.
Ha félne, akkor elbújna és nem ismételné meg a kergetésem még ezerszer
-
Én ezt a választ kaptam, hasonló kérdésre
-
törölt tag
Harapd vissza.
-
PeL
addikt
Köszönöm, akkor megnyugodtam. Mindenesetre érdekes módja van a szeretete kifejezésére, de kénytelen leszek elfogadni
-
Ez a fajta játék tök normális és örülni kell neki mert szeret téged. Főleg a harapdálással fejezi ezt ki. Ha van valami játéka, pl egy plüss egér ha megnézed mikor játszik vele, ugyanezt csinálja. Meg fogja a két mellső lábával és a hátsókkal rugdalja mintha biciklit tekerne
Szóval minden rendben!
-
törölt tag
-
PeL
addikt
Hali.
Lenne egy olyan kérdésem, tudja e valaki hogy mi van olyankor a cicával, mikor simogatom ami láthatóan tetszik neki mert ő közben bújik, dörgölőzik a lábamhoz, aztán elterül a földön, dorombol, közben nyújtogatja a mellső lábait meg meresztgeti a körmét, aztán ha ilyenkor is megpróbálom megsimogatni a hátát, 2-3 simítás után mindig elkapja a mellső lábaival majd átkarolja a kezem, beleharap, a hátsó lábaival meg elkezdi rugdalni a kezem. Aztán leáll, de mikor el akarom húzni a kezem tőle újra ráakaszkodik és még durvábban elkezdi ugyanezt. Előfordult már sokszor hogy odajött hozzám hízelegni, aztán egyszer csak megbolondul és ugyanígy hirtelen elkapja a kezem és elkezdi harapni meg karmolni, mintha hirtelen megutálná hogy simogatom. Egyszerűen nem jövök rá mi triggereli, mitől kattan meg ilyenkor
Volt már hogy picit vérzett is a kezem egy ilyen után, régebben mindig tele voltam karcolásokkal a kezemen az ilyen pillanatai miatt. Egyébként nem agresszív a természete, inkább játékos, sokat is játszunk vele, imád bújócskázni, a játékaira vetődni a levegőben mikor dobáljuk neki, meg fogócskázni. Néha laser pointerrel is meg szoktam futtatni, azért rendesen meg van őrülve.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma van a napja

-
-
törölt tag
válasz
Gyarmati_
üzenetére
Engem igazából 2 dolog idegesített nagyon.
1. A Samedayt konkrétan lehetetlen elérni. 8:00kor nyit a telefonos ügyfélszolgálat. Rá 1 másodpercre már foglalt minden vonal. Persze, mert foglaltra teszik. Emailekre azóta se válaszoltak és eltelt közel 4 hét.
2. A Zooplus sem tudott mit csinálni, csak ígérgetés ment. Mindig azt mondták, hogy írtak e-mailt a Samedaynek.
Ja és nincs semmi belsős email címük, semmi belsős telefonos elérhetőségük, sőt telefonálni nem is tudnak nekik, ezt mondták. Ha van egy cégem és szerződésem van egy ilyen hulladék futárszolgálattal nehogy már ne legyen semmi közvetlen kapcsolatom hozzájuk. -
-
homerhamm
veterán
-
3L1T3
addikt
Van valakinek ötlete, hogy ez a fekete folt mi lehet? Próbáltam lemosni de nem nagyon van ott semmi.
-
csakb
őstag
válasz
laci001
üzenetére
Köszi, megnézzük ezeket, illetve megpróbáljuk megtalálni valahol.

#28576 erzol: A GLS már nem játszik náluk egy ideje. Sameday van, amit tényleg mindenki kerüljön nagy ívben, vagy szerencsés esetben DPD, ha utánvéttel kéred, de az ügyfélszolgálatuk szerint ez sem 100%-ig biztos. Ja, meg a kötelező M. kir. Posta 5000-ért, amit a mi rendelésünknél amúgy nem ajánlott fel. De ja, így utólag jobb lett volna utánvéttel kérni, hátha így a DPD-t dobja a gép.
#28577 Gyarmati_: És ez így volt az elmúlt egy hónapban is? Mert akkor veled rendeltetünk, és elmegyünk érte!

-
homerhamm
veterán
-
csakb
őstag
Ismer bárki a Cosma konzervekhez hasonló minőségű és állagú, másfajta nedveskaját, amit nem a zooplustól lehet rendelni?
Mi is megszívtuk most (l. még: sameday), és igyekszünk örökre leválni a zooplusról, mert ez már a sokadik alkalom, hogy valami gebasz van a rendelésünkkel. Egyedül a Cosma, amire még nem találtunk jó alternatívát, és ezekért a konzervekért oda van őnagysága.
-
Na megkapta Füles és Pöpi a rágótabit. Kíváncsi leszek hogy pár nap múlva is lesz-e rajtuk kullancs. Főleg Pöpi a hordozó, még mindig előfordul hogy alkalmanként 2-3db is van rajta.
-
norrberth
addikt
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
😺😽
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Köszi beszerzek a kintinek amelyiknek adjuk az erős bolha kullancs elleni tablettát.
Kicsi kora óta itt maradt a kert végében az anyja itt hagyta eltünt, velünk mellettünk nőt fel olyan mint egy kutya jön utánunk a háztól a kert végében a galambokhoz ott az ő birodalma, mondjuk az egész kert az övé,de ő a galambok őrzője, ja és imád fogocskázni ijeszgetni így 2 évesen is .😃 -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A májat védi a máriatövis, embereknek is nagyon hasznos, Zacher doktor szerint is.
A cicák ilyet kapnak, általában hetente, a kajába keverve. Nagyon sokáig elég, kevés kell belőle. 🐱 -
Szilágyi84
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Az mire jó és melyiket használod ?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Talán a legősibb macskák először leástak a talajvízig
-
Astroboy
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A bolhák és kullancsok hada is tuti éveket rövidítenek egy macska életén, és akkor még nem is említettem a gazdik szekunder szenvedését, amit ezek a dögök okoznak.
Bolhák mindig is voltak és lesznek, de ennyi kullancs tuti nem volt mint manapság, régen nyaranta 3 hónap alatt kiszedtünk mondjuk összesen tizet a blökiből / macskából, most meg egy menetben hozna be annyit magával, igazi invázió van...
-
Mr. Elliot
senior tag
Igen, valamelyik macskás könyvben(van egy pár már) olvastam régen. Azért mert a régi "ősmacskák " eltemették az ételt későbbre, meg a többiek elől el. Többek között a vízről is írták, hogy a vadon élő macska a folyóvízből ivott csak, mert a pocsolyák nem voltak tiszták. Ezért ingerli őket jobban a folyóvíz.
Szóval azt értem is evés után de nálunk akkor csinálja ezt mielőtt iszik.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nyilván minden kémiai szer rombol, csak ki tudja mennyire? Nyilván egyén (vagyis macska) függő ez is. Nehéz lenne hiteles kutatás erre, azt hiszem. Egyrészt az egyes, különböző szereket gyártók miatt is, másrészt sokféle más is szerepet játszik ebben. De az viszont biztos, hogy ami kutyára jó, az nem mindig (SŐT) lesz probléma mentes a macskára , akár halálos is lehet. A permetrin tartalmú szer gyorsan végződhet tragédiával a macska részéről. Erre nagyon oda kell figyelni!
Én különben rendszeresen adom nekik a máriatövis tartalmú étrend kiegészítőt is (nem naponta, de amikor csöppeket kapnak, akkor biztosan). -
xy.zsolt
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nálam a vegyes üzemű (kinti-benti) nem kapar .... rögzült benne, hogy van mindig előtte ami kell.
-
btraven
őstag
Nehéz a japán macskák élete
[link] -
Szilágyi84
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Igen ez világos ,de vajon azt lehet tudni, hogy milyen mértékben roncsolja a kedvenc állapotát húzamosabb adagolás után talán 1 vagy 2 évvel megrövidíti az életét vagy csak mendemonda ?
-
baloghgabor
aktív tag
Sajnos egy idő után rezisztensek lesznek a élősködők bármire IS. Nagy részüket kinyírja bármelyik szer, majd marad pár, ami szaporodik, és sz@rik a világra. Ezek után az a szer nem sokat ér már többé. Jöhet egy újabb, erősebb, jobb, persze drágább. Sokszor pedig ugye ezek a véráramba kerülve fejtik ki a hatásukat, amikor szívják a vérét a jószágnak, ugye, és ezzel egy idejűleg nem biztos, hogy hasznos a másnak, vesének, egyebeknek sem.
-
Szilágyi84
senior tag
Van egy ilyen önitatós vízszűrős szőkőkút amit nem használ a macsek egyáltalán .
Barátunknál láttuk 2 nagy benti házi macska imádja , ezért is vettünk mi is ,de nekünk nem kedveli . Akit érdekel esetleg keressen meg hibátlan csak a kutyás tál vízből iszik kizárólag.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Köszönöm szépen lehet teszünk egy próbát!
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nekünk a benti faj macsek csak a vízes előtt kaparászik nem karommal a kajás előtt nem és a kinti házi macska egyáltalán nem csinálja .
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
1 hónap 1 tabletta. Biztos hosszú távon nem a legjobb megoldás bár ezt se tudjuk csak gondoljuk , ezért is állunk le vele télen .
Viszont ezzel tényleg nincs benne rajta semmi. Az ilyen olyan cseppek nem 100% és a kinti macskának a nyakörv se túl nyerő mivel felakadhat vagy letépi. -
3L1T3
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Tenyésztő csaj azt mondta azért csinálják az etetőnél is ezt a kaparást, mert elteszik későbbre az ételt/italt.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
És ennek mi az adagolása? Vese máj hogy viszonyul hozzá?
-
Kicsit a katasztrofával egyenértékűnek éljük meg azt hogy a kinti cicákból amikor bejönnek alkalmanként 2-3 kullancsot szedünk ki belőlük. Nem értem mi a fene van. Ennyi sosem volt rajtuk. Csak buszoznak de ez bőven elég hiszen a lakásban vagy leesnek vagy mikor simogatjuk őket vesszük észre a szőrükben. Hiába alacsony füves a mi kertünk a többi környező között van "dzsungel" is gondolom ott szedik össze.
Sima kefével vajon ezek kijönnek? Egyéb megoldás létezik? Bravecto van rajtuk meg nextguard. -
Astroboy
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Mert az finom lágy víz, a miénk is rohan a kertbe eső után virágalátétből lefetyelni, hiába várja bent a friss, ha az kemény + klóros.
Émmá' feladtam, sose fogom megérteni ezeket...
Egy biztos: ha lesz valaha ember a Földön, aki megfejti a nőket, rögtön rá kell küldeni a macskákra.
-
Astroboy
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Ezt már sokszor hallottam másoktól is, mármint, hogy a bajszosok rendkívül háklisak a víz minőségére.
Miénknek nincs itatója, sima fémtálba kap naponta friss vizet, ott meg ha beleesik egy bajusz már rá se néz.
Olyanok mint Jockey Ewing és a whiskey kapcsolata: minőség mindenek felett.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Az enyém most lesz 5 éves, 4 évig semmi baja nem volt de elköltöztünk és itt nagyon rossz a víz. Ehhez egy hármas csomag kb. egy hónapig volt jó, akkor szerintem veszünk mi is olyat. Árban a szűrő nagyjából ugyanannyira jön ki.
Köszönöm a segítséget.
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Szia!
Az app szerint 30 naponta. Nekem december óta van meg, mondjuk nincs napi használatban, de nem vízköves, pedig még nem volt kitakarítva sem.
-
Olyan hülyék

-

-

-
arcsin
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
Nekünk a bogaras nem vált be sajnos, viszont abbol a márkábol a fogyitáp(weight controll) nagyon jól müködik a másik ciccnél, már fél kg-t fogyott, sokkal jatékosabb is. Még felet jó lenne ha sikerülne.
-
Ma délelőtt kb. 9:30-kor hozta a futár szolgálat a 4db Dreamies jutalom falatka dobozt.

-
baloghgabor
aktív tag
válasz
arcsin
üzenetére
Nálam az egyik befogadottnak csak 'tücsök tápot' lehet adni (én csak így hívom, concept for life, rovar fehérje táp, ebben semmi más nincsen). Különben olyan allergiás reakció indul el nála, hogy véresre kaparja a nyakát, a szeme körül. Anno utcáról fogadták be, csak másképp alakult az élet, így nálam kötött ki. Nyilván régen is voltak ilyen dolgok, csak meg se érték a felnőtt kort szerencsetlenek, mert vagy nem is tudták mi bajuk van, vagy az utcán hamar elpusztultak.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Elvileg ösztönösen tudja a macska, hogy el kell ásni a végterméket, hiszen ők nemcsak ragadozók, de prédák is egyben, és nem jó ha szagos nyomot hagynak maguk után. Ha van alomtálca, bele kell tenni a Cicát és sokszor tudja is, hogy az jó erre a célra mert abba lehet gödröt ásni és eltakarni, amit kell. Anya macska nyalogatja, gazdi meg simogatja, akkor ez kiváltja nála, ha nagyobb lesz, hogy saját magát takarítja majd később, ha kicsit nagyobb, mert tiszta állat és ha nem beteg, akkor sokszor mosakszik egy Cica.
Csoda jó helye lesz ott Neki azt hiszem. 😽 -
arcsin
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Akkor lettünk gyanakvóak a száraztápra, amikor próbáltunk nedvessel jobbkedvre deríteni a cicót és ott ajánlották a monoproteineseket. Először talán kecskéset próbáltunk, aztán csak bivalyos volt és attol hiphop kicsit jobb lett széklete már egy kajálás után is. Aztán ezután néztük a hillst mi van benne, illetve hogy ebből a bivalyosból van-e száraz is.
Ételintoleranciája van a cicának főleg, mostanában nem hányt, pedig évekig telente hányt.
Ha nincs speciális igénye a cicának akkor is érdemes valahogy támogatni az életszakaszt amiben van, jó minőségü kajákkal. Nálunk ritkán van nedves, 2hetente bontok egy 400grammos konzervet, sajnos a kisebbek szignifikánsan drágábbak ebből a fajtából. Próbáltunk premiere-est a fressnapfból, de sajnos hányás lett mindegyik vége. Egyszerüen kb minden common proteinre allergiás.Mindenesetre az egész cécó után azt vettem észre hogy vérzik a cica hasa, elvittem a helyi állatdokihoz, aki azt mondta hogy daganat kifakasztotta a börét mert olyan durva és mütét 1 héten belül, addig antibiotikum. Nem hagyott nyugodni a dolog, elvittem a szokásos állatorvoshoz (nem az vizsgálta aki a rossz tápot ajánlotta), és ö lenyírta a szört a hasán, megnézte, mondta hogy ez egy sima seb van a hasán és be volt gyulladva csak körülötte. Végül kiderült hogy beslisszolt vmikor a felújítás alatt álló szobába és fennakadt egy szögön. Végül a helyi dokihoz is visszavittem kontrollra, ö is mondta hogy szerinte sem daganak már így 1 hét után. Volt egy kis felkészülés pedig a legrosszabra is. Happy end lett, a macska mindenhova felugrál, oda is ahova nem kéne

-
Freddy76
addikt
Lányom (13) osztálytársa nagyon szeretett volna cicát, de a szülők nem akarták. Múlt héten elmentek a Balatonra pihenni pár napot, és egy esti séta alkalmával hallották a veszett macskavisítást. Odamentek, és csak egy pici cicát találtak, majd láttak elskerázni egy rókát. Körbe néztek, de semmi más nem volt ott. A cicát becsempészték a szállodába, jobb híján adtak neki tejet és joghurtot, másnap hazajöttek. Felhívtak minket, hogy tudunk-e ajánlani menhelyet, amely befogadná a cicát. Aztán ez módosult, a cica maradhat, de csak kinti cicaként, szóval azért hívtak fel, hogy milyen megoldással lehet megakadályozni, hogy a cica levadássza a kertben a madarakat. Aztán ez is okafogyott lett, benti cica lesz.
Az orvos szerint 4-5 hetes a cica, tényleg hihetetlen pici. Tápszert kap, meg speciális kaját, de amúgy egy egészségesnek tűnő, egyre kisimultabb, jókedélyű cica, szereti a szeretgetést.
Ami kérdésként felmerült: a cica a mosakodást és az alomra járást (különösen az előbbit) kitől tanulja meg ilyenkor?
-
baloghgabor
aktív tag
Mondom, nem volt idegrendszerem tovább nézni a videót. Lehet ott elmondja a hölgy, hogy mosnak is fogat a macskáknak, meg tornáztatják a száját is, meg kapnak probiotikumokat is talán?!
Én csak sajnálom, aki bedől a néha felbukkanó okosságoknak és tönkreteszi szerencsétlen jószágokat. Eléggé rossz már az is, ha olcsóbb vackokkal etetik sokan, ami után valószínűbb, hogy beteg is lesz a macska. 😿 -
3L1T3
addikt
válasz
baloghgabor
üzenetére
Ezt az orbitális hülyeséget beszéljék meg a macska fogaival is meg a bélrendszerével. A fogai egyrészt kirohadnak a folyamatos puha kajától és habzsol is ami miatt bélproblémái lesznek!
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
dethroner
üzenetére
Köszi, így megtaláltam. Egy hölgyemény egy órán keresztül próbálná egy videóban osztani az okosságot, az első öt percben eljutottunk oda, hogy nem ő dorombol, hanem a macskája, és a rengeteg tudást, amivel rendelkezik, azt évek óta gyűjti, és mindenkinek elérhető, de ezek főként angol nyelven vannak, mivel amerikai állatorvosok publikálták. Próbáltam volna kihámozni, hogy mégis hol és honnan, de valahogy nincsen ehhez türelmem végighallgatni a sok, döbbenetes, új felfedezést, amit majd hamarosan mostmár, mindjárt el is mesél nekünk.
Egyik hozzászólás viszont pont az volt, amit idéztél is: "a legvacakabb nedves táp is jobb, mint bármelyik száraz", ezt a posztoló is olvasta valahol, valamikor . . . Persze, ha bármelyik állatorvost megkérdeznéd, ettől dobna egy hátast.
Nálam továbbra is kapnak reggel rendes konzervet, ami 60-80% hústartalmú, meg kevés szárazat, és délután nagyobb adag száraz tápot, ami 30-70% hústartalmú és mindkettő tartalmazza azokat pluszban, ami kell a macskáknak. Nem cukrot és ízfokozókat, foszfort és egyebeket, amivel tönkretehetjük szegény macskákat az olcsóbb nedvessel, vagy akár szárazzal. 🐱 -
dethroner
veterán
válasz
baloghgabor
üzenetére
Majd elkérem akkor a működő linket. Amit tudok róla, egy macskás facebook csoport tagja belemélyedt az elérhető magyar és nemzetközi tanulmányokba ezzel kapcsolatban, és ezt osztotta meg a nézővel.
szerk. Időközben megtudtam a csoport nevét: CicaSuttogó Hotel.
Mi macsekunk amikor letelepszik a vizes edénye elé, végeérhetetlenül kluttyog, bugyorog, annyit iszik
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
dethroner
üzenetére
'A kért oldal (szerencsére
) nem található.' Elképzelhető, hogy valamelyik cég reklám oldala, vagy más fosbukos (sic)! okosság esetleg.
Nyilván van ócska nedves és száraz táp is. Főként az agyon reklámozott, qrva drága, közben semmi normálisat nem tartalmazó esetében is, amit a fél ország ismer, közben meg ha tudná, mit tartalmaz, nem adná még a kóbor macskáknak sem. Nedveset azért jobb, ha eszik a macska, mert keveset szoktak inni, abban pedig a nedvesség okán jut vízhez. De normális összetételű száraz táp után is iszik rendesen. 😼 -
dethroner
veterán
válasz
baloghgabor
üzenetére
Én nem láttam a videót, mivel nincs facebook-on, de a linket megosztom: [link]
Szerintem a nedves és a száraz kaják állaga alapján jöhetett ki a következtetés, de ismétlem, én nem láttam, csak hallott infót adtam tovább
-
-
dethroner
veterán
válasz
arcsin
üzenetére
Az állandó szárazkaja vs. nedves kaja témában most nézett a párom egy videót, és igaz túlzással, de kb az jött ki, hogy majdnem a legótvarabb nedves kaja is jobb a macseknak, mint a száraz kaják. Miénk is leginkább a szárazat nyomja, néha rá se hederít a nedvesre, máskor meg inkább azt, de a száraz a nyerőbb neki. Most mégis valahogy megpróbáljuk a nedves felé terelni
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Csak egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek, Mivel rendszeres hányással vittük a cicánkat állatorvoshoz a tavasz folyamán, így a doki Hills z/d-t ajánlott hogy váltsunk arra. Emellé későbbiekben társult egy szteroidos kúra is, mert a cicánk annyira rosszul lett ezután hogy járni alig bírt, meg volt kemenyedve mind a két oldala, a lábainál a nyirokcsomoi bedagadtak. Végül az újonnan ajánlott tápról kiderült hogy csirkés, amire allergiás. Mi bíztunk a dokiban, nem néztük csak későbbiekben meg hogy csirkés. és arra tudtuk hogy nem jól reagál. A hányása kb abba maradt mert gondolom mivel hiodrolizált volt könnyebben feldolgozta. Ezután váltottunk másfajta monoproteines tápra. Úgy néz ki hogy elsősorban a fehérjékkel voltak gondjai. Lassan 2 hónapja váltottunk száraztápot egy bivalyhús lisztesre, illetve 6 hete nem kell szteroidokat szedjen, és nem romlott vissza az állapota
Valamint a purina fortiflora-s probiotikumot nagyon ajánlom ha valakinek a cicájának antibiotikum vagy tápváltás miatt székletjavításra van szüksége, csak ez működött nálunk.Illetve ugyanitt feleslegessé vált ~4 kg (3,8kg) hills z/d táp
-
homerhamm
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Imádja a bújócskát, van hogy megyek ki innivalóért a szobából és már látom hogy szalad valamelyik bútorhoz lesállásba és várja hogy "vadásszuk egymást"
Mikor közel érek és épphogy meglát, teljesen ki vannak tágulva a pupillái, ilyenkor mindig felugrik felém egy hangos "mrrr" kíséretében és elszalad az asztal alá, majd mikor visszafelé elsétálnék az asztal mellett rögtön ugrik a lábamra.

(csak trollkodok, bocsánat