Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Ma nagyon érdekes megtapasztalásom volt. Az új telken, ahol dolgozom, teljesen máshogy viselkedik a föld, mint bárhol, ahol eddig korábban éltem. Ha kiszárad, akkor borzasztó kemény és sűrű lesz, még a gépekről, szerszámokról se tudom levakarni, annyira oda van tapadva. És szinte lehetetlen felásni olyankor. De ahogy vizet kap, azonnal lefolyik mindenről és nagyon puha lesz. Olyan hihetetlen ez nekem, mert bárhol éltem eddig, sehol sem volt ilyen. Ahol felnőttem, ott olyan a föld, hogy ha kiszárad, akkor lepotyog a szerszámról és elporlad, valamint víz hatására megdagad és összeáll sárrá. Nem tudom miért van ez, talán az új helyen "agyagos", habár szemre teljesen normálisnak néz ki.
Nálatok milyen a föld?
Illetve ezen az új helyen mire kell majd figyeljek, a kertgondozás tekintetében hogyan befolyásolja a dolgokat ez a fajta föld?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest